Pokaż pełną wersje : Błąd ze swordami
witam
Jak wszyscy wiedza teraz po tym upade dali poziom do każdej broni
teraz zauważyłem że warold sowrd i magic longsword jest od lvl:
Warlord sword 53 38 64 oz. 110 2
Magic Longsword 55 40 43 oz. 140 2
O co w tym chodzi?
Prosze o odpowiedź
eee... no i co, że dali? bo nie bardzo kumam...
MaciekFromKlan
19-07-2007, 21:21
Jak wszyscy wiedza teraz po tym upade dali poziom do każdej broni
zauważyłem że warold sowrd i magic longsword jest od lvl:
Warlord sword 53 38 64 oz. 110 2
Magic Longsword 55 40 43 oz. 140 2
sam sobie odpowiadasz na pytanie wiec...o co Tobie chodzi ?
Ziellarz
19-07-2007, 21:26
O to chodzi, że się nie da zdobyć magic longsworda i warlord sworda, a dali lvl na niego B)
Może CIPy wprowadzą jakiś quest, chociaż to mało prawdopodobne.
tak samo jak zmienili wygląd DSL czy czegoś tam... wielkie podniecanie się tym, a ma to ktoś? nie. Więc EOT
Surphyre
19-07-2007, 21:29
@2up
skad wiesz ze sie nieda :) tibia ma wieeeele tajemnic, a podobno tylko 80% tibi jest ''odkryte'' (tak slyszalem)
@ziellarz
Oto mi chodzi!
A moze w tym 4 pokoju na arenie są?
Vlad Dracula
19-07-2007, 21:42
No to co,że dali lvl? Na wszystkie lepsze bronie dali lvl... i nie widze nic w tym dziwnego
Na starych serwerach te bronie posiadaja ludzie i pewnie dlatego cipy daly lvl do broni aby taki bubble nie dala MLS swojemu 10 knightowi :P
aha oki to temat do zamknięcia
Ziellarz
19-07-2007, 22:01
@Surphyre
nie da się zdobyć na dzień dzisiejszy, chyba że znajdzie ktoś jakiegoś poważnego buga i bogowie mu dadzą Magic Longsworda (dawno temu dostały go 2 osoby, jednej straciła miecz)
@Oridrix
Za proste to by było - pozabijać potworki mocne i tyle. Wiele osób by miało te miecze. Raczej z jakiegoś questa którego jeszcze nie odkryto np. quest z językiem beholderów.
@Arcymag
Zmienili wygląd Great Axe.
Tibia posiada wiele tajemnic. Nie wiadomo co jeszsze czterech Niemców wymyśliło :]
arni1990
20-07-2007, 01:30
ktos od cipków kiedys powiedzial ze wszystkie zeczy sa do zdobycia
Warlord sworda przecież widać u spoconego cyclopa. MLS to już inna historia, teraz (na Antice chyba) jedna osoba ma ten legendarny miecz.
Matti Hautamekki
20-07-2007, 13:14
podobno obecnie wszystkie itemy są do zdobycia... więc to powinno Ci tłumaczyć dlaczego są te bronie od lvl'a ;]
Kharakorn
20-07-2007, 14:42
jeden z forumowiczów napisał że nieda się zdobyć miecza np na 25 lvl 10 lvl-em, przecież można tylko nieda się go załozyć :) (teraz każdy ma równy start :) niebędzie 15 knighta z giant swordem i skilami 70/70 który sobie zabija dla przyjemności, a gdy go zabijesz przyjdzie 150 ms i cie rozku*wi :)
@up
Kiedy wy się, drodzy upośledzeni ludzie, nauczycie że nawet tego MLS'a można używać na tym 8mym poziomie?
Tylko kur*a będziecie nim bić jak kataną.
Papa
Nie ma w tym nic dziwnego. Level wprowadzono na każdy axe/club/sword, bo każdy można zdobyć :)
Temat do zamknięcia.
ktos od cipków kiedys powiedzial ze wszystkie zeczy sa do zdobycia
Słownik też? :baby:
Wprowadzili do wszystkich broni i nic w tym dziwnego, dziwnie to by było jakby nie wprowadzili. Przecież jak się dodaje coś tak znaczącego to nie można zapomnieć/pominąć takich ważnych RZeczy, nawet, jeśli nikt ich nie posiada, ale do tego służy inny temat.
@2up
skad wiesz ze sie nieda :) tibia ma wieeeele tajemnic, a podobno tylko 80% tibi jest ''odkryte'' (tak slyszalem)
72% statystyk to brednie
ulwi aladim
23-07-2007, 21:52
@up
Kiedy wy się, drodzy upośledzeni ludzie, nauczycie że nawet tego MLS'a można używać na tym 8mym poziomie?
Tylko kur*a będziecie nim bić jak kataną.
Papa
jak kataną? WTF???
dali lvle dlatego ze jak np warlord sword od 110 lvla jak sie osiongnie ten lvl bendzie sie mocniej lalo!! tak to są normalne hity jak przed update a nie katanka -.-
Grim Rider
23-07-2007, 22:14
Gdyby nie dali to jakby powiedzieli "nie ma questa na ta miecze i nie da sie ich zdobyc". A oni chca, zeby tibijczycy szukali i sie jeszcze mocniej uzalezniali ^^.
Lol, bedzie walic jak katan, naabku... Ograniczenia lvl nie maja znaczenia, czy zalozysz, czy ni, tylko po prostu zalezaq od hitow: "Wymagany 140 lvl, aby zadawac normalne obrazenia" (czy tam 110, nieistotne) Tzn. ,ze na 8 lvl, obrazenia beda nienormalne, tzn. 100x mniejsze ;D Dziekuje,
Ana Najt
tak samo jak zmienili wygląd DSL czy czegoś tam... wielkie podniecanie się tym, a ma to ktoś? nie. Więc EOT
a co nie ma ??
a co nie ma ??
woow...jak to pisalem to nie mial. wiec na ch^j sie odzywasz? -.-
Z tej całej waszej gadaniny za dużo się nie dowiedziałem, ale może chociaż będziecie potrafili odpowiedzieć na moje pytanie:
Mam knighta, 19 lvl, skille 50/50 i nie wiem czy bardziej mi sie oplaca nosic serpent sworda, czy bright sworda bo obydwa mam w depo. Z ktorego z nich będę lepiej hitował?? Bright sword od 30lvl ale ma duzo ataku, a serpent bez lvl ale ma malo ataku. No więc prosze o szybka odpowiedź z góry thx.
paffelek
01-08-2007, 01:02
@Up
Może po prostu wypróbuj która lepsza, ale wg. mnie lepszy będzie Bright Sword mimo wszystko.
@Up
Może po prostu wypróbuj która lepsza, ale wg. mnie lepszy będzie Bright Sword mimo wszystko.
Nie. Zdecydowanie lepsze hity bedziesz walił z serpent sworda. Na 25lv możesz zacząć używać b sworda.
Dragones5
22-06-2008, 00:54
Nie. Zdecydowanie lepsze hity bedziesz walił z serpent sworda. Na 25lv możesz zacząć używać b sworda.
Gz gz jaki ty madry. Ty zasrany kretynie wiesz co to data postu? Odkopales stary temat i mysli ze fajny... co za kretyn.
-MaRcEl-
25-06-2008, 11:53
Gz gz jaki ty madry. Ty zasrany kretynie wiesz co to data postu? Odkopales stary temat i mysli ze fajny... co za kretyn.
Kurwa nie widziales co napisal jak nie to zobacz:
Bright sword od 30lvl ale ma duzo ataku, a serpent bez lvl ale ma malo ataku. No więc prosze o szybka odpowiedź z góry thx.
-,-Więc dobrze Mu Odpowiedział;/
Up: Udajesz debila? ODPOWIEDZIAŁ, ALE NA POST SPRZED PRAWIE ROKU.
Wyciszony
25-06-2008, 21:47
Mówiąc prościej, SPIEPRZAJ ARCHEOLOGU.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.