zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem

kNight RulEz
12-10-2004, 21:20
mam problem w sprawie skill mam 66/61 martwi mnie ten shielding jak moge zmniejszyc przewage sworda? skillowalem zawsze stralesm sie z 2 rotami cale eq mailem i tylkoknifa w lapie bo gram swordami a jak skillwoelm z kumplem to knife wooden i na balancie , powiedzcie jak moze zmniejszyc to przewage sworda :/ !!

Helixaw
12-10-2004, 22:40
Hmm, musiałbyś przerzucić się na jakiś czas na axe lub club fighting do czasu aż shield wzrośnie ci do wartości sworda. Jest to chyba jedyny sposób, ale też bardzo nieopłacalny, bo stracisz ok. 3skilli w swordzie przez to. Czemu takie skille ci nie odpowiadają? Ja miałem kiedyś 45/40 i po treningu mam 66/65, sam nie wiem czemu się zaczęły skille przyrównywać, ale mi to nie przeszkadza, że mam różne skille axe/shield.

@down:
Poradnik Raynolda dotyczący treningu (http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7102)

Co ci przeszkadza, że masz różnice w skillach? Przecież to bez znaczenia czy masz 10shielda czy 60 skoro swordem i tak będziesz uderzał tak mocno na ile ci pozwoli skill sworda.

kNight RulEz
13-10-2004, 08:36
aha czyli naprawde sadzisz ze nic nie ma znaczenia ze sa dobre skille nawet ze jest taka roznica?? a jak ty trenujesz moze wezme przyklad z twojego treningu bo ja nie weim niktorzy maja 71/71 jak oni to rabia ??

zaczne przezucic sie na inne potworki teraz bede skillowal an dwarfach ale nie wiem jak to bedzie

ripper
24-10-2004, 08:50
to bez sensu. po co miec z 66/61 - 66/66 jak mozna miec 71/66 :|

Cors Ent
24-10-2004, 09:05
jak trenisz z kumplem to musz zabrac jakiegos rata albo buga zeby cie bil.
2 potworki blokujesz tarcza wiec 2 osoby albo 2 monsterki musza Cie bic zebys dobrze trenil tarcze. Jak bije Cie tylko kumpel to jest to połowa tego co bycpowinna i sword rosnie normalnie a shielding 2x wolniej.

po ptostu traz trenuj tak jak byc powinno. ta roznica sama sie zmniejszy bo potrzeba bedzie coraz wicej czasu na skill sworda a shielding bedzie wskakiwac szybciej. i przy zalorzmy 75 sworda skoczy 72 shield.

ale na pewno nie warto brac axe czy cos takiego. to strata czasu.
lepiej miec te 2-3 oczka wiecej sword niz tracic czas zeby rowno bylo - bo po co? dla ładnego wygladu?