zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwne czy to HACK???!!

Zapewapu
13-10-2004, 15:46
Ludzie help me dzisiaj chce

sie lognac na mojego pala a tu komunikat ze za duzo ludzi na MOIM KONCIE CHCE GRAC JEDNOCZESNIE!!! no to ja od razu na tibia .com i haslo zmieniam noi fajnie loguje sie na inne kata a tu to samo!!!!!
Pozmienialem hasla co z tego dalej ktos jest na obu :( !!!

Jednak dziwi mnie pare rzeczy:
-LAST LOGINY SA W PORZADKU!!!!!(JAKIM CUDEM????!!!) XD
-nic a nic nie sciagalem do tibi
-wlazlem na 4 linki z tego forum(tabela awansu w discie ,m lvlu,i 2 na ktore mody wlazily wiec ich sie nie boje)
-nikomu nie podawalem pasow

HELP ME CO TO MOZE BYC !!!

Hegemmon
13-10-2004, 16:03
to nie hack. Są jakies problemy. Na Help mi powiedziano, że dużo osób ma ten sam problem i już nad tzym pracują. Poradzono mi abym napisał list do gm-ów ale zrezygnowałem z tego gdyż znając tibijczyków to na gm-ów czeka teraz sterta listów wielkości mounth everest ;)
mam tylko nadzieję, że dziś się z tym uporają bez reseta- i tak chciałem dziś narazie porobić runy druidem a potem o połnocy demon's hunt ;)

Sergaros_Rubera
13-10-2004, 16:10
tez to mialem ostatnio :( ale po SS ( save serwera ) moglem sie juz normalnie logowac. Tez jestem wkurzony bo gram na ruberze a caly czas mam online postac na aldorze i musze czekac do 9 ranu jutrzejszego dnia :(

Rynek
13-10-2004, 16:17
Od jakiegos czasu moja mama zaczela grac druidem na poczatku wszystko bylo dobrze az do dzisiaj od zapisu servera pisze ze ma za duzo postaci zalogowanych a ma do zrobienia 2 questy dzisiaj bo dobila 50 lev. Myslicie ze moze po zapisie serva bedzie dobrze prosze o odpowiedzi ;( ;(
--------------------------------------------------------------------------
Rynek/Master Sorcerer/Lev 33/Mlev 44/Harmonia
Sir Rynek/Paladyn/Lev 9/Mlev 3/Harmonia
i moja mama :P
Czarodziejka Doris/Elite Kinght/Lev 50/Mlev 5/Harmonia
Chmureczka/Elder Druid/Lev 24/Mlev 26/Harmonia

Shin Chan
13-10-2004, 16:29
Od jakiegos czasu moja mama zaczela grac druidem

Twoja mama w to gra ..........!!?? omg

Po za tym mam to samo i czekam to jutra do 9 .00:/

Rynek
13-10-2004, 16:35
Twoja mama w to gra ..........!!?? omg

a co czy juz kobieta w wieku 40 lat nie moze sobie pograc poza tym ja gram pol roku a ona dopiero 2 miesiace a ma poziom o wiele wyzszy odemnie i dla wielu ludzi to jest wielkim zaskoczeniem :P:P:P:P:P MAMA JESTEM Z CIEBIE DUMNY :p:p:p COOL MAMA SUPER BABCIA :p :evul: :evul:

Helixaw
13-10-2004, 16:38
Od jakiegos czasu moja mama zaczela grac druidem

O kurde współczuje ci stary. Wiem co to za męczarnia gdy rodzic gra na kompie. Mój starszy gra w Diablo i to jest okropne. Modlę się każdego dnia aby ojciec miał dniówke na popołudniu, abym mógł sobie po szkole przyjść do domku i spokojnie grać w tibie.

Rynek
13-10-2004, 17:31
O kurde współczuje ci stary. Wiem co to za męczarnia gdy rodzic gra na kompie. Mój starszy gra w Diablo i to jest okropne. Modlę się każdego dnia aby ojciec miał dniówke na popołudniu, abym mógł sobie po szkole przyjść do domku i spokojnie grać w tibie.

W sumie to mam luz jeszcze bo mam 3 kompy w domku wiec granie nie jest problemem :) no a wlasnie moja mama powiedziala do mnie cytuje "to spadaj bo ja chce grac" lol no wiec no coment plz :P

Hegemmon
13-10-2004, 17:49
hehe moi rodzice maja problemy z wylaczeniem kompa a co dopiero grać... teoretycznie mogłbym ich nauczyć ale po co? że by mi kompa oblegali potem? :P

Topic:
a jak sie zalogować na Vienia nie moge tak dalej nie mogę.. wtf?! to zaczyna być silnie irytująca sprawa.

Gangrel
13-10-2004, 18:35
hehe moi rodzice maja problemy z wylaczeniem kompa a co dopiero grać...
Moi siwtnie kompa wylaczaja... szegonie ja siedze. Pstryk na listwie i juz mam deada.