Pokaż pełną wersje : Seks w Tibii
Ano dzisiaj rano przechodzę się po AB, włażę do depo a tam ....
http://marchewka.waw.pl/~piotrek/bunny.bmp
czyżby CIPsoft wprowadził rangi atrakcyjności? pewnie trzeba foto wysłać najpierw :D
Dark Vilej
13-10-2004, 06:17
Nie rozumiem na czym polega ten rysunek -.-
Sokochłap
13-10-2004, 06:55
zamiast czachy ma krolika wiec musial sobie na niego jakos zapracowac :P
mario114
13-10-2004, 09:07
A czy nie mozna tego rysunku powiekszyc?????
Hegemmon
13-10-2004, 09:29
Tony Wokk- gwazda Playboya ;)
a gdzie tę gazetkę można zakupić? :P
Tony Wokk- gwazda Playboya ;)
a gdzie tę gazetkę można zakupić? :P
Hege, z tej strony Cię nie znałem =P
Lamdar II
13-10-2004, 15:10
Nice :D:D btw za co krooliczek:Dczyzby za..:P
Mi sie wydaje ze pan p.l zmienil sobie poprostu .spr i zamiast red skulla ma red rabbita:P a zamiast white skulla white rabbita. Widac to po depo ktore tez jest zmienione.
Dan the Automator
13-10-2004, 15:14
http://dobo1337.republika.pl/gery.png
Uhhh nareszcie znalazła się odpowiedź ;-)))))
Vanhelsen
15-10-2004, 15:15
nice, nice, nice, good Idea :D
@Hege, a skond ty to wszystko wiesz ??:P
</me zagląda do szuflady Hegemmona i znajduje pare ciekawych gazeteg8o>
voolygar
15-10-2004, 20:36
eheheh dobre jak sie robi seks;] niech ktos pokaze;]
Plz dajcie fake baba gola i chlopak wlaza do jednego lozka i gadaja i seks...
Edit:Oh lol maly zarcik wezcie mi wybaczcie lol.
Nightwalker
15-10-2004, 20:42
Z cyklu : Fantazje 9 latka... gz za wchowanie, gz dla rodziców ( o intelekcie niema w tym wypadku mowy [tego usera])
Dr.Unknown
15-10-2004, 21:11
Edit:Oh lol maly zarcik wezcie mi wybaczcie lol.Poczytaj regulamin, zanim znowu z czymś takim wyskoczysz...
Rupevef of Hiberna
19-10-2004, 19:32
Fajnie ale to jest dobre.
Wiec widać co to jest krulik.
8o 8o 8o 8o 8o 8o
Siergiey
19-10-2004, 20:25
Krulik, omg krulik! A moze to "zajonc" ?? Wezcie sie ludzie pisac nauczcie bez bledow ortograficznych. Znaczek powinien byc chyba z tej samej strony co zawsze wyskakuje czacha...ale twoj fake wiec ma byc po twojemu ;p
Krulik, omg krulik! A moze to "zajonc" ?? Wezcie sie ludzie pisac nauczcie bez bledow ortograficznych. Znaczek powinien byc chyba z tej samej strony co zawsze wyskakuje czacha...ale twoj fake wiec ma byc po twojemu ;p
a nie jest? .... LOL
re: któryś post o tibia.spr ...
Jak już napisałem, trza wysłać fotę a nie spr przerabiać :D ...
(czaszki i tarcze nie są w spr tylko w pic)
tez sie zdziwilem jakie spr..... przeciez to w picu jest ... caly interface
Dr.Unknown
20-10-2004, 15:28
krulik.
8o 8o 8o 8o 8o 8o
Krysiak debilu, w każdym twoim poście są take rażące błędy(rze itd.) weź ciup tym swoim knight'em a na forum nie pisz...:]
@dobo
Owned :D Like always ;)
@wojtas
lole, lole same lole:D
.... Troche sobie za malo dales lat.. Chyba ze twoj wiek to odpowiednik zachowania.. W takim razie troche za duzo~
I ty na mnie mowiles noobie? Lol -.-
Rupevef of Hiberna
22-10-2004, 13:45
Krysiak debilu, w każdym twoim poście są take rażące błędy(rze itd.) weź ciup tym swoim knight'em a na forum nie pisz...:]
Odpiepsz sie odemnie bo jestem dyzlektykiem.
A poza tym ty nic nie wiesz o tibi bo nigdy nie przekrocdzyleś 13 lvl.
A wszystko co wiesz czyli wiekszosc quest'ow robiles tylko dzieki mnie frendzlu.A mój knight nalał by cie, bo kazda twoja postac to tylko namiastka prawdziwej postaci. :evul:
Patimrok
23-10-2004, 21:08
...bo jestem dyzlektykiem...
tak dla twojej wiadomości dyslektyk to jest gość który nie umie dobrze czytać, jeśli już to jesteś dysortografem :]
Weź się gościu się nie gaś
Dyslektyk to jest człowiek który robi błedy ortograficzne ;/
A... i nie ma takiego kogoś jak dysortograf !
Człowieku najpierw sprawdź w jakimś słowniku, a potem dopiero pisz !
ty sie dziecko najpierw zastanów, a nie bzdury wypisujesz -.-
Vegefa Ziom
23-10-2004, 21:23
A wszystko co wiesz czyli wiekszosc quest'ow robiles tylko dzieki mnie frendzlu.A mój knight nalał by cie, bo kazda twoja postac to tylko namiastka prawdziwej postaci. :evul: Chyba to, że ty przekroczyłeś 13 lvlto nie jest powód do tego, żeby ci nikt uwagi nie zwracał. Przyjmuj uargumetnowaną krytykę z pokorą.
Btw. Ja swoim najtem też bym cię nalał, imponuje ci to?:confused:
@Topic:
Nie ma co nie będę tyle nba forum bo muszę zaaległości nadrabiać :p , a jest co nadrabiać...
Btw. A ci imponu8je jeżeli ktoś z takim króliczki8em chodzi? lol:)
eh, wysłałem swoją fotkę ... ale kurde tylko zielony królik ... ew. czasem biały :( chyba muszę popracować nad sobą :(
@re: up
dyslektyk to ten co robi błędy nie tylko przy czytaniu ale też zjada litery przy pisaniu
KRULIK RULEZ!
ZAJONC RULEZ!
Czy jestesi pefien rze tak śe piszę?
@Rupevef of Hiberna
nie wypowiadaj sie lepiej jak masz forum zagracać -.-
Pan na odstrzał :P
Tak , Tak , Krulikj i Zaionce Rulz.. , A tak do Fakey`a niezle , niezle :D
Dr.Unknown
24-10-2004, 14:47
A wszystko co wiesz czyli wiekszosc quest'ow robiles tylko dzieki mnie frendzlu.A mój knight nalał by cie, bo kazda twoja postac to tylko namiastka prawdziwej postaci. :evul:Spoko, wiktor, juz kiedyś wyjaśniałem, że niemiałem nigdy nawet 15 lvl, bo zmieniam chary jak rękawiczki, i niesiedze 12 godzin w kafejce jak ty, tylko w tibie od czasu do czasu gram dla przyjemnosci i częśto z nudów. Jak już iedyś mówiłem dyslekcja, dyzortografia etc. to wymówka nie tycząca się klawiatury...lol
<edit> co do questów NIEDOKOŃCA się zgodzę;)
Michael Danny Liberty
25-10-2004, 21:41
Jezu zaczeło się od Królika a skończyło sie na wyzywaniu.... nie wiem do zego dąży ten świat
ja te jestem dys ten i tamten ale mam nadzieję że się nie odczepiacie...
ja sam nie ukończyłem 17 lvl ale rup gra nałogowo spęza chyba 2 godziny w kafejce(dziennie)paranoja(a na maina wychodził 3 miesiące....:D 8o
Dr.Unknown
26-10-2004, 14:25
Jezu zaczeło się od Królika a skończyło sie na wyzywaniu.... nie wiem do zego dąży ten świat
ja sam nie ukończyłem 17 lvl ale rup gra nałogowo spęza chyba 2 godziny w kafejce(dziennie)paranoja(a na maina wychodził 3 miesiące....:D 8oHehe, dzieki za wsparcie Jacq:P
Rupevef of Hiberna
26-10-2004, 16:49
ja sam nie ukończyłem 17 lvl ale rup gra nałogowo spęza chyba 2 godziny w kafejce(dziennie)paranoja(a na maina wychodził 3 miesiące....:D 8o
Tylko że grałem po pól godziny na 3 dni wiec nie wychodzi tak źle.I niegram po 2 godzinny dziennie w tibie w cafe bo bym chyba zbankrutował. :]
Michael Danny Liberty
26-10-2004, 19:54
każdy am swoje gówno na patyku...ale bez przesady..ten oskarza tego o to a tamten o tamto....a jaśli chodzi o ciebie rup...pamiętam jak dziś jak dzień w dzień ni zima ni śmiag , nic sie nie powstrzymało by do kafejki dążyć. chodził do 2 ale z jednej go wyp*****li 8o
Dr.Unknown
26-10-2004, 20:05
każdy am swoje gówno na patyku...ale bez przesady..ten oskarza tego o to a tamten o tamto....a jaśli chodzi o ciebie rup...pamiętam jak dziś jak dzień w dzień ni zima ni śmiag , nic sie nie powstrzymało by do kafejki dążyć. chodził do 2 ale z jednej go wyp*****li 8oZ której?8o
Agatka Lubaczow
26-10-2004, 21:44
tak dla twojej wiadomości dyslektyk to jest gość który nie umie dobrze czytać, jeśli już to jesteś dysortografem :]
Weź się gościu się nie gaś :D
Dyslektyk to jest człowiek który robi błedy ortograficzne ;/
A... i nie ma takiego kogoś jak dysortograf ! :D
Człowieku najpierw sprawdź w jakimś słowniku, a potem dopiero pisz !
Rupevef of Hiberna
27-10-2004, 13:59
każdy am swoje gówno na patyku...ale bez przesady..ten oskarza tego o to a tamten o tamto....a jaśli chodzi o ciebie rup...pamiętam jak dziś jak dzień w dzień ni zima ni śmiag , nic sie nie powstrzymało by do kafejki dążyć. chodził do 2 ale z jednej go wyp*****li 8o
PO pierwsze ty sie w to nie mieszaj bo ty nic nie wiesz i mnie nie widziales bo zanim ja weszlem na main to ty juz nie grales na hibernie.
A pozaty to sprawa pomiedzy mna a Dr.Unknow(tak jak prosił bez nazwisk)
Drybrych
27-10-2004, 15:57
W party można trenować nowy skill pt. Sex. White rabbit pojawia się gdy chcesz zgwałcic jedna osobe, a red rabbit jak zgwałciłeś 3 osoby w tydzień :)
proste na NICZYM bo tu NIC NIE WIDAĆ
X( I HATE :spam:
proste na NICZYM bo tu NIC NIE WIDAĆ
X( I HATE :spam:
matiz hanka
06-03-2005, 17:37
hehe. DOBRE!
ziom. pracowales 3 minuty
pomysl 6/10
wykonane 4/10
El'Magnifico
19-05-2005, 19:37
cool fake!
wykonanie: 10/10
pomysł: 10/10
Stefan12532
19-05-2005, 20:19
eee mi sie wydaje ze to zmienione spr. :P
a co do seksku w tibi kiedys na rooku podbiega do mnie gosciuwa i ze za 20 gp mi da dupy. Dobra daleem co to tam 20 gp ona se zrobila outfit na kolor skury i zaczelismy, ona sie odwracala i jakies tam aaa uhhh je i wooogle. na prostytucji nawet w tibi mozna zarobic :}
a co do seksku w tibi kiedys na rooku podbiega do mnie gosciuwa i ze za 20 gp mi da dupy. Dobra daleem co to tam 20 gp ona se zrobila outfit na kolor skury i zaczelismy, ona sie odwracala i jakies tam aaa uhhh je i wooogle. na prostytucji nawet w tibi mozna zarobic :}
poważnie zastanawiam się nad wyprowadzeniem z tego kraju... ? -.-
CorteziQ
19-05-2005, 21:45
Wykonanie: 5/10
Pomysl: 7/10
Kamilmen Cichy
19-05-2005, 21:57
Hehe... Skąd można zdobyć czerwonego króliczka (nie powie z jakiej to gazety :p )?? Pomysł 10/10, wykonanie 8/10, ogólna ocena: 9/10.
El'Magnifico
19-05-2005, 23:32
Hehe... Skąd można zdobyć czerwonego króliczka (nie powie z jakiej to gazety :p )?? (...)
Ja Ci powiem. Kaczor Donald.
:D
Radek 666
20-05-2005, 10:17
Co jak co, ale po co odświerzać ten temat? Jak się ogląda stare fake'i to przynajmniej ich nie komentować!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.