Pokaż pełną wersje : Macavelli & Maragax Studio
chosen_one
10-01-2008, 14:15
Vuxes, powiem ci tyle od siebie ze to co piszesz jest wkur***jace. To wyglada tak, ze chowasz sie za cruoris i jak im sie cos uda to ty sie smiejesz z tych co przegrali. To jest wg mnie ponizej poziomu 10-latka. :baby: Jezeli juz jestes z nimi to chociaz siedz cicho bo ty naprawde malo wnosisz do ich sukcesow. Puge pewnie ustawia cie jak chce (o ile w ogole pamieta ze tam jestes..).
No i to chyba normalne ze ubicie 1 w 2 jest duzo trudniejsze niz 1 w 20, wiec satysfakcja rolusa jest tutaj uzasadniona.
Vuxes, powiem ci tyle od siebie ze to co piszesz jest wkur***jace. To wyglada tak, ze chowasz sie za cruoris i jak im sie cos uda to ty sie smiejesz z tych co przegrali. To jest wg mnie ponizej poziomu 10-latka. :baby: Jezeli juz jestes z nimi to chociaz siedz cicho bo ty naprawde malo wnosisz do ich sukcesow. Puge pewnie ustawia cie jak chce (o ile w ogole pamieta ze tam jestes..).
No i to chyba normalne ze ubicie 1 w 2 jest duzo trudniejsze niz 1 w 20, wiec satysfakcja rolusa jest tutaj uzasadniona.
Chcialem sprostowac. My nie zabilismy go we dwoje. Trapnelismy go z Eldrikiem to fakt, ale sami go nie zabilsmy.
chosen_one
10-01-2008, 21:30
Chcialem sprostowac. My nie zabilismy go we dwoje. Trapnelismy go z Eldrikiem to fakt, ale sami go nie zabilsimy.
Trapnac to prawie jak zabic B) z trapow sie na ogol nie wychodzi.
Vuxes, powiem ci tyle od siebie ze to co piszesz jest wkur***jace.
Nie zaskakuje mnie, że "to co piszę, jest wkur***jące" dla Ciebie skoro jesteś za Ultimation, a ja po nich jadę.
To wyglada tak, ze chowasz sie za cruoris i jak im sie cos uda to ty sie smiejesz z tych co przegrali. To jest wg mnie ponizej poziomu 10-latka. :baby:
Aaa, czyli mam się śmiać z tych, którzy wygrali i wtedy może będę 'dorosły' tak jak Ty? W sumie to prawda, nigdy nie dorosnę do poziomu Ultimation, bo oni som barco elo ziomy i karajom rzyduw hehe!11.
Jezeli juz jestes z nimi to chociaz siedz cicho bo ty naprawde malo wnosisz do ich sukcesow. Puge pewnie ustawia cie jak chce (o ile w ogole pamieta ze tam jestes..).
Nie rozumiem, o co Ci chodzi z tym, że Puge "ustawia mnie jak chce" :|
Chyba, że dla Ciebie jest dziwne, że liderowi mają być wszyscy podporządkowani.
Ale faktem jest, że Rolus się złożył i mam prawo być usatysfakcjonowanym z tego powodu, zaprzeczysz? Czy dalej będziesz dociekał, kto padł od większej ilości osób, kto lepiej spamował hotkeye?
Kto bedzie nastepny? O to nurtujace nas chyba wszystkich pytanie. Moze vuxes? moze blada? Otworzyl bym na zaklady :]
Doktor Dokurobei
11-01-2008, 00:54
@up
A moze Twoje poczucie humoru ;|
Dalv_2k7
11-01-2008, 21:39
4 słowa komentarza
http://img235.imageshack.us/img235/3174/rapedot8.jpg
chosen_one
12-01-2008, 01:03
omg.. nie chce mi sie odpowiadac, ale zrobie to zebys czasem nie pomyslal ze masz racje. B)
Nie zaskakuje mnie, że "to co piszę, jest wkur***jące" dla Ciebie skoro jesteś za Ultimation, a ja po nich jadę.
wyrwales zdanie z kontekstu.. na dole napisalem czemu mnie to wku**ia. nie chodzi o to ze jedziesz po ultimation, tylko o to ze podniecasz sie zwyciestwami cruoris, jak bys mial w nich jakis znaczacy udzial.
Aaa, czyli mam się śmiać z tych, którzy wygrali i wtedy może będę 'dorosły' tak jak Ty? W sumie to prawda, nigdy nie dorosnę do poziomu Ultimation, bo oni som barco elo ziomy i karajom rzyduw hehe!11.
jak wyzej /\
chodzi mi o to ze pug ma cie gdzies i twoje zdanie itd..
Ale faktem jest, że Rolus się złożył i mam prawo być usatysfakcjonowanym z tego powodu, zaprzeczysz? Czy dalej będziesz dociekał, kto padł od większej ilości osób, kto lepiej spamował hotkeye?
tak mozesz sie z tego cieszyc. ale musisz sam przyznac ze jak jest was kilkunastu/kilkudziesieciu, a on jeden to nie moze byc inaczej. w takiej grupie trudno popelnic jakis blad. blad popelnil rolus ze tam byl :(
Nie do konca, mozna zaakceptowac cos co jest pisane z glowa a ty cieszysz sie ze zwyciestw cruoris jakbys byl jednym z nich naprawde a jestes tylko teoretycznie, sam kiedys zobaczysz.
Chodzi o to zebys potrafil odpowiedziec co TY zrobiles dla cruoris, bo jak czytalem to dostales trapa od 2 osob. No to ja bym siedzial cicho.
Tak jak pisal chosen one, mozesz se tam gadac i tak cie maja w dupie bo jestes miesem armatnim.
Oczywiscie ze masz prawo byc usatysfakcjonowanym, ale mozesz to robic w sposob bardziej normalny niz forumowe walenie konia
wyrwales zdanie z kontekstu.. na dole napisalem czemu mnie to wku**ia. nie chodzi o to ze jedziesz po ultimation, tylko o to ze podniecasz sie zwyciestwami cruoris, jak bys mial w nich jakis znaczacy udzial.
W takim razie oznajmiam Ci wszem i wobec, że nie jestem żadną znaczącą osobą w tej wojnie, po prostu ciesze się, że Ultimation dostaje w dupsko. A tak w ogóle to przypuszczam, że tak gadasz, bo jesteś za Ultimation i chciałbyś, żeby oni wszystko wygrywali itd, ale niestety tak nie jest.
Nie do konca, mozna zaakceptowac cos co jest pisane z glowa a ty cieszysz sie ze zwyciestw cruoris jakbys byl jednym z nich naprawde a jestes tylko teoretycznie, sam kiedys zobaczysz.
j/w dla pana Marczio
Chodzi o to zebys potrafil odpowiedziec co TY zrobiles dla cruoris, bo jak czytalem to dostales trapa od 2 osob. No to ja bym siedzial cicho.
A ja czytałem, że Cruoris hackuje swoich ludzi, sam wujek Macavelli to napisał! Jaki on troskliwy! Jak to dobrze, że mnie ostrzegł! (od razu mówię, że to sarkazm, więc sobie darujcie roztrząsanie tego tematu).
chodzi mi o to ze pug ma cie gdzies i twoje zdanie itd..
"Ok". Powtarzałeś to już 100 razy, ale zgodzę się, żebyś nie musiał się żalić po raz 101-szy na ten temat.
Tak jak pisal chosen one, mozesz se tam gadac i tak cie maja w dupie bo jestes miesem armatnim.
I znowu specjalnie dla pana Marczio, żeby zobaczył i nie musiał już się produkować B) j/w
Oczywiscie ze masz prawo byc usatysfakcjonowanym, ale mozesz to robic w sposob bardziej normalny niz forumowe walenie konia
Co polecasz? Robienie 10 filmików wmv o wygranej bitwie, czy może pojazd z noobchara na tibia.com forum? ;)
tak mozesz sie z tego cieszyc. ale musisz sam przyznac ze jak jest was kilkunastu/kilkudziesieciu, a on jeden to nie moze byc inaczej. w takiej grupie trudno popelnic jakis blad. blad popelnil rolus ze tam byl :(
Dobra, może już skończymy się kłócić o to, kto ma lepsze PvP, bo dostał trapa od X osob, a ten znowu popełnił błąd, że tam był, a to znowu ten nie umie się leczyć bo powinien się leczyć na X hp? Faktem jest, że Rolus padł i ten płacz niczego nie zmieni.
Btw, jakbyś umiał obiektywnie spojrzeć na tą sprawę, wówczas to co napisałeś, umiałbyś dopasować też do mnie.
W takim razie oznajmiam Ci wszem i wobec, że nie jestem żadną znaczącą osobą w tej wojnie, po prostu ciesze się, że Ultimation dostaje w dupsko. A tak w ogóle to przypuszczam, że tak gadasz, bo jesteś za Ultimation i chciałbyś, żeby oni wszystko wygrywali itd, ale niestety tak nie jest.
j/w dla pana Marczio
A ja czytałem, że Cruoris hackuje swoich ludzi, sam wujek Macavelli to napisał! Jaki on troskliwy! Jak to dobrze, że mnie ostrzegł! (od razu mówię, że to sarkazm, więc sobie darujcie roztrząsanie tego tematu).
"Ok". Powtarzałeś to już 100 razy, ale zgodzę się, żebyś nie musiał się żalić po raz 101-szy na ten temat.
I znowu specjalnie dla pana Marczio, żeby zobaczył i nie musiał już się produkować B) j/w
Co polecasz? Robienie 10 filmików wmv o wygranej bitwie, czy może pojazd z noobchara na tibia.com forum? ;)
Dobra, może już skończymy się kłócić o to, kto ma lepsze PvP, bo dostał trapa od X osob, a ten znowu popełnił błąd, że tam był, a to znowu ten nie umie się leczyć bo powinien się leczyć na X hp? Faktem jest, że Rolus padł i ten płacz niczego nie zmieni.
Btw, jakbyś umiał obiektywnie spojrzeć na tą sprawę, wówczas to co napisałeś, umiałbyś dopasować też do mnie.
nie mam weny robic quotow i odpisywac directly na kazdy akapit, powiem tyle ze na forum jest i bedzie propaganda zawsze, ja jestem neutralny w tym konflikcie, jestem przeciwko ludziom a nie gildiom a to roznica. Co do hakowania, ja sie nie wypowiadam w sprawach o ktorych nie mam pojecia wiec i tu trzymam morde cicho, fragi sa, padles Ty, padl rolus padna inni, tylko dlaczego nikt nie potrafi z tym przejsc do porzadku dziennego tylko sie obrzucaja wszyscy naokolo kto padl bardziej po noobowsku?
nie mam weny robic quotow i odpisywac directly na kazdy akapit, powiem tyle ze na forum jest i bedzie propaganda zawsze, ja jestem neutralny w tym konflikcie, jestem przeciwko ludziom a nie gildiom a to roznica.
To z Ultimation nie dotyczyło Ciebie, tylko chosen_one. Więc żeby nie było, to Ci tego nie wyrzucałem.
Co do hakowania, ja sie nie wypowiadam w sprawach o ktorych nie mam pojecia wiec i tu trzymam morde cicho,
Jeżeli chodzi Ci o to, co napisałem o hakowaniu, bardziej miałem na myśli to, że nie każdy na forum pisze prawdę.
fragi sa, padles Ty, padl rolus padna inni, tylko dlaczego nikt nie potrafi z tym przejsc do porzadku dziennego tylko sie obrzucaja wszyscy naokolo kto padl bardziej po noobowsku?
Mnie się pytasz? Patrz ostatni akapit mojego poprzedniego posta. -|-|
VUXES nie placz i tak nastepna osoba do hakowania bedziesz ty bo masz niewyparzona twarz.
VUXES nie placz i tak nastepna osoba do hakowania bedziesz ty bo masz niewyparzona twarz.
http://i165.photobucket.com/albums/u59/wolfclown1/fail.jpg
Vuxes I Tak Kurworis Forever !!!!!!!!!<3 :*
ULTIMATION PRZEGRANY OPEN BATTLE PONIEWAZ:
1.Nie było JOZINA Z BAZIN
2.Nie było JOZINA Z BAZIN
3.Nie było JOZINA Z BAZIN
4.Nie było JOZINA Z BAZIN
5.Nie było JOZINA Z BAZIN
6.Nie było JOZINA Z BAZIN
7.Nie było JOZINA Z BAZIN
8.Nie było JOZINA Z BAZIN
9.Nie było JOZINA Z BAZIN
10.Nie było JOZINA Z BAZIN
ALE ON WROCI I ZNOWU BEDZIE KARA :]
Czekam na pojazd Vuxes :D
Yantothios panem thais :D
Brak subordynacji + brak cierpliwości = gleba
ale wudzek i tak roxuje :>
ULTIMATION PRZEGRANY OPEN BATTLE PONIEWAZ:
1.Nie było JOZINA Z BAZIN
2.Nie było JOZINA Z BAZIN
3.Nie było JOZINA Z BAZIN
4.Nie było JOZINA Z BAZIN
5.Nie było JOZINA Z BAZIN
6.Nie było JOZINA Z BAZIN
7.Nie było JOZINA Z BAZIN
8.Nie było JOZINA Z BAZIN
9.Nie było JOZINA Z BAZIN
10.Nie było JOZINA Z BAZIN
ALE ON WROCI I ZNOWU BEDZIE KARA :]
JOZIN Z BAZIN TO DESPI, ON BYL TYLKO ZE ZAMIAST WALCZYC NAWOZIL GLEBE OBOK THAIS
krwawycomeback
23-01-2008, 14:56
SOME1 GOT OWNED!
Banished: until Feb 22 2008, 10:30:27 CET because of account sharing
crosscut
23-01-2008, 16:13
Ktooooooooo :|?
Kusy_Kazakov
23-01-2008, 16:30
Name: Sen Sey
Sex: male
Profession: None
Level: 1
Jan 23 2008, 14:58:27 CET Died at Level 6 by fire
Who's next?
KubaGuzikkk
23-01-2008, 16:43
Ktooooooooo :|?
KURATOR JUREK :|
Roballo aka Szary Marczio ;\ :'(
krwawycomeback
23-01-2008, 18:40
down With Forum Crashes! ;]
Iomer Thunderblade
23-01-2008, 20:58
double :@@@@@@@@@@
Iomer Thunderblade
23-01-2008, 20:59
http://i165.photobucket.com/albums/u59/wolfclown1/fail.jpg
http://i213.photobucket.com/albums/cc281/mastersid02/O_RLY.jpg
Vuxes jak ja cos mowie to wiem :]. Nie chcialem Cie rookowac poniewaz:
1.Chcemy pozabijac takiego ****a jak ty
2.Ludzie inni tez prosili nas zebysmy Cie nie rookowali bo chca Cie tez pozabijac.
:D:D:D:D
Jak to się stało, że ja żyję? xDDD
crosscut
24-01-2008, 10:46
Jak to się stało, że ja żyję? xDDD
zapytaj matki
Dalv_2k7
24-01-2008, 12:02
Kogut przeżył tylko temu ze uciekał przez Morawę, a aktualnie tam Jożina z Bażin nie było bo biegał koło Ab'Dendriel.
Kusy_Kazakov
24-01-2008, 12:25
Swoją Skodą 100L ofc ;]
KubaGuzikkk
24-01-2008, 13:33
@up;
Chyba raczej 105L :|
Miałem samolot z białym proszkiem 0.0
KubaGuzikkk
24-01-2008, 16:48
A moze bialy proszek z samolotem :\?
A moze bialy proszek z samolotem :\?
Dostalem bana za sharing
"Msg me so u can get access to my account instantly"
za te tresc jestem off na 30 dni :) kocham tych gmow, oni chyba nawet zawodowki nie skonczyli co za tepaki, pewnie myla swoja stara ze swoim starym nawet.
krwawycomeback
25-01-2008, 12:12
Dostalem bana za sharing
"Msg me so u can get access to my account instantly"
za te tresc jestem off na 30 dni :) kocham tych gmow, oni chyba nawet zawodowki nie skonczyli co za tepaki, pewnie myla swoja stara ze swoim starym nawet.
Enjoy!
To be honest, to CM cie zbanowal.
KubaGuzikkk
25-01-2008, 15:57
Enjoy!
CM'y nawet podstawówki nie mają :\
Enjoy!
Dziekuje za zyczenia i za sprostowanie, nawet jesli mialo gowniane znaczenie ;)
Kusy_Kazakov
26-01-2008, 00:48
http://img227.imageshack.us/img227/3909/icemangk5.jpg
VUXESA STARY
http://img174.imageshack.us/img174/5492/dddddoo6.jpg
Tfoi staszy?
Kusy_Kazakov
26-01-2008, 01:06
Ten po lefej to Twoja mama :|
KubaGuzikkk
26-01-2008, 16:55
Jedum na Orawu :/?
Jedum na Orawu :/?
Nie rob siary zmywaj gary
Dalv_2k7
27-01-2008, 16:47
Gary po sledziach :\?
krwawycomeback
27-01-2008, 16:52
Nie rob siary zmywaj gary
nie rob siary wylapuj ban(y)any
Quenative
27-01-2008, 18:49
a ja myslalem ze to vuxes jak wraca z frostow
Dalv_2k7
27-01-2008, 23:29
a ja myslalem ze to vuxes jak wraca z frostow
No co Ty? On zna lepsze i szybsze sposoby na powrót z frostow. :]
Gary po sledziach :\?
dlaczego po sledziach akurat? :|
Kusy_Kazakov
29-01-2008, 00:15
http://img402.imageshack.us/img402/628/machiavelliug9.jpg
PATRYK? :@
Dalv_2k7
29-01-2008, 20:44
JA? Niee no co Ty :\
Kusy_Kazakov
29-01-2008, 23:11
Nie chodzi o Ciebie ;|:/ tylko o tego co daje PACCa ale wszyscy wolą FACCa bo im się nie opłaca... a nick jego : MASTER MACA :@
Nawet nie czujesz, że rymujesz x_X
Iomer Thunderblade
30-01-2008, 20:46
hakiv wcale nie, ja ta maska wystraszylem ardinga
tak tak musze dednąć vuxesa tylko on sie nie loguje jak nie ma full ekipy o.0
vuxes sprzedaje twarz
http://allegro.pl/item302726429_maska_do_straszenia_ruskich_w_okopac h_.html
a ty mistrzu sam za*******asz jak cruoris jest online? wyjdz jak nie umiesz normalnie dyskutowac z innymi
KubaGuzikkk
30-01-2008, 23:30
Przepraszam, czy tu biją :\?
Przepraszam, czy tu biją :\?
tylko prafdzifych polakuf a nie takich mackow of kyra jak Ty :/
a ty mistrzu sam za*******asz jak cruoris jest online? wyjdz jak nie umiesz normalnie dyskutowac z innymi
Nie rozumie treści pierwszego zdania wiec mogłbyś sprecyzować o co ci chodzi? a tak wogole to mogłbyś sie przedstawić jak chcesz z kimś dyskutować
@Kuba
Biją też za to że jesteś podobno "spy" (lizard)
@Iomer
Tego wielkiego Ardinga z tej wielkiej gildii założonej przez tych wielkich Szwedów i Słovaków o strasznej nazwie CRUSOIS?!!?!
Iomer Thunderblade
01-02-2008, 13:11
slovencow, slovence sa geje, slovaki sa roxor despi czakoladky maly penis :|
Quenative
02-02-2008, 00:46
@iomer
a rospushca sie w ustach?
Iomer Thunderblade
02-02-2008, 01:48
pewnje tack
Quenative
02-02-2008, 14:54
bo rzydzi nie lóbjon czkoloady
11:39 Warning! The murder of Astlin Dermyn was not justified.
Allseq powah!
Stonhard
11-02-2008, 19:23
11:39 Warning! The murder of Astlin Dermyn was not justified.
Allseq powah!
Hyh żebym mial na benzyne do Elbląga to juz dawno bym cie pokaral na rl ale niestety zawsze mi cos wypadnie w wydatkach... No ale badz pewny ze cie odwiedze bo obiecalem to juz dawno dla Thal Xarina ^^. :evul:
Hyh żebym mial na benzyne do Elbląga to juz dawno bym cie pokaral na rl ale niestety zawsze mi cos wypadnie w wydatkach... No ale badz pewny ze cie odwiedze bo obiecalem to juz dawno dla Thal Xarina ^^. :evul:
Wow jaki Ty potężny jesteś.
Spoko najpierw skoncz 18 lat i zrob prawko potem pogadamy o zalatwianiu czegos na "rl". Bo jestes taki chetny do rlowania co oznacza jedno - zal
Dalv_2k7
12-02-2008, 17:31
Spoko najpierw skoncz 18 lat i zrob prawko potem pogadamy o zalatwianiu czegos na "rl". Bo jestes taki chetny do rlowania co oznacza jedno - zal
Może go chłopak rzucił, że taki chętny na rlowanko :\
Stonhard
12-02-2008, 23:14
żal to ty jestes 18 lat skonczylem 30 wrzesnia 2007 :D a prawojazdy moje kategori b zostalo wydane 11.01.2008 great8o chcesz to mozemy sie ustawic w pilke pogramy twoja glowa :cup:
żal to ty jestes 18 lat skonczylem 30 wrzesnia 2007 :D a prawojazdy moje kategori b zostalo wydane 11.01.2008 great8o chcesz to mozemy sie ustawic w pilke pogramy twoja glowa :cup:
Najpierw piszesz takie cuś:
Ehhh co tu dużo gadać, szwedzi robili zawsze pa i będą robić bo oni to lubią, to jest chyba oderwanie się od ich nudnego lamerskiego życia na rl.. zabicie kogoś w grze i pokazanie jaki to ja kozak jestem, omg i'm bad pay!
...a za chwilę robisz to samo na forum. Chyba masz failure ow.
Stonhard
12-02-2008, 23:33
Najpierw piszesz takie cuś:
...a za chwilę robisz to samo na forum. Chyba masz failure ow.
i tak mnie nie zczaisz ty mnie mozesz zabic w tibi a ja cie na rl czaisz o co mi biega? Ja kozakiem w tibi nie jestem ale na rl i owszem, jak cos zapraszam do mojego miasta moge ci szczegolowe dane podac to sie przekonasz albo ty podaj swoje -.-.
Kusy_Kazakov
12-02-2008, 23:36
Make Love Not War Ffs!
i tak mnie nie zczaisz ty mnie mozesz zabic w tibi a ja cie na rl czaisz o co mi biega? Ja kozakiem w tibi nie jestem ale na rl i owszem, jak cos zapraszam do mojego miasta moge ci szczegolowe dane podac to sie przekonasz albo ty podaj swoje -.-.
HAHAHAHAHAHAHAH!!!! MADE MY DAY XDDD!!!!!!!!!!
W prawym górnym rogu masz przycisk "X", naciśnij go.
http://i206.photobucket.com/albums/bb19/youdumbcat/EpicFail02.jpg
Nie mogłem się powstrzymać xDDD
Boze, spraw by ten burak wrocil na wieś do widłów i doił krowy z powrotem. Stonhard to efekt, tego co internet robi z ludźmi wychowanymi na wsi bez prądu do 16 roku życia.
Btw. Jeśli chcesz tak bardzo zagrac moja glowa w pilke to nie ma problemu ale mam to rozumiec tak, że nie masz swojej? ;)
Stonhard
13-02-2008, 14:23
Boze, spraw by ten burak wrocil na wieś do widłów i doił krowy z powrotem. Stonhard to efekt, tego co internet robi z ludźmi wychowanymi na wsi bez prądu do 16 roku życia.
Btw. Jeśli chcesz tak bardzo zagrac moja glowa w pilke to nie ma problemu ale mam to rozumiec tak, że nie masz swojej? ;)
wez czlowieku wcale ze wsi nie jestem ani nie jestem burakiem, i wez mnie nie wyzywaj... i niech cie pedale w dupe wyrucha*j :].
wez czlowieku wcale ze wsi nie jestem ani nie jestem burakiem,
Nie uwierze dopoki mi tego nie udowodnisz zachowaniem, wieśniaku
Dalv_2k7
14-02-2008, 21:09
A wiesz DOROSŁY 18 latku co to są groźby karalne?
Wydaje mi się, że nie.
Wydaje mi się, że nie.
dla niego to pytanie to taka sama czarna magia jak obliczyc logarytmiczny dekret sprezystosci takze spox.
Nie dedaj!? Mi wanan pej! Plx plx łer i mazt sent paczka?
Betewu :
Od kiedy na terenach byłych PGR'ów instalują takim dzieciom jak ty internet? ;o!
Warszawy geniuszu. Przyjedz, czekam.
Lokacja: Warszawa <-- nie wiem jak Ty mogles zdac prawko skoro masz wyraznie napisane WARSZAWA a nie Elbląg.
@Vuxes
Feb 16 2008, 00:27:34 CET Killed at Level 110 by Hero Shizm
Wasz wyproszony open.
Czujesz piasek w zębach?
@Vuxes
Feb 16 2008, 00:27:34 CET Killed at Level 110 by Hero Shizm
Wasz wyproszony open.
Czujesz piasek w zębach?
Chciałem poczuć, ale mi w tym nie pomogłeś.
Poza tym to zapytaj Unicrona :\
Quenative
16-02-2008, 17:03
unicron ma zdrowe zeby i mu piasek nie wejdzie:(
unicron ma zdrowe zeby i mu piasek nie wejdzie:(
No, a ja w moim outficie nie mam zębów.
Quenative
16-02-2008, 23:37
wypadl ci?
Kusy_Kazakov
17-02-2008, 11:29
Vuxes, niezłe PG ^^
Vuxes, niezłe PG ^^
<careface>
Vuxes przynajmniej padł 2 razy w tym miechu, a ty.. 3 razy... :p
Feb 11 2008, 07:11:57 CET Killed at Level 138 by Queth
and by Dany Karde
Jan 23 2008, 22:49:49 CET Killed at Level 139 by Alucard de'Moon
and by Schnapie
Jan 21 2008, 23:21:46 CET Killed at Level 140 by Voyant
Dalv_2k7
17-02-2008, 21:05
and by Dany Karde
and by Schnapie
Sherlock w akcji...
Iomer Thunderblade
17-02-2008, 22:01
Account Information
Real name: maks
eartch soooooo much, soooooooo much
Account Information
Każdy ma prawo się pomylić, a pomyłki trzeba naprawiać...
gotowe :p
Sherlock w akcji...
A żebyś wiedział B)
Kusy_Kazakov
18-02-2008, 00:47
ok, trade :@
nokijjjja
22-02-2008, 17:52
Wydaje mi się, że nie.
idz sie poskarż konfidencie
scroop gz naciesz sie tym zalowym fragiem zdobytym w dziesieciu
Eklezjastyk
22-02-2008, 18:01
Account Information
Polak? =dd
Stonhard
23-02-2008, 01:40
Wiesz Żydy tak mają, donosicielstwo pozadny obywatel. Hyh Dalv widze ze zasililes range Jude Pride of Cruoris.
and by Dany Karde
and by Schnapie
Vuxes padł już 4x
Wiesz Żydy tak mają, donosicielstwo pozadny obywatel. Hyh Dalv widze ze zasililes range Jude Pride of Cruoris.
A ty zasilasz od 3 lat pewnie range "nie zdalem w 2 klasie gimnazjum"
Vuxes padł już 4x
War robi swoje...
nokijjjja
26-02-2008, 03:45
2 dni czytales jego posty zeby do tego dojsc mr. wanna be special?
Mam i lepsze ;s
@Stonhard
Taaaaaaaak idz dalej gadaj o "Patriotyzmie" w glupiej grze xD
2 dni czytales jego posty zeby do tego dojsc mr. wanna be special?
Możliwe, ale czytałem je po razie a Ty chyba z 10 razy mojego przeczytales zanim odpaliles riposte bo strasznie ona niemrawa panie "inteligentny".
Dalv_2k7
26-02-2008, 17:13
Chyba żyjemy w wolnym państwie gdzie każdy obywatel ma prawo czuć się bezpiecznie? Co nie?
nokijjjja
26-02-2008, 18:49
Chyba żyjemy w wolnym państwie gdzie każdy obywatel ma prawo czuć się bezpiecznie? Co nie?
zaden frajer jak ty nie moze czuc sie bezpiecznie.
Dark_Moniek
26-02-2008, 20:56
signed.
@VUXES - OSTATNI KURCZAK BYL SMACZNY:)
Dalv_2k7
26-02-2008, 21:11
Twoja arogancja nie zna granic.
Nie kozacz bo jak coś to tata nie pomoze.
Stonhard
27-02-2008, 20:37
Jestem w klasie maturalnej dzieciakuuu :baby:
Stonhard
27-02-2008, 20:40
Twoja arogancja nie zna granic.
I twoje frajerstwo rowniez
nokijjjja
27-02-2008, 20:58
Nie kozacz bo jak coś to tata nie pomoze.
mam koleguf w tibi
Jestem w klasie maturalnej dzieciakuuu :baby:
Ale egzaminu dojrzałości to nie zaliczysz z takim mózgiem jaki posiadasz. Do łopaty plebsie bo na studia szkoda miejsca dla takiego ignoranta
Stonhard
29-02-2008, 00:54
Ale egzaminu dojrzałości to nie zaliczysz z takim mózgiem jaki posiadasz. Do łopaty plebsie bo na studia szkoda miejsca dla takiego ignoranta
zsdjaod wiesz czyha ja zdam matrure czy nie? czl.olwuekiu nic o mnie nie wiesz toi z kawd wiesz jako ja jestem i czy zdanm mateure.
zsdjaod wiesz czyha ja zdam matrure czy nie? czl.olwuekiu nic o mnie nie wiesz toi z kawd wiesz jako ja jestem i czy zdanm mateure.
Po tym pięknie złożonym zdaniu wiemy o Tobie wszystko.
nokijjjja
29-02-2008, 08:58
nawet nie wiesz kto to 'pleb' enteligencie
Kusy_Kazakov
29-02-2008, 18:25
Someone got drunk ? ;)
nawet nie wiesz kto to 'pleb' enteligencie
Musialbym Cie zdziwic, ale nie zamierzam sie wiecej wykłócac, bo to dziecinada jest.
nokijjjja
29-02-2008, 20:25
Musialbym Cie zdziwic, ale nie zamierzam sie wiecej wykłócac, bo to dziecinada jest.
ja tesh, okk
Stonhard
01-03-2008, 22:57
Po tym pięknie złożonym zdaniu wiemy o Tobie wszystko.
tak, to świetnie że wiesz o mnie wszystko, każdemu zdaża się być pijanym i czytać coś w necie ;]
Up
"Ok" [piętnaście znaków]
tak, to świetnie że wiesz o mnie wszystko, każdemu zdaża się być pijanym i czytać coś w necie ;]
to bys nic nie pisal ;) jestes wielkie 0
nokijjjja
08-03-2008, 10:32
to bys nic nie pisal ;) jestes wielkie 0
a ty gówno warte -1
a ty gówno warte -1
z definicji wiemy, że wartośc bezwzględna nie przyjmuje wartosci ujemnych, proponuje wrócic do gimnazjum i przyuczyc się troche zamiast siedziec i kampic na tibia.pl/forum i czytac poradniki gdzie i jak kleic looty.
z definicji wiemy, że wartośc bezwzględna nie przyjmuje wartosci ujemnych, proponuje wrócic do gimnazjum i przyuczyc się troche zamiast siedziec i kampic na tibia.pl/forum i czytac poradniki gdzie i jak kleic looty.
Pwned xDDD
nokijjjja
12-03-2008, 12:52
pfff, to ty spamujesz ten temat swoimi jak inteligentnymi postami 24 godziny na dobę panie wszechwiedzący, ja wchodze na to forum tylko zeby posmiac sie z takich ludzi jak ty i vuxes ktory kampi tak jak powiedziales, ale w pzcie bedac bezsilny, tak jak twoi rodzice sa bezsilni majac takiego downa w domu jak ty.
pfff, to ty spamujesz ten temat swoimi jak inteligentnymi postami 24 godziny na dobę panie wszechwiedzący, ja wchodze na to forum tylko zeby posmiac sie z takich ludzi jak ty i vuxes ktory kampi tak jak powiedziales, ale w pzcie bedac bezsilny, tak jak twoi rodzice sa bezsilni majac takiego downa w domu jak ty.
Nerwy puszczają? :<
nokijjjja
13-03-2008, 15:10
Nerwy puszczają? :<
qfa nie elo mistrzu
qfa nie elo mistrzu
Dzieki za potwierdzenie :*
omagad1989
13-03-2008, 19:31
Jego posty maja przynajmniej jakis sens, a nie tak jak twoje gadanie o niczym. Co chciales pokazac tym postem? Ze zazdroscisz niektorym ludziom wiedzy, madrosci? Czy, ze nie potrafisz uzyc swojego skromnego mozgu?
nokijjjja
14-03-2008, 09:59
Jego posty maja przynajmniej jakis sens, a nie tak jak twoje gadanie o niczym. Co chciales pokazac tym postem? Ze zazdroscisz niektorym ludziom wiedzy, madrosci? Czy, ze nie potrafisz uzyc swojego skromnego mozgu?
marczio nie pochlebiaj sobie :<
Wy jestescie siebie warci. Jeden napisz "ty jestes zydem i jebie ci z buzi" a drugi dzieciak zeby pokazac jaki jest uber inteligentny i zna zycie spostuje to co akurat w dany dzien uslyszal w szkole. Inni, ci bez szkoly <vuxes> szukaja tu pola na którym moga sie w końcu wykazac. Czilałt chlopaki
Wy jestescie siebie warci. Jeden napisz "ty jestes zydem i jebie ci z buzi" a drugi dzieciak zeby pokazac jaki jest uber inteligentny i zna zycie spostuje to co akurat w dany dzien uslyszal w szkole. Inni, ci bez szkoly <vuxes> szukaja tu pola na którym moga sie w końcu wykazac. Czilałt chlopaki
Masz trochę racji ale równocześnie karmisz trolle ;)
Stonhard
14-03-2008, 22:06
Marczio czemu uciekłeś ze szpitala psychiatrycznego i spamujesz forum?
Marczio czemu uciekłeś ze szpitala psychiatrycznego i spamujesz forum?
Bo twoja stara wyjebali z zespolu oklaskow piotra rubika
nokijjjja
18-03-2008, 18:54
Bo twoja stara wyjebali z zespolu oklaskow piotra rubika
stare glupi placku
stare glupi placku
on ma wiecej niz 1 stara? czy ty...?
Stonhard
18-03-2008, 22:52
on ma wiecej niz 1 stara? czy ty...?
Twoja stara to twoj stary czyli wychowaly cie dwa pedaly :baby:
Twoja stara to twoj stary czyli wychowaly cie dwa pedaly :baby:
i znów odzywki na poziomie dokladnie takim, jakim zakończyłeś swego posta.
Biedne dzieci.. :<.
Dałbym Wam lizaka, ale szkoda mi pieniędzy.
Stonhard
20-03-2008, 10:22
10:15 XXX [xx]: nie wiesz co to jest ventrilo?
10:15 Wuliz Ascon [76]: Aco tam jest
Fajni ludzie są w gildi Kozaki hahaah żal pl
No retardy tam som troshke, ale tam nie bydź to hunted by polend.
Stonhard, nie rozumiem, po co iksowales tamten 2 nick skoro i tak wiemy ze ty to wuliz ascon.
Stonhard
21-03-2008, 21:10
Stonhard, nie rozumiem, po co iksowales tamten 2 nick skoro i tak wiemy ze ty to wuliz ascon.
Skoro ja nie wiem co to jest ventrilo to ty nigdy nie slyszales o windowsie
Dalv_2k7
22-03-2008, 00:30
a Panowie dalej swoje...
nokijjjja
22-03-2008, 22:29
a dalv dalej chodzi na openy noob charem
Dalv_2k7
23-03-2008, 00:13
a dalv dalej chodzi na openy noob charem
Tylko na 1 bylem noob charem bo sie spóźniłem mainem. :)
;**
Dark_Moniek
25-03-2008, 22:55
Tys widziol kiedys smaloc z Vuxesa?!
Tys widziol kiedys smaloc z Vuxesa?!
Nie, ale w przyszłości zobaczy, bo zakładam workownie smalca. ;]
a Panowie dalej swoje...
No bo co poradze na to, że stonhard inteligencją to pasuje tylko do krakowskiej policji
No bo co poradze na to, że stonhard inteligencją to pasuje tylko do krakowskiej policji
Zawsze musisz dolać oliwy do ognia
Skoro ja nie wiem co to jest ventrilo to ty nigdy nie slyszales o windowsie
AHSUshuahsuaAHSUAHSahaahushHASUHAahaha
JAKI KAWAŁ ZAGIOŁ MJE!!!:D:D:D
krytyk44
28-03-2008, 19:53
nie smiejcie sie ze stoneharda bo wam wjedzie na chate, nawciaga sie szpida i spusci wpierdol:D8o:baby:
nokijjjja
29-03-2008, 14:56
dziewczynko bedziesz na rockowisku w wwo lub na festiwalu hh w gizycku w te wakacje?
Dark_Moniek
30-03-2008, 03:42
k@rolcia, przestan mnei bic, bo juz mam 4 siniaki :|
:baby::baby::baby:
Rockowisko rocks. Nie wiem czy bede, ale jesli przyjade, to badzcie wyrozumiali, plizka :D (???) (!!!)
@Moniek
Ciesz sie, ze tylko SINIAKI :]
Pozdro :cup:
EDIT: P.S. Ale jak sie nie opale, to moge i tak przyjechac na rockowisko???
Dark_Moniek
30-03-2008, 23:32
jesli przyjedziesz, to Ci oddam :D
edit: mozesz, ale lepiej jakbys sie jednak opalila
@Moniek
Ej ale wiesz jak ja tego nie lubie :sadface:
Dark_Moniek
01-04-2008, 21:46
to polubisz. musze Cie pobic, za to ze 4 razy mnie zamordowalas :(
Stonhard
02-04-2008, 23:23
Rockowisko rocks. Nie wiem czy bede, ale jesli przyjade, to badzcie wyrozumiali, plizka :D (???) (!!!)
@Moniek
Chciałbym Cię poznać wkońcu dziewczyno, ciekawe jak tak naprawde wyglądasz na rl i jaki masz charakter ^^. Zbakać by się można było.
Stonhard
02-04-2008, 23:27
nie smiejcie sie ze stoneharda bo wam wjedzie na chate, nawciaga sie szpida i spusci wpierdol:D8o:baby:
ojej a ktoś tu się zemnie śmieje? ja tego tak nie odbieram... ja sobie poprostu tutaj pisze i mam wyjeba*** ^^. szpida to ty chyba sam wciagasz.:]
@Moniek
najwyżej cie przekopia za passy nic wielkiego ^.-
Chciałbym Cię poznać wkońcu dziewczyno, ciekawe jak tak naprawde wyglądasz na rl i jaki masz charakter ^^. Zbakać by się można było.
Pro Elo w Wegorzewo City.
Moze w lipcu? ;) Ale tylko z Dominejtem :baby:
Pozdro
Pro Elo w Wegorzewo City.
Moze w lipcu? ;) Ale tylko z Dominejtem :baby:
Pozdro
dominik cie nie obroni
ojej a ktoś tu się zemnie śmieje? ja tego tak nie odbieram... ja sobie poprostu tutaj pisze i mam wyjeba*** ^^. szpida to ty chyba sam wciagasz.:]
Ty to tak odbierasz, że ktoś Ci coś zrobi w grze, a Ty mu na rl-u.
Przed kim?
Mam sie bac chlopakow z Vegas?
Nie sadze aby byli z tych co bija dziewczeta... lol
Dlaczego z Dominejtem jade do Wegorzewa? To proste, my jestesmy nierozlaczni :cup::cup::cup:
Szpid :p ponoć na szpidzie 2x exp na soldach lecial mówiłeś kiedyś. To prawda?
Dark_Moniek
14-04-2008, 11:07
cno' czas zaczac ;)
Part 1 - http://tibiacam.tv/get.php?h=f057bd7729d536fdf2a309596ba9d1e8
Part 2 - http://tibiacam.tv/get.php?h=f6ba50d9e8fcc630666d0652569837f7
Przed kim?
Mam sie bac chlopakow z Vegas?
Nie sadze aby byli z tych co bija dziewczeta... lol
Dlaczego z Dominejtem jade do Wegorzewa? To proste, my jestesmy nierozlaczni :cup::cup::cup:
tez nie sadze ze chlopacy z wegorzewa sa z tych co bija dziewczyny, ale kto wie moze dla ciebie zrobią wyjątek?
http://img366.imageshack.us/img366/5486/armun5tu9.jpg
pozdro nanos & kapo, sami tego chcieliscie mi na grze nie zalezy
btw,
Xan Karde
Apr 14 2008, 14:58:54 CEST Killed at Level 149 by Ambulence chaser
and by Jahizz
&
Zorlan wbil rsa :o
10 hektarów żyda zaorane :D w żniwa już niedługo
tez nie sadze ze chlopacy z wegorzewa sa z tych co bija dziewczyny, ale kto wie moze dla ciebie zrobią wyjątek?
pozdro nanos & kapo, sami tego chcieliscie mi na grze nie zalezy
Jednoczesnie tak bardzo przezywasz Tibie ze laczysz ja z rlem, a takze chcesz przez Tibie bic dziewczyne i jednoczesnie mowisz, ze Tobie na grze nie zalezy. A WEZ IDZ SIE LECZ POKI CZAS psycholu lmao..
Jednoczesnie tak bardzo przezywasz Tibie ze laczysz ja z rlem, a takze chcesz przez Tibie bic dziewczyne i jednoczesnie mowisz, ze Tobie na grze nie zalezy. A WEZ IDZ SIE LECZ POKI CZAS psycholu lmao..
google->ironia
zycie->klamstwo
allegro->kup se musk
Yaapaa powiedzial na forum ju si leter ale on zly jest hahuhehauehaueha...
:cup::cup::cup:
Cze Pro Elo 6 2 0
/Caro
edit: PS a Ty Lenrock muska nie kupuj bo masz tam juz slome zamiast tego, kup se chara AHEUAHEUAHAUHAA
!
"Nie sadze aby byli z tych co bija dziewczeta... lol"
Ty nie jesteś dziewczyną tylko potworem albo czymś co sie fizjologą nie śniło.
Japa+Domel=zło
Sorri Patryś :'(
"Nie sadze aby byli z tych co bija dziewczeta... lol"
Ty nie jesteś dziewczyną tylko potworem albo czymś co sie fizjologą nie śniło.
Spojrz na siebie fizjologągu xD
krytyk44
17-04-2008, 23:38
exim ty z wro:>:S? gdzies od miska i mediva czy inna strona miasta?
Spojrz na siebie fizjologągu xD
Karolinka zacznij oglądać telewizje o 23.00 na Polsacie2.
A co do japy to jesteś PSEM.
Ja mieszkam dokładniej koło Wrocławia.
A co do japy to jesteś PSEM.
Ale nie bij,okay?! mr wannabe?!?!
Btw jestes prawdziwym dzahewem czy longerem ?! panie 'Jahwe'
Yaapaa powiedzial na forum ju si leter ale on zly jest hahuhehauehaueha...
:cup::cup::cup:
Cze Pro Elo 6 2 0
/Caro
edit: PS a Ty Lenrock muska nie kupuj bo masz tam juz slome zamiast tego, kup se chara AHEUAHEUAHAUHAA
!
niestety nie ma fajnych charow na sprzedaz;/
ponoć hiro szizm for sale ;'( jak polowa altimejszonuf
zeshizowany bohater nie jest na sprzedaz;/
Sny Karoliny (ofc ta prozba to rzeczywistosc
http://img142.imageshack.us/img142/4791/macainvft5.jpg
a to realia http://i169.photobucket.com/albums/u230/Selena_rl/Selena%20Rl%20pics/xyriela.jpg
spytaj sie meza co to znaczy zycia szkola
http://i169.photobucket.com/albums/u230/Selena_rl/Selena%20Rl%20pics/xyriela.jpg[/QUOTE]
jak beda ci ksyrciu robic zdjecia nastepnym razem to powiedz im zeby flesz wylaczyli bo jak pada swiatlo to widac ci tylko oczy :/
Svettlana da Paprika
Apr 22 2008, 15:02:54 CEST Killed at Level 116 by Meanda
and by Alligi Devil
Toldi Kat
Apr 22 2008, 15:21:20 CEST Killed at Level 107 by Vrape
Upoz
Apr 22 2008, 00:37:27 CEST Killed at Level 106 by Yspeera
and by Tabs Destroyer
Apr 14 2008, 13:42:42 CEST Killed at Level 105 by Burnek
and by Mitta de'Gal
Peppo Azue
Apr 22 2008, 00:44:23 CEST Killed at Level 97 by Tandrian
and by Wakshimiz
Name: Sisusa
Profession: Master Sorcerer
Level: 126
24lvli down
Name: Drache Frau
Profession: Elite Knight
Level: 71
50~ lvli down
Name: Moreen Hirax
Sex: female
Profession: Elder Druid
Level: 40
60lvli down
dodatkowo wygrany open noobcharami 10:2?
lepiej zacznij sie bac bo drache juz nas straszy ;///
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2015744#post2015744
a wiec o jedna osobe mniej z dwoma lvl100+ :D
2x Pugge Nocturna
Apr 22 2008, 20:54:39 CEST Killed at Level 81 by Rayan Laellais and by Shus Veno
Apr 22 2008, 20:55:17 CEST Killed at Level 79 by Master Macavelli
Fenihre
Apr 22 2008, 20:41:26 CEST Killed at Level 72 by Wujek do pierogow and by Yspeera
Ygat
Apr 22 2008, 20:51:31 CEST Killed at Level 56 by Yspeera and by Rayan Laellais
krytyk44
26-04-2008, 23:43
22:50 Warning! The murder of Zablakany wluczykij was not justified.
22:50 Warning! The murder of Zablakany wluczykij was not justified.
wiesz kogo zabiles?;/ masz przej*bane..
Wstyd mi za dzisiejsza akcje, mozna krytykowac ;d
Very good trap panowie! xDDDDD nie wiem jak takie cos mozna spierdolic
http://img89.imageshack.us/img89/9523/lolxdjg9.jpg
Dark_Moniek
28-04-2008, 13:50
Very good trap panowie! xDDDDD nie wiem jak takie cos mozna spierdolic
japa lamusie i wracaj na swoj serwer, skoncz juz pierdolic na tym forum, bo ludzie po 1) maja to w pizdzie, po 2 uwazaja cie za gowno, WY*******AJ
japa lamusie i wracaj na swoj serwer, skoncz juz pierdolic na tym forum, bo ludzie po 1) maja to w pizdzie, po 2 uwazaja cie za gowno, WY*******AJ
Hahahahahahhaha xDDDDDD Mow mi jeszcze. Badz moim guru plax xD
Musiał chłopak odreagować akcję...
Takie akcje sie juz zdarzaly juz wiele razy.. hEhEhAuHeha
zamknij sie bo powiem dominikowi ze sie mnie nie sluchasz i nie bedzie ruchanska
@up
A on wogole rucha Karolinke?;O Od swieta palcowke jej strzeli a tak to dziewczyna zadowala sie cyberkiem ;/
Bartas15
02-05-2008, 13:22
Akcja była zjebana no ale coż ,bywa i tyle.Na swoich charach w 30 potrafiliśmy ob na równi rozegrac przeciwko 70+ ludzią z Cruoris,Vidfamne i Masterminds ,którzy ciagle dochodzili wiec tak się nie jarajcie bo nie macie czym.A ,że akcja była zlamiona to nasz bład ,a nie wasza zasługa.
krytyk44
02-05-2008, 14:15
MASTER MACAVELLI W SZPITALU!!
Plotki glosza ze Master Macavelli aka patryk mial duela z znanym ze swojego pvp graczem o nicku Draco, inne zrodla donosza ze na M&M'sa
zrobila massloga guildia Paciorkow pochodzaca z swiata "Czestochowa".
Moglby ktos potwierdzic te plotki?
Master Macavelli
Jesli martwicie sie o los Patryka wklejcie swieczke do statusu na gg albo podpisu na forum:(
Dalv_2k7
03-05-2008, 20:55
@Bartas15
Haha! A jak nas bylo 30, a Was 120 to jakoś siedziałeś cicho więc teraz też się zamknij.
Akcja była zjebana no ale coż ,bywa i tyle.Na swoich charach w 30 potrafiliśmy ob na równi rozegrac przeciwko 70+ ludzią z Cruoris,Vidfamne i Masterminds ,którzy ciagle dochodzili wiec tak się nie jarajcie bo nie macie czym.A ,że akcja była zlamiona to nasz bład ,a nie wasza zasługa.
Sami tego chcieliscie i to jest jak najbardziej wasza zasługa i waszego wodza ktory wypowiedział wojne polowie seleny.
Swoją drogą to niesamowity i jakże rzadki wyczyn wymagajacy niewyobrazalnej odwagi zeby siedziec na SWOICH charach, a nie na noobach.
MASTER MACAVELLI W SZPITALU!!
Plotki glosza ze Master Macavelli aka patryk mial duela z znanym ze swojego pvp graczem o nicku Draco, inne zrodla donosza ze na M&M'sa
zrobila massloga guildia Paciorkow pochodzaca z swiata "Czestochowa".
Moglby ktos potwierdzic te plotki?
Master Macavelli
Jesli martwicie sie o los Patryka wklejcie swieczke do statusu na gg albo podpisu na forum:(
Częstochowa to moje miasto xD -.-"
krytyk44
04-05-2008, 23:25
Sami tego chcieliscie i to jest jak najbardziej wasza zasługa i waszego wodza ktory wypowiedział wojne polowie seleny.
Swoją drogą to niesamowity i jakże rzadki wyczyn wymagajacy niewyobrazalnej odwagi zeby siedziec na SWOICH charach, a nie na noobach.
Ty nie lziales ostatnio ult:> xD??
Nevah menz.
W zyciu bardziej nie zostalem obrazony ;\
Kilka słów na temat władcy ^^
http://img233.imageshack.us/img233/5439/160oo3.jpg (http://imageshack.us)
http://img233.imageshack.us/img233/5439/160oo3.0151a4700d.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=233&i=160oo3.jpg)
krytyk44
05-05-2008, 21:33
W zyciu bardziej nie zostalem obrazony ;\
Wybacz moje bluznierstwo:<
Kusy_Kazakov
06-05-2008, 06:19
Kilka słów na temat władcy ^^
http://img233.imageshack.us/img233/5439/160oo3.jpg (http://imageshack.us)
http://img233.imageshack.us/img233/5439/160oo3.0151a4700d.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=233&i=160oo3.jpg)
Almost like Patrick o.O
http://img74.imageshack.us/my.php?image=parano1rd5.jpg
krytyk44
07-05-2008, 23:41
23:01 Veltriz [103]: im not coment this
tyle mial do powiedzenie czlonek ult po ich masslogu xD
23:01 Veltriz [103]: im not coment this
tyle mial do powiedzenie czlonek ult po ich masslogu xD
dopiero za 5tym razem zrozumialem o co mu chodzilo :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.