zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Orki

Matrix15xxx
20-07-2007, 01:18
Czesc mam pytanie chcialem sie zapytac io porade w walce z Orkami na ktorym lvlpokonuje sie ich bez problemu i jaka bronia z nimi walczyc i takze jak jjest ich sporo jaka technike zastosowac jestem w Rooghhardzie i mam dopiero 6lvl dlatego z kilkoma orkami nie daje rady a zjedym jakos idzie a i przokaji chcialem sie zapytac na ktorym lvl mozna wkroczyc do MAIN nie liczac sekretnego przejscia na ktorym mozna nawet wydostac sie na 1 lvl;)

Marvik
20-07-2007, 01:21
Czesc mam pytanie chcialem sie zapytac io porade w walce z Orkami na ktorym lvlpokonuje sie ich bez problemu i jaka bronia z nimi walczyc i takze jak jjest ich sporo jaka technike zastosowac jestem w Rooghhardzie i mam dopiero 6lvl dlatego z kilkoma orkami nie daje rady a zjedym jakos idzie a i przokaji chcialem sie zapytac na ktorym lvl mozna
OMFG WYJDZ

nie liczac sekretnego przejscia na ktorym mozna nawet wydostac sie na 1 lvl

WIEC NIBY JAKIEGOX(

Nie graj w tibie!
Tibia to gra od lat 15!!
NOOBOM MOWIMY STOP!!
BAHOROM TEZ!

Lordkas
20-07-2007, 02:07
@up
Ty jestes noob... Naucz sie odruzniac nooba od newbie

Co do tematu... Po co bic orki? Nielepij pujsc na bugi? bija one zdecydownie mniej a rooka przechodzisz w 2-3h

DRoN
20-07-2007, 02:18
@ Lordkas

Może i newbie, ale też i troll.
Mnie osobiście coś takiego razi, jeżeli ktoś nie potrafi się wysłowić i pisze, jakby był ze szkoły specjalnej.
I wchodzi dzieciak na forum, zakłada temat i czeka aż ktoś spieprzy sobie zakodowane w podświadomości prawidłowe formy wyrazów i odpowie mu na pytanie.

Gowikor15
20-07-2007, 12:14
@DRoN moze ty uczeszczasz to skzoly specjalnej.
@Marvik nie zkomentuje tego co napisales bo szkoda klawiatury.

@topic nie chodz na orki nie oplaca ci sie wyskoczy ci wiecej i ktos cie jeszcze zablokuje i zginiesz radze ci chodzic na Bugi malo wala dobry exp Wolfy malo wala dobry exp a najczesciej wystepuja po 2 i wiecej spidery malo wala ale exp zawsze jest i poinson spidery wala tez tak srednio ale denerwujacy jest poinson ale maja fajny exp o kase to tam sie nie trzeba martwic wejdziesz na maina jak wbijesz 8 level i pojdziesz na trole to kase szybko wbijesz i kupisz sobie jakies uzbrojenie :):) ZYCZE POWODZENIA

Gowikor15
20-07-2007, 12:20
pomylka:):):):)

Ashael
20-07-2007, 13:07
Chłopcze, ile Ty masz lat??:baby:

Ancient900
20-07-2007, 14:21
@ Lordkas

Może i newbie, ale też i troll.
Mnie osobiście coś takiego razi, jeżeli ktoś nie potrafi się wysłowić i pisze, jakby był ze szkoły specjalnej.
I wchodzi dzieciak na forum, zakłada temat i czeka aż ktoś spieprzy sobie zakodowane w podświadomości prawidłowe formy wyrazów i odpowie mu na pytanie.

Zgadzam się..

@DRoN moze ty uczeszczasz to skzoly specjalnej.

Z twojej wypowiedzi wynika że byłbyś tam mile widziany:)

@topic
idź na trolle :S

Gowikor15
20-07-2007, 14:31
szkoda mi klawiatury na takich noobkow jak ty X(X(X(

qq2
20-07-2007, 14:43
@up
Po 1. Nakarmiłeś trola...
Po 2. Wiesz co oznacza słowo noob ?

Marvik
20-07-2007, 23:43
@up
Ty jestes noob... Naucz sie odruzniac nooba od newbie

Co do tematu... Po co bic orki? Nielepij pujsc na bugi? bija one zdecydownie mniej a rooka przechodzisz w 2-3h

być może...
Ale powiedz czy ty miałeś 10 lat jak zaczynałeś grać w tibie?:baby:.
Do tego wypisuje jakieś bzdury, o wyjściu z rooka na 1lvl -.-
Kto normalny nie mógł zabić na rooku orka, na 6 lvlu? Ja już na 3 z palcem w dupie go ubijałem.
Niby jak dziecko przechodzi rooka, bijąc raty, z torchem w łapie to co sie dziwisz?

@Marvik nie zkomentuje tego co napisales bo szkoda klawiatury.

Skomentuj, skomentuj mam nadzieje że ci się popsujeX(X(