Pokaż pełną wersje : Czy wystarczy do trenowania na slimach?
Warrior Helmet
Crown Armor
Dragon Shield (jak dobrze pójdzie to Vampire Shield)
Knight Legs
Fur Boots
Scarf
62 sword / 59 shield
+food i nie wiem czy brać uhy czy ihy starcza?
Dzięki :)
Vlad Dracula
21-07-2007, 14:33
spokojnie wystarczy nawet nie bedziesz duzych obrazen dostawal jak na jednym nie bedziesz dosc dlugo.
ale chyba jednak bedziesz dostawal wysokie hity.Niewiem jak po udpade ale przed to napewno bys nie wyrobil xd
ale chyba jednak bedziesz dostawal wysokie hity.Niewiem jak po udpade ale przed to napewno bys nie wyrobil xd
niestety nie bo ja przed updatem na 23lvlu i 53 skilach z w helmet , k armor , p legi , leather bootsy , medusa shield skilowalem i czasami mi manas schodzil. Radze wziac rapiera do trenowania zobaczysz ze bedzie milej niz chociazby z knife chociaz szybciej bedziesz slima zmienial.
A więc tak:
trenuje sobie z nożem, czasem wchodza hity po 15-20, ale to rzadko i zdaze sie zregenerowac samym mieskiem zanim znow bedzie taki hit.
Na wszelki wypadek, wzialem bp ihów. Raczej się nie przydadza.
A co do
"spokojnie wystarczy nawet nie bedziesz duzych obrazen dostawal jak na jednym nie bedziesz dosc dlugo."
chodzi tu o matke, czy o klony?
Ale jak mówisz, że lepiej coś lepszego od noża, to zaraz ktoś mi sworda/katane przyniesie.
Ja robilem tak. Miałem 8 lvl skillowalem na trollach do 30/30. Potem na roty taka fajna miescówka w greenshore do 65/65. Potem wbilem 25 lvl na larvach. Poszłem expic na turtle. Teraz kupilem demonke g armor i warrior helmet knight legi i skille na slimach do 70/70 i do 50 lvla mussze expic bo pacc sie zmarnuje przez glupie skillnowanie. napoczatku chcialem caly czas expić lecz troche mnie nie zadowalały moje hity w tortoisy
Po 30 min-godzinie treningu na jednej matce, slimy sie tak rozkreciły, że nie nadazałem jesc/exurować się/ihać :|
Ile wytrzymam na slimach z 17 levelem i z eq takim:noble armor plate legs crown helmet guardian shield i leather boots
mam skille 55/55
Tak do godziny ja knightem ze skillem 50/50 i eq:
- warrior helmet
- golden armor
- vamp shield
- knight legs
wytrzymywałem z 1,5h wiecej sie nie dalo :(
Teraz gram drutem o wiele łatwiej :]
@up
A skont masz takie śliczne eq?? :]
Avallach
23-07-2007, 17:52
eee, takie eq na starszych swiatach moze miec kazdy 25 lvl.
Na tym eq spokojnie wyrobisz, i skiluj knifem bo inaczej nie ma sensu. Jeżeli masz pacc to wez robakow ile wlezie, stan nad woda, łów rybki i mane na exury pal to zadna runa/mf ci nie pojdzie. Jeżeli zobaczysz że dostajesz większe hity to znaczy ze matka sie wyskilowala i musisz ją wymienic. Im większy skil tym zadziej trzeba wymieniac matke.
Voxy'Blaze
24-07-2007, 12:25
@up lol ma chłopak kasę to stać go na takie eq xD
Weż lepiej te IHy i UHy, nie wiadomo co się może zdarzyć =P
+food i nie wiem czy brać uhy czy ihy starcza?
Dzięki :)
emm perempeem? dużo fooda i na exurach :)
Evemstar
26-07-2007, 00:29
hmm mi sie nudzi na rotach :P i mam dobre eq nie wiem czy z takim lvl-em przeżyje na slimach czy będą mocno jechać
Royal Helmet
P Ammy
Dragon Scale Mail
K Legs
Demon Shield
Steel Boots
50/50 11 lvl i jak wytrzymam tam na slimie czy nie ? :D
mastertomasz
26-07-2007, 00:39
50 skille zajebioza... nie da się wytrzymać, pierdolenie, uhanie się dajcie spokój.
jak dla mnie wcześniej niż 65 nie ma się co pchać =)
Bloodera
26-07-2007, 12:17
Ja tam skilowałem na slimach od 55/55 tylko że lvl dobiłem do 20 bo tam pasuje mieć troche więcej hp niz na roty. A eq jak zaczynałem to była meduska, p legi, k armor, steel helmet i scarf. Zazwyczaj po 1,5-2h zmieniałem slima bo sie za bardzo rozkręcał. MOim zdaniem na skilling nie ma co brać za dobrego eq, szczególnie na swiatach pvp. Warto za to, jak juz ktoś wyżej napisał, zabrac ze sobą w c**j Uh'ów. Teraz mam juz 53 lvl i skille 77/76 więc jesli stwierdze że czas podskilować to zabieram ze soba plate seta jak najlepszy shield i minimum 3 bp Uh'ów.
Ile wytrzymam na slimach z 20 levelem i z eq takim:knight armor plate legs legion helmet guardian shield i leather boots
mam skille 57/56
Odpowiecie
PLz:baby::baby::baby:
Daspario
27-08-2007, 23:52
Zajdz do venore :>
http://wiki.hunted.pl/images/Venore.gif
Wyjdz wyjsciem 1c i udaj sie na wschod.
Wez ze soba Rope i Shovel bo reszta nie jest ci potrzebna ,oczywiscie wez to czym chcesz skillowac...:P
Idz drozka wycieta i w koncu dojdziesz do schodow wejdz na nie i wyjdz 2 strona.
Idz dalej niedlugo zobaczysz dziure wykop ja a nastepnie wejdz poubijaj baty i zlas dalej zobaczysz centipede nie zwracaj uwagi idz w dol i w prawo az zobaczysz slimy.
Zobaczysz je to sie ustaw i zacznij skillowac !:d
MAM NADZIEJE ZE CHODZ TROCHE POMOGLEM :>
Po 30 min-godzinie treningu na jednej matce, slimy sie tak rozkreciły, że nie nadazałem jesc/exurować się/ihać :|
Nie nadazałeś sie ihac?? omg gdzie ty te slimy znalazles ^^^
Ile wytrzymam na slimach z 17 levelem i z eq takim:noble armor plate legs crown helmet guardian shield i leather boots
mam skille 55/55
No idz skillować to będziesz wiedział ile wytrzymasz. No chyba że chcesz bota ustawić i nie wiesz kiedy przyjść żeby nie paść.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.