Pokaż pełną wersje : "OSZUŚCI" - Czyli przestroga dla nowomainlandowiczów.
Siema. Ten film nagrałem ku przestrodze, dla tych, którzy są nowi i łatwo mogą się nabrać na tzw. "POKAZ EQ". Drugi powód, to to, że chciałem, aby nooby, które zarabiają w ten sposób (chodzi o uczestników replaya :) ), poczuły się poniżone, gdy będą widziały jak z nich zlewamy na forum.
Ps. Wiem, że data mojego dołączenia jest hmm... "Kontrowersyjna:D", ale na poprzednim koncie (Xeremon) dostałem bana za wulgaryzmy, a bardzo zależy mi na waszej opinii, po obejrzeniu repa. Aha i niech ktoś przeskanuje ten plik dla pewności, bo teraz gram...
Oto link >>> http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27953
Ps.2 Sorry, za przeklinanie na poprzednim acc ;(
P.R.O.S.T.O.
19-07-2007, 19:47
Szczerze mówiąc to z tego typu oszustwem się pierwszy raz spotkałem:P ale inni będą wiedzieć na przyszłość:D
Jedynym dobrym zabezpieczeniem jest nikomu niczego nie dawać tylko prawdziwym przyjaciołom i kolegom, którzy jednak też mogą się okazać ch*jami :) co nie Junski-Harry?
Pozdro:D!
To ma byc jakas super nowatorska metoda na kradziez rzeczy?
Film slabby, nic nowego nieukazuje, rownie dobrze - mozna krecic filmy z oszukiwaniem na trade...:|
Btw. te nooby z ktorych to mamy miec zlewe na forum, zapewne maja w dupie czy ktos bedzie z nich sie smial, czy plakal.
Jeżeli normalni gracze z kawałkiem myślącego rozumu, nie biorą udziału w żadnych korespondencjach z takimi kretynami - nie mają takiego problemu.
lol może przestroga dla newbie ale najpierw muszą umieć włączyć Tibicam:baby:
A takie coś to normalne na non pvp zreszta na pvp też robili
Na titani jakoś ostatnio nikt nie próbuje, pozatym kiedyś sam okradłem takich thiefów bo loglem się tam gdzie on, on dostał tp, a ja mialem guardian shield i lol.
Tak samo scamerzy z bsem, gsem, crystal coin < z bsem warto próbować niezła kasa leci, ale noobki już go nie chcą bo jest od 30 lvl (f*ck update) X(
Inna rzecz to chodzą br'zy, że kupią od ciebe golden armor stoją na statku i cały czas mówią ci po nicku:
Small Mike you realy don't have golden armor, Small mike what is color of golden armor?
Jak się pokaże na ziemi to oczywiście macie na tym mase śmieci lub fire field.
Nie wiem co to za nowość dla 60 msa omg
i dla 71 rp który się z tym nie spotkał ??? LOL
Takie rzeczy były wiadome w tibi 7.4? jak nie 1.1 beta :P
@up
To nie jest dla mnie nowość, tylko poprostu lubie poniżać tych noobów, zamieszczając tego repa na forum :)
14:02 Ulon [15]: pozdrawiam twoja stara przypomnij jej o moich 5 zl bo mnie zatrzymala na altostrada i nie miala wydac
PL?
Vlad Dracula
20-07-2007, 15:24
W sumie ty nie jestes od niego lepszy...
14:11 Xeremon [60]: ZARAZ TO WYSLE
14:11 Xeremon [60]: NATIBIA.PL
14:11 Ulon [15]: kurwa to nie ja noobie
14:11 Ulon [15]: zal
14:11 Xeremon [60]: I DAM WAM LINK
14:11 Xeremon [60]: TY
14:11 Xeremon [60]: NOOBIE
14:11 Ulon [15]: uahahah
14:11 Xeremon [60]: TY TO ORGANIZUJESZ
14:11 Ulon [15]: ja sie smialem
14:12 Xeremon [60]: GNOJU
Zachowujesz sie jakbys byl jakis niewyżyty...
@up
:evul::evul:JESTEM:evul::evul:
(pozytywnie)
No, znam ludzi którzy tą metodą dorabiali się po 50k dziennie w 2 osoby, przez dość długi czas.
Ale to było jakiś rok temu.
Film ani fajny, ani beznadziejny, tylko z tym gnojem mnie rozśmieszyłeś :D.
ulwi aladim
20-07-2007, 22:58
hah oto przyklad prawdziwych noobow poswiencom sie nawet dla glupiego explo ^^
kuszczyx
21-07-2007, 22:02
super filmii jest ok bardzo mi sie opdoba
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28177
Następny noobek. Proszę o opinię :D
Ach, pamiętam jak dzięki podobnemu sposobowi (poczta w carlin) zakosiłem dla petatixa dsm, i dla jakiegoś nabka bohy ^^ A ty (ten co z tego coś robi) - żyją w tibi thiefy i tibjijczycy. Trzeba coś robić 4 fun ^^
żałosne zachowanie ludzi...
ale znam lepsze (nie używam)
żal mi takich ludzi..
dlatego sam się z nimi nie ,,bawie"
no cuz... metoda dobra... ja niestety kiedys tak bohy stracilem:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.