Pokaż pełną wersje : 42 Palek GS Hunt POH and Dragon Lair
Max Kareł
22-07-2007, 18:28
42 Paladyn hunci na GSach na POHu. Serwer Secura.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28100 (PoH Hunt)
KozkaOpole
22-07-2007, 18:42
Ten filmik jest mój, ale ja nie potrafię wrzucać, wiec zrobił to za mnie kolega.
Szczególnie zwróćcie uwagę na hunt gs przy 29 minucie:D xD
Miłego ogladania
To zaraz chlopie dostaniesz bana za ukrywanie rozszerzenia...
@down
Poczytaj regulamin.
Max Kareł
22-07-2007, 18:45
Mój błąd... Zaraz edytuje.
Vlad Dracula
22-07-2007, 19:01
Nie edytuj.Tibicams jest dozwolone.Ten pan,który Ci to powiedział nie czyta regulaminu,a sie Ciebie czepia
#edit
ogólnie w filmiku za dużo gadania i podniecania się...
hahah ;d po co Ci takie waste? Raczej nigdy na + nie wyjdziesz a szansa ze padniesz jest bardzo duza ;>
KozkaOpole
22-07-2007, 20:01
Co to tego podniecania, to tak gadalem aby poprostu nie bylo nudno. Ja np. nie lubie jak ktos nakrece iflm i caly czas milczy i zamol... A co do tego waste.. to jestem na duzy ++++, bo tlyko podczas teog filmiki nic dobrego mi nie spadlo, a tak zawsze cos spada, a najczesciej to spada Silk:)
Podsumowujac gs nie sa dla mnei waste, myslicie ze bym expil gdyby bylo?:) Co to tego ryzyka ze padne, to racja tzreba miec sie na bacznosci caly czas;p
Wiecej komentow plx
dark_solti
22-07-2007, 20:04
@down
Poczytaj regulamin.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies
nie jest zabronione raczej -.-
Kileros fire'son
22-07-2007, 20:28
Kamikadze Style xd
@dark solti
Ostatnio edytowany przez Max Kareł - Wczoraj o 18:47. Powód: Rehost linku
Haha najpierw byl tu link z tibicams i ***********, ale speedy jest zabronione mozgowcu ;]
Słabe skile, lvl słaby, w pewnych momentach śmiać mi się chciało.
Jacki666
25-07-2007, 03:21
Mi sie podobalo :D Ladny huncik jak na ten lvl ;) Tylko szkoda ze nic fajnego nie polecialo.
A co do skilli to troche lipton ale Twoja sprawa.
KozkaOpole
25-07-2007, 04:50
Słabe skile, lvl słaby, w pewnych momentach śmiać mi się chciało.
Masz lepszy, masz lepszy....
Z czego?
Z czego?
Może z tego?;d
http://foteka.pl/full/4cc1793527354ff654bba2fc1ca1bda6.jpg (http://foteka.pl/4cc1793527354ff654bba2fc1ca1bda6)
skile mam lepsze a nad lvl pracuje ;) a smiac mi sie chcialo z tego waste na 1 gs'ie 3 vity to za duzo ma po prostu za maly lvl na gsy na pohu
@up
nie pierdol, liczy sie zabawa a nie szacowanie ewentualnego waste podczas expienia
@up
nie pierdol, liczy sie zabawa a nie szacowanie ewentualnego waste podczas expienia
popieram, jednak owa zabawa sie konczy gdy juz nie ma za co expic :P
Z czego?
Buaudhahudahu pwned. Z takim podejściem nawet tu się nie pokazuj.
RickyLove
25-07-2007, 12:34
omfg zal dupe sciska.. sorry ale ja nie widzialem w tym zadnej zabawy tylko kompletna porazke...X( skille to ma takie ze wstydzilbym sie filmik na forum wystawiac. 8o w jednym momencie prawie padl :D glupi fart.. :baby:
Vlaaaadek
25-07-2007, 13:32
Właśnie przez takich noobskich 40~ palków 60-70 palki nie moga spokojnie expic na Pohu bo ci sie w*******ają po co idziecie na POh jak nie wykorzystujecie nawet 50% respa gs'ow, macie spore ryzyko smierci i waste'a. Zostawcie poh wyzszym lvla -.- Spadać na guardy.
KozkaOpole
25-07-2007, 16:10
Właśnie przez takich noobskich 40~ palków 60-70 palki nie moga spokojnie expic na Pohu bo ci sie w*******ają po co idziecie na POh jak nie wykorzystujecie nawet 50% respa gs'ow, macie spore ryzyko smierci i waste'a. Zostawcie poh wyzszym lvla -.- Spadać na guardy.
A co poh jest dostępny dla lvl 79+?? czy może tylko dla 160 lvl?
@iles tam up. tak prawie w tym momecie padlem, poniewzasz sie zrobil poson spider;/ Ale wyszedłem z tego cało i to sie liczy.. Akurat na tym huncie maiłem waste ale na innych mam +.
@iels tam up
Tak czasami tak jest że zużywam 6 exury vity, a czasami 0.
Skończyło sie juz to co na filmie jest, od niedawna mam frezzy i teraz własnie bede chodził na guardy.
Kiedyś jak byłem nubem myślałem ze skil jest wazny, teraz to mnie to jebie...!
Shor'tugal
25-07-2007, 16:55
A czy ktos sie k**wa czepiał go jak tam expil? Nikt sie do niego nie odezwal ze zabiera resp itp wiec zamknij dziób:baby:
Zal. dalbys sobie spokoj z gs'ami na 40 lvl FACC..
pozatym nei było tam d lair tak jak jest w temacie..
KozkaOpole
26-07-2007, 18:31
Zal. dalbys sobie spokoj z gs'ami na 40 lvl FACC..
pozatym nei było tam d lair tak jak jest w temacie..
Dlaczego mam se dać spokój?
Co mam isc expic tam gdzie jest napisane w poradniku dla palladynow? -.--.-
I co z tego ze facc?
Nie było dragow bo kolega usunal.
Oni sie tak czepiaja bo zal im dupe sciska ze knightem na 60 lvl sorcem, albo drutem nie moga isc bic gs, bo maja wieksze waste niz Ty. Update zrobilo z palka wymiatacza, ale cuz.. Co do skili, wiekszosc osob gra 4fun i nie chce im sie sieidzec godzinami i skilowac. Zdarzaja sie rzeznicy co siedza nocami i skiluja. Dla nich Tibia jest calym zyciem.
Ale co do filmiku.. bo tu dyskusja na calkiem inny temat jest ;]
Nom to jak to z huntow... troche nudny, ale ciekawy ;p. Bylo kilka hardoce'owych sytuacji, ktore zawsze wnosza cos do filmiku.
Drakonir
26-07-2007, 22:08
A potem się dziwicie że takie osoby like Seromontis
maja w comment pzdr dla tbrcom.
Tak dalej ludzie:cup:
@Topic
Super filmik i napewno mi się przyda:)
Nie przejmuj sie nimi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.