Pokaż pełną wersje : Szukam teamu na swiat pvp
Zaczne od tego ze chcialbym zaczac gre od nowa na serverze pvp . Nie chce zakladac rodziny , zeby byly koncowki nickow czy cos takiego chce poprostu zaczac gre z paczka ludzi zeby bylo wszystkim latwiej... Prosze tutaj wpisywac swoje podania w sposob nastepujacy:
- Na jakim serverze pvp polecalbys grę?
- Jaka profka chcialbys grać?
- Ile grasz czasu w Tibie?
- Ja polecam Furorę lub Lunare
- Chcialbym grac palem
- w Tibie gram 2 lata
p.s
na ewentualne pytania odpoiwem na pw lub na forum .
Nie masz zamiaru przystapic do teamu , nie komentuj
Ja chetnie zaczne jak ktos sie jeszcze znajdzie powazny. :)
Pozdrawiam.
Selentih
22-07-2007, 17:29
Ja też mógłbym zacząć grać :)
- Na jakim serverze pvp polecalbys grę? Titania, Neptera - lub jakieś inne, gdzie nie gra pełno ludu :)
- Jaka profka chcialbys grać? Druid lub Knight
- Ile grasz czasu w Tibie? ok. 6 miesięcy (mnóstwo hacków :< lecz ostatnio trzymam się długo :) )
Nie chcę teamu bo gram solo i dobrą postać już mam, ale sam od siebie wam dam wskazówkę, że Titanii raczej nie należy wybierać. Jest tam całkiem sporo pk teamów (to na codzień), a jeśli macie lvl 30+ to bardzo prawdopodobne, że w ciasnym/popularnym miejscu huncenia napadnie was jakiś lvl 50+ (to mógłbym być ja :P). Dodatkowo najsilniejsza gildia na świecie zaczyna PA'ować graczy powyżej poziomu 50. Więc jeśli już tam się nie gra i nie ma masy znajomości, to nie polecam.
Dezintegrator
22-07-2007, 19:22
Jak cos to polecam wam serwer Elera średnio ludu (jak na pvp) pk są ale jak się nic nie robi to nic wam nie zrobią jedynie odradzam palka na tym serwie jest tam tylu 10 lvl palków co się leja o gobliny :/ kilka juz mnie goniło z kaminiomi 8o ale kto by sie bal 10 lvl ;)
ps:Chodziłem na gobliny bo kamień kosztuje 10-20gp sztuka 8o ktoś sprzedawał 3 bp small stones 30k plecak po 2 minutach miał już tylko jeden 8o a potem juz nic wiedz radze druta/palka/sorca i na gobliny wkońcu 1k za 100 kamieni (można i 1.5k a nawet 2k) a gobliny mocne nie są wiec od 10 lvl nieźle można zarabiać
Chętnie z Tobą zagram;)
- Polecam 2 najbardziej puste światy - Saphira & Morgana (Na Saphirze mam RookslayeraB));
- Moją ulubioną profesją - Paladyn;
- Gram prawie rok (kilka godz. dziennie;)).
Pozdro for all 8o
To więc tak:
- Na jakim serverze pvp polecalbys grę? nie wiem :P
- Jaka profka chcialbys grać? Sorc albo Drut
- Ile grasz czasu w Tibie? 3 lata
Aha i mam pytanie:
Czy ten team będzie głównie do pkowania, czy do grania tak już na poważnie ?
heh tez zrobilem 2 takie tematy to mi modki usunely ;( Ashael pamietam ze do mnie tez sie zglosiles ;)
- nie wiem na jakim servie chcial bym grac tylko zeby nie byl to Arcania bo z tamtad sie wywodze ;p dobrze by bylo sie dowiedziec czegos o servie ktory wybiezemy zeby pozniej nie trzeba bylo zmieniac ;p
- bede gral Knightem i chcial bym miec kolege do skilowania :)
-w Tibie gram jakos powyzej 3 lat :cup:
Selentih
22-07-2007, 21:41
Dread ja będę mógł z tobą skilować :>
r4mz3s kiedy zaczniemy grać? ile chcesz aby było osób? czy ten team jest tylko na start? czy ze sobą do końca na dobre i złe :) ?
Demus_Tomus
22-07-2007, 21:44
ja też chciałbym z wami zagrać :)
Będę grał paladynem :]
Kiedy zaczynamy grać??
ja chce aby to byla gra na powaznie na dobre i na zle nie tylko do PK X(
ja bym proponowal zaczac grac juz jutro czyli we wtorek 23 lipca. WYpadalo by zrobic glosowanie na serva jeszcze dzis wieczorem i napisac wyniki zeby all pamietali gdzie to ;]
Saphira - pusto
Palek
2 lata
Bd sie do was zglaszal gre zaczynamy jutro :cup: Własnie mi chodzi ze to team do grania na powaznie zaden pk team :confused:
Dread, przecież możemy polączyć się w jeden team ;) To o wiele korzystniej wpłynie dla Nas wszystkich:p Pozdro for all8o
PS: Moderatorzy, proszę w imieniu wszystkich użytkowników tego tematu abyście usunęli ten temat dopiero gdy się dogadamy;) Z góry dziękuję:)
To w końcu jaki serv? I kiedy zaczynamy?
Demus_Tomus
22-07-2007, 23:40
Właśnie , na jakim servie gramy??
Trzeba też napisać jak będziemy się nazywać(chodzi mi tu o nicki)
Napiszcie do mnie na gadu zeby zobaczyc moj nr nalezy najechac kursorem na sloneczko pod moim avatarem (jakby ktos nie wiedzial) Prosze odrazu sie przedstawiac zebym wiedizal kto jest kto ...
Ja też bym się przyłączył, może jakiś nowy pvp?
chlopacy to moze nebula?? szymcio napisz na gadu do mnie
Raziel4ever
23-07-2007, 09:43
chlopacy to moze nebula?? szymcio napisz na gadu do mnie
Nie wolicie Titani? :P Taka fajna nazwa, ciekawy server. Mógłbym nawet rzucić jakimś p setem czy czymś :)
Wystarczy napisać. :]
Bardzo proszę o proponowanie światów pustych, powód: brak lagów, kolejek i przepełnionych expowisk;)
Empty Worlds: Askara, Berylia, Dolera (pvp-enfo, nie polecam:p), Empera, Furora, Inferna (pvp-enfo, nie polecam:p), Malvera, Morgana, Nebula, Neptera, Obsidia, Premia(PACC), Saphira, Selena, Shanera, Silvera oraz Thoria:)
Pozdro for all 8o
Selentih
23-07-2007, 11:10
Ja proponuje Malvere i Obsidie :) NIgdy tam nie gralem. Ciesze sie, ze to bedzie gra na dobre i zle :) Ciekawe ile osób z tych co teraz się zgłaszają wytrwa :) Hmm... Jak nie ma gdzie sie dogadać co i jak to zawsze można napisać do Dr. Omadera o stworzenie dla nas grupy :) Jakąś sensowną nazwe, wtedy mielibyśmy forum i tam by było all albo na konferenyjna na gg ale ciezka sie bedzie spotkac wszystkim :)
Wczoraj wieczorem ustaliliśmy wstępnie z r4mz3sem, że będzie to Nebula.
Nie żebym się czepiał czy coś ale na Nebuli jest bardzo dużo ludu jak na Empty World:( Proponuję: Silvera, Shanera, Saphira, Neptera, Morgana, Empera lub Berylia, gdyż są na najbardziej puste servery a należy pamiętać że im mniej ludu tym lepiej dla Nas:p Pozdro for all 8o
Excalibug
23-07-2007, 12:20
Ja bym proponował Saphire. Ogólnie spokojnie, mili ludzie :)
Na Saphirze podobno swe i sie grac nie da. Poza tym taki całkiem pusty też bez sensu, bo expic nie idzie z takimi wolnymi respami...
Excalibug
23-07-2007, 12:33
@up
Jakoś do mnie Swe ani razu się nie zaczynali. Na serwie zdaję się być mało ludzi, ponieważ większość ma pacca i expi na pacc arena. Jest też dużo rookstayerów.
Na Saphirze podobno swe i sie grac nie da. Poza tym taki całkiem pusty też bez sensu, bo expic nie idzie z takimi wolnymi respami...
Ja również slyszałem że jest tam wielu Sweeden -.- Tak czy inaczej jest tak na mainie bo mam tam Rookslayera i nie spotkałem jeszcze żadnego swe:p
Dzisiaj zaczynamy więc musimy się pospieszyć;)
Marecki666
23-07-2007, 12:51
ja bym gral, ale jakby wyszly new servy :|
Selentih
23-07-2007, 12:57
Hmm... Spahira :P Mam tam 9 lvl knight i powiem, że expowiska gdzie są pełne na Xerenie są puste na Saphirze aż sam się zdziwiłem :) Wiec jak coś to tu można grać :) A swe nie widziałem chociaż sporo w mieście stałem i poatrzyłem expowiska :)
Excalibug
23-07-2007, 12:58
To gdzie w koncu gramy??
Morgana i Saphira to 2 najbardziej puste światy:) Mi jest jedno jaki to będzie server:p Aktualnie czekam na decyzje rzeszty użytkowników 8o
Ja tak samo jak Ashael :P
jak chcecie mogę zrobić tam gdzie będziecie grać jakiegoś noob chaara, ale na faccu :P knight/pal/drut
Gramy na obsidi B) prosze o kontakt na gg wsyzsktich zainteresowanych
tak sie wszyscy napalili a wiekszosc nie gra ;p Jerzos ma zrobic liste naszej rodziny aby nie bylo nieporozumien kto jest a kto nie X(
Excalibug
25-07-2007, 09:01
@up
Nie przesadzaj Dread. Czuję, że ta rodzinka wypali.
a wiekszosc nie gra
Z tego co wiem to tylko 1 osoba nie gra ;>
A tak nawiasami Dread, widziałem twój pro quest hahaha xD
Heh wiedziałem że tak będzie... Wszyscy się napalili a większość nie gra :confused:
Asheal jednak miał rację żeby grać na Saphirze. Steven (ramzes juz nie gra :/)Na Obsidii jest w pytę PK co zauważył już Ramzes. Rodzinka moim zdaniem nie wypaliła bo większość skończyła swoją karierę po 2 dniu gry.Ja i Jerzos poważnie zastanawiamy się nad zmianą servera na Saphirę ponieważ z tego co słyszałem (Selenith dał cynka ;p) jest tam bardzo mało osób,dużo miejscówek wolnych i w ogóle jest tam lepiej... Tak więc proponuję stworzyć nową rodzinkę na SaphirzeB) Aheal pamiętam że ty też mówiłeś że nie podoba Ci się Obsidia a z tego co widzę w tym temacie pisałeś że wolał byś grać na Saphirze tak więc proponuję zrobić konferencję na gg i dogadać się ostatecznie. Ja naprawdę polubiłem większość ludzi z naszej rodzinki i chciał bym dalej z wami grać ale nie na Obsidii a wiem ze wiekszość grającej rodziny raczej (tak sądzę) pójdzie ze mną na Saphire.Tak wiec czekam na propozycje nowego Saphirowego nazwiska i proszę aby Ci co NA PEWNO BEDA GRAC wpisali się tutaj.
@Ramzes
dzieki ze pomogles poznac mi tak fajnych ludzi jak cala rodzinke Cage :D
@up
fajny moj evul quest co nie?xDDD
Nie chce mi sie juz czekac :p kilku z was ma postacie na saphirze kilku chyba nie ;p ja robie tam knighta a kto pojdzie za mna z Obsidi mnie juz nie obchodzi (chodz mile widziani sa koledzy z rodziny Cage) oby ktos byl ze mna ;p tak wiec moj nick na Saphirze to Dread Cross mam nadzieje ze ktos przylaczy sie do mojej rodzinki ;p
Na Obsidii nie ma klimatu do gry (zgadzam się z R4mz3s'em). Moge grać na Saphirze, jest tam kilku Sweeden ale wole swe ich niż br (czyt.newbie:p). Wymyśliłem zajebisty nick, ale bede go musiał przerobić bo nazwisko do niego nie pasuje:( W ostateczności możemy stworzyć poprostu team, tak jest Rupert Knight i jego kumple;)
@Dread
Ten poradnik który mi wysłałeś przekonał mnie i robie knighta:p
@all
Pozdro 8o
Pytanie za 100 punktów:
Czy końcówka nicków taka sama ma być jak na Obsidii?
Excalibug
26-07-2007, 10:05
@up
Może niech każdy zrobi sobie nicki, takie jak chce, ponieważ kilka osób (w tym ja :)) ma już tam postacie i nie opłaca się robić nowych.
Jestem za ^^ Też mam chara na Saphirze, w prawdze Rookslayer ale kase zawsze moge przełożyć ;] Niech zainteresowani piszą do mnie na gg a ja zrobie konferencję i sie all dogadamy ^^ Pozdro
Selentih
26-07-2007, 10:51
Rodzinka na Obsidi była wypasiona :) Super ludzie, spuer sie gada i w ogóle. Na Saphirze moge grać lecz mam już tam postać Selenith - knight i chciałbym nim kontynuować grę. Lecz nie wiem dlaczego musimy zmieniać serwer :) Obsidia jest w miare :) Niech poczekają aż wbijemy większe lvle to pokażemy tym pk :P
heh widze ze na saphirze bede mial z Ashaelem najmniejszy lvl :D
odpowiedz na pytanie za 100 punktow : nazwisko to Cross
Wygralem?:D
Selentih
26-07-2007, 11:18
hmm ale co ja mam zrobic? Mam już tam Selenitha knighta :/ nie chce robić nowej postaci znowu :P Dread napisz mi na PW swoj numer gg ok?
Chłopaki!
Zdecydowałem z Macą~ że gramy na Obsidii (serv w miarę spoko). Czemu nie gramy na Saphirze ? Nie mamy chęci do gry na nowych charach, a na Obsidii nawet nam przyjemnie się gra.
Tak więc jeżeli chcecie grać na Saphirze - grajcie, natomiast jeśli się rozmyślicie, czekamy na was.
C Y A ; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.