Pokaż pełną wersje : Co robisz gdy widzisz napis - Br?
Piszcie tu co robicie gdy widzicie po raz 100,000 raz napis br? Ja naprzykład jadę takiemu brazylijczykowi po polsku(klne na niego - takie tam). Jak zdobędę jakiś przyzwoity level, będę robił test hity 8o . Wiem że teraz Hardkorowe tibijce :D Wyzwą mnie od n00bów, ale jak widze ten napis tak sto razy na dzień to mi sie odechciewa i przestaję być pacyfistą. :(
Tibiańczyk
12-10-2004, 19:28
No ja do br nic nie mam i nie wiem dlaczego zalozyles ten temat.
Rafi_ten
12-10-2004, 19:29
Exevo Gran Mas VisBR?
XD lubie ten kawał ;)
tak na serio, do brazukow nic nie mam, choc kumpel mi powiedzial cos takiego:
wychodzi z depo, szybko wlacza utani gran hur i biegnie z Ab do Venore (wiecie jak) a potem koles wola do niego "Wait!" ten czeka z minute, a on podchodzi i mowi "Br?"
XD
Dwimenor
12-10-2004, 19:38
Jak akurat robie runki to robie takie coś ADORI GRAN ""BR KILLER" przeważnie się odczepiają.
A w innych sytuacjach ignoruje gościa.
Może źle to sformułowałem. Bo najbardziej mnie wkurza, jak stoje se np. w takich kopalniach i czekam na resp dwarfów. Przyłazi mi taki brasil i sie pyta : BR? - ja nic niepisze a on sie nieod*****oli dopuki mu nie napisze no albo yes.(i blok respa przy okazji uskutecznia) jak piszę że: no, to idzie dalej a jak że yes to i tak idzie dalej. :p Po co więc oni ku**a się pytają?? A już jak im sie coś nietak powie, to sie powołują na swoich 100 levelowych kumpli. Dziwne Br - owców (browców 8o ) spotkałem od za***ania, a 100 leveli jest na Xanterze tylko dwóch (narazie dwóch).
Hmm do br nic nie mam znam kilku spoko ziomki!!!
Ale ostatnio sie wkurzylem jak chciałem sprzedać drag shielda!! i tu po koleji 3 br piszą i nawet nie pytaja br tylko odrazu nadawają
Bo wsumie jak pyta br? to nic mowie no i tyle a jak zaczyna na*******ać odrazu po br ohh to sie w****iam i nie wytrzyamałem poprostu napisałem
,,FUCK OFF PLX English plx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" :P
mnie najbardziej dobija jak np. coś kupuję/sprzedaję ... co za różnica czy br czy nie? albo stoję moją uh-makerką "Zgrabna Laleczka" i od cholery razy już padało BR? ... tylko do tej postaci ...
Ja jak ktoś mi siępyta "br?" a ma mniejszy lvl nish 25 (w porywach do 30 :p) to zabijam! poprostu nie nawidze jak ktoś mi spamuje a ignora mu nie dam dlatego że przy dawaniu ignora nie ma zabawy a przy zabijaniu br jest
Kurczaczek
12-10-2004, 20:01
Gram na Pacerze i tam jest mnóstwo brow.
Zawsze mowie tak:
Ja - Br?
On -Sim
Ja -SO FUCK YOU!!!!!! :) :) :) :D :D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o 8o
Dwimenor
12-10-2004, 20:07
Kiedyś miałem w hotkey taką sklejke"Fuck you" ale niestety skasowałem.....też nieźle działało na natrętnych.
Keisuk Cichy
12-10-2004, 20:30
A ja robie test hity.....cala gama....bolty....hmmm......gfb...jade do reda.....strasze ile wlezie:P
Jak większość ludzi nie przepadam za br, gdy ktoś się mnie pyta tym najsławniejszym w tibii pytaniem "br?" to po prostu się nie odzywam i idę dalej. Czasami podczas trade'a jak się mnie pyta to mu odpowiem krótko "no"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.