Pokaż pełną wersje : Najelpszy shieleding i co z tego? i hack 115 ed
Pierwszy film 81 ek expi na dragach zobaczcie na skille :Pah
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=3189
Filmy nie są moje (a szkoda)
Vlad Dracula
20-07-2007, 15:10
speedy share zabronione.
ten 115 druid byl chyba miesiac temu o.0
#edit
ten hack to byl udawany
Fejkowiec
20-07-2007, 15:18
Co do tego hacka 115d, to juz byl na forum, ale dobrze ze dostal hacka. Jeden z najwiekszych lurerow i thiefow na Candii pwn3d! I nie byl udawany...
Lol Tibia jest jednak śmieszna xD Ile ten Knight ma dni\tygodni? Klient chyba zrobił te skille jedynie expiąc xD
Hackaldo było już... Udawane...
Ale trzeba przyznać, że koleś ma kaske. Do tego parę red robe O.O
Vlad Dracula
20-07-2007, 15:28
Lolz dopiero wlaczylem ten filmik z shieldingem lol :D
ciekawe co by sie stalo jak by zalozyl death ringa
ale to wszystko wyjasnia http://img242.imageshack.us/img242/5610/plxcl1.png
@down
nom
Wy sami jesteście udawani kurwa kumpel z podwórka go zhackował sam przy tym byłem ; d
hahahahahhaha beka z tego knighta :D:D:D pewnie jakis h-lvl sorc zrobil knighta dzien po update i przypgowal
morthifer
20-07-2007, 16:24
postac zostala zrobiona 7 czerwca
http://s18.photobucket.com/albums/b143/baneshadowseer/Savage%20Shadowseer/
jego photobucket
oraz link na tibicams
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27944
MaciekFromKlan
20-07-2007, 16:36
wydaje mi sie ze skillowal na czyims monku nie lurujac na siebie potworkow dla shielda...i zawsze expil z 2 reczna bronia xP
Raditz Saiya-jin
20-07-2007, 16:38
Jak myślicie, jakie skille będzie miał na 100 lvlu? XDDDDDDDD
T3H_VirUs
20-07-2007, 16:41
lol ja juz myslalem ze skille 115/110 xD
a tu takie buty ^^
Omg, pierwszy raz widze takie fajne skille na takim lvlu ;d. Hity nawet fajne wchodziły, niezły pg z kolesia/kolesi :P
@up hehe
on chyba jechał na bocie z gsem :P na larvach a teraz zmienił na avangera możliwe ze to był jakiś pg sorc lub boter co gadali że EO chce od niego payment czy coś ale eo ma na premi 12 lvl :PP
lub to jakis kozak co sprzedaje pacci a tibia kase bo ja tam widzialem też inva do dwóch domków :)
Ciekawe co by było jakby założył jakis shield napewno gorzej by blokał niż z broad swordem nawet :P
a hity od draga były słaba normalnie knigth też takie dostaje
SHIELD SKILL SUX??
Created: May 09 2007, 08:57:45 CEST nie tak jak ktoś mówił w czerwcu
wydaje mi sie ze skillowal na czyims monku nie lurujac na siebie potworkow dla shielda...i zawsze expil z 2 reczna bronia xP
Poprawka, mi się wydaje, że on W OGÓLE nie skillował :P
Poprostu normalny koles jedyny zysk z tej gry to dla niektorych kasa =P zrobi chara na cavebocie wykona anni dh poi i sellnie kase ;)
co do haka to moj : ), mam jeszcze screena z lootem z niego z nooba :P, dzieki temu mam wakacje haeHAEhaUHEASueas nie liczac 8-9 innych swiatow ;p
zaraz sie bede sypac komenty ze z tym walem to gdzie indziej ale mi to obojetne ;]
a co do tego ze to bylo udawane, to zeby nie bylo udawane to mialem go zrookowac albo zrobic nim pking na swiecie non pvp?-.- wydaje mi sie ze zrobilem dobrze zostawiajac postac.
morthifer
20-07-2007, 19:03
@up hehe
Created: May 09 2007, 08:57:45 CEST nie tak jak ktoś mówił w czerwcu
niewiem czy wiesz ale to jest data stworzenia konta, zobacz na tibia.de tam wlascicile postaci sie wypowiadal
Nacpany_Wlodek
20-07-2007, 19:32
Ten gość to "chodzący jeden z minusów tego update'a". xd
Omg jak on to zrobił.
Wychodząc z rooka ma sie shielding około 14 8o
Ta postać tylko expiła (na rooku bez shielda? a później tylko two-handed? ), napewno nigdy nie treniła.
Swoją drogą to UH'ów tez nieźle nosi
00:33 Using one of 74 spell runes...
Ale gz dla niego / nich, zrobi 100 level wykona DHQ, Anni i POI - ma dużo kaski, a później pewnie potreni :D
UPDATE SUX !!!
@up
A po co mu było więcej uh-ów? o.O
Ludzie!Ludzie! Nie wiedziałem ,że ja taki boss jestem! Na 1 lvl'u (na rooku!) mam shielding jak 70+ ek :cup:!
P.S Porażka...
Co do tego druida... abcdefghijklmno..
@up
Jakbyś przeczytał co napisał autor filmu to byś wiedział, że ma taki specjalnie -.-"
Gatho Gokhinin
21-07-2007, 01:32
Tego to się ani trochę nie spodziewałem.. Ale PG, ile staminy ma ^^
Nygga789
21-07-2007, 12:53
11:35 Savage Shadowseer [81]: shields are for pussies
jak myslicie jak bedzie mial sova to zalozy shield?
po co mu sov jak ma ave ;]
P.R.O.S.T.O.
21-07-2007, 13:15
Hehe tutaj mamy małą odpowiedź jak expił: http://s18.photobucket.com/albums/b143/baneshadowseer/Savage%20Shadowseer/?action=view¤t=bon11.jpg
Btw. jak się expi z 2-ręczną bronią to nic shielding nie idzie? Oo nie wiedziałem :D może dla tego, że jestem pallem ... lOl;d
Pozdro:D!
Przynajmniej jak pada nic nie traci xD
Vlad Dracula
21-07-2007, 13:45
@up
a skill ataku? no i aol i mlvl
Wydaje mi się, że specjalnie się tym nie przejmie ;p
Wczesniej mial 140 ek na tym samy swiecie co ten knight tego 140 zrobil w 5 miesiecy ,sprzedal chara i dostal delete
Haha, jak spojrzałem na jego shield... No comment... xD
Ciekawe jak expił na tym knightcie (chodzi mi o rook) chyba ktoś mu potworki bloczył =D
@down
Ano też racja xD żem nie pomyślał :P
ja myślałem, że dragi bedą w niego wchodzić jak w masło a tu 0 -.-, tibia schodzi na psy :p.
Hmm... 100lvl skille 80/0? xD Ciekawe czy kiedys zrobi demona solo xD
ja myślałem, że dragi bedą w niego wchodzić jak w masło a tu 0 -.-, tibia schodzi na psy :p.
Columb? o.0
Hmm... 100lvl skille 80/0? xD Ciekawe czy kiedys zrobi demona solo xD
A czemu nie? Weźmie w łape ave i klepie explo + hity.
Nygga789
22-07-2007, 01:00
explo? 85knight walil we mnie za 1hp a 4x nie trafil wogle ma 7 mlvl
dawid000
22-07-2007, 14:40
ukrywanie rozszezenia jest zabronione
ukrywanie rozszezenia jest zabronione
Co ty nie powiesz..
Durtalion
22-07-2007, 15:45
Filmik niezly :) Czytajac wasze komenty przed obejzeniem mialem nadzieje ze bedzie mial ponizej 10. No ale i tak gratz dla ziomka za 10 she na takim lvl :D;):p
MaciekFromKlan
22-07-2007, 15:48
explo? 85knight walil we mnie za 1hp a 4x nie trafil wogle ma 7 mlvl
w ogole *
tak,bardziej sie oplaca latac knightom z hmm'kami niz z explo... :( to przykre ;(
a ziomek z filmiku to kozak xD
w ogole *
tak,bardziej sie oplaca latac knightom z hmm'kami niz z explo... :( to przykre ;(
a ziomek z filmiku to kozak xD
pisze sie "wogóle" a nie "w ogole" -.- a filmik spoko xD ostry harcore musi miec :)
Filmik niezly :) Czytajac wasze komenty przed obejzeniem mialem nadzieje ze bedzie mial ponizej 10. No ale i tak gratz dla ziomka za 10 she na takim lvl :D;):p
A da sie mieć poniżej 10 O.o?
@up
Lol?
Ale ciekawe jak by zareagowałby na Death Ring >.>
Robbenek
22-07-2007, 18:22
pisze sie "wogóle" a nie "w ogole" -.- a filmik spoko xD ostry harcore musi miec :)
Ziomek jeśli nie masz pojęcia o pisowni języka polskiego to się nie wypowiadaj na ten temat bo piszę się "w ogóle" i nie wprowadzaj ludzi w błąd tylko idź do szkoły(lub zajrzyj w słownik języka polskiego bo teraz wakacje). Pozdro i uczcie się ortografii języka polskiego i nie piszcie mi tutaj że ktoś jest dyslektykiem bo ta choroba jest wymyślona dla ludzi którym się nie chciało uczyć polskiej ortografii :)
@Film
Niezły gracz :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.