Surphyre
22-07-2007, 17:54
tak wiec kiedys dostalem bana na mojego druida za zle zachowanie (tibia rule 2a) niedawno dostalem takiego samego bana tyle ze juz nie na 7 dni tylko na 30 i na stronce w moim acc pisalo ze jeszcze 1 taki ban (tibia rule 2a) i bedzie delete account. I tak sie pytam czy to mozliwe zeby jakos tego uniknac?
Chodzi mi o te 2 bany czy one znikna po jakims czasie czy beda na zawsze w moim criminal record?
Bo delete acc niechce a wiecie jak to jest jakis tutek zobaczy cos i odrazu report. :o
1 ban byl niepamietam zaco takiego chyba powiedzialem cos nie tak na help channel albo game chat ale to bylo dawno :p
Zas teog bana dostalem za to ze powiedzialem hitler na game chat i to bylo rasistowskie.... X(
Prosze o szybka odpowiedz :)
PS: pisze bez polskich znakow bo niemam polskiego slownika ;dd
Chodzi mi o te 2 bany czy one znikna po jakims czasie czy beda na zawsze w moim criminal record?
Bo delete acc niechce a wiecie jak to jest jakis tutek zobaczy cos i odrazu report. :o
1 ban byl niepamietam zaco takiego chyba powiedzialem cos nie tak na help channel albo game chat ale to bylo dawno :p
Zas teog bana dostalem za to ze powiedzialem hitler na game chat i to bylo rasistowskie.... X(
Prosze o szybka odpowiedz :)
PS: pisze bez polskich znakow bo niemam polskiego slownika ;dd