zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pan Czeslaw & Burol hunted forever

Pathfinder
22-07-2007, 21:15
Pan Czeslaw i Burol to postaci, które będę huncił zawsze gdy tylko będą online. Przebrała się miarka. Za wszystkie "dedy" moich przyjaciół i znajomych. Postanowiliśmy wspólnie, że tylko zrokowanie tych charów rozwiąże problem. Naszych nicków na razie nie ujawniam, aby sprawa została sprawiedliwie załatwiona. Czyli tak jak oni my będziemy działać z zaskoczenia.

cya in game 8o

U_r_i_z_a
22-07-2007, 23:52
Pan Czeslaw i Burol to postaci, które będę huncił zawsze gdy tylko będą online. Przebrała się miarka. Za wszystkie "dedy" moich przyjaciół i znajomych. Postanowiliśmy wspólnie, że tylko zrokowanie tych charów rozwiąże problem. Naszych nicków na razie nie ujawniam, aby sprawa została sprawiedliwie załatwiona. Czyli tak jak oni my będziemy działać z zaskoczenia.

cya in game 8o
Pewnie nikt nie napisal posta bo czeka na moje stanowisko w tej sprawie.dzieki.Ja osobiscie tez hunce pana czeslawa bo to spy byl w mojiej glidi.Pomoge wam gdy mnie tylko o to poprosicie.Co do burola to jest noob bo mnie z czeslawem dedna na rotach z fd kiedys nicnie zrobilem do 4 ogniste stwory wezwali.Wiec pozwalam ich rookowac i sam pomoge.Za lepsza morgane

Borucao
23-07-2007, 00:31
Droga Urizo.
Zapraszam Cię tutaj (http://sjp.pwn.pl).
Na tej stronie dowiesz się jak nie kaleczyć naszego ojczystego języka.
Nalegam także abyś nie pisał polsko-angielskich postów.
Nikt nie pisał posta ponieważ zazwyczaj o tej porze jest się na dworze, i nie ma czasu. I kiedy zobaczymy wasz PK Team w akcji?

@Vacek
Piszę o ortografi, a sam zrobiłem błąd :) Już go poprawiłem :P

Vacek
23-07-2007, 01:40
Droga Urizo.
Na tej stronie dowiesz się jak nie kaleczyć naszego ojszystego języka.
Nikt nie pisał posta ponieważ zazwyczaj o tej porze jest się na dworzu, i nie ma czasu. I kiedy zobaczymy wasz PK Team w akcji?

dworze* agdgfhasf

_Dari_
23-07-2007, 22:27
Droga Urizo.
Na tej stronie dowiesz się jak nie kaleczyć naszego ojszystego języka.
Nikt nie pisał posta ponieważ zazwyczaj o tej porze jest się na dworze, i nie ma czasu. I kiedy zobaczymy wasz PK Team w akcji?

@Vacek
Piszę o ortografi, a sam zrobiłem błąd :) Już go poprawiłem :P

Nie do końca zrozumiałem sens, tudzież konsystencję twojego posta. Mój wierny kompan Uriza ma prawo używać słów z obcego języka. Mniemam, iż nie zdajesz sobie sprawy ile w twojej wypowiedzi znajduje się słów zapożyczonych z angielskiego języka. Tylko jedno mnie nurtuje. Otóż cóż to za "ojszysty" język? Mógłbyś mi to wyjaśnić, ponieważ jestem niezmiernie ciekawy. Ale powróćmy do spraw Morgany. Nasz team, o którym jest już głośno nie tylko na naszym serverze, wyczekuje na odpowiednią chwilę. Mamy już przygotowaną listę wyjątkowo nieznośnych PA, PK i złodziei, którzy zostaną pokonani podczas naszej kolejnej akcji. ZA LEPSZĄ MORGANE!

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Pyro Aris
23-07-2007, 23:29
Nasz team, o którym jest już głośno nie tylko na naszym serverze, .

hHAHAHAaHAAahah
no nie moge ,kolejne nubasy ,ktore mysla ,ze cos znacza omg

Borucao
24-07-2007, 23:52
Nie do końca zrozumiałem sens, tudzież konsystencję twojego posta. Mój wierny kompan Uriza ma prawo używać słów z obcego języka. Mniemam, iż nie zdajesz sobie sprawy ile w twojej wypowiedzi znajduje się słów zapożyczonych z angielskiego języka. Tylko jedno mnie nurtuje. Otóż cóż to za "ojszysty" język? Mógłbyś mi to wyjaśnić, ponieważ jestem niezmiernie ciekawy. Ale powróćmy do spraw Morgany. Nasz team, o którym jest już głośno nie tylko na naszym serverze, wyczekuje na odpowiednią chwilę. Mamy już przygotowaną listę wyjątkowo nieznośnych PA, PK i złodziei, którzy zostaną pokonani podczas naszej kolejnej akcji. ZA LEPSZĄ MORGANE!

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Zwykła literówka i nie pisz mi teraz że wypominam błędy komuś, a sam je robię.
Z tymi polsko-angielskimi postami chodziło mi o to że niektórzy nie rozumieją języka angielskigo.
Ostatnio pisaliśmy ze sobą i mówiłeś mi że to dla beki, może czas skończyć? Chyba że Chcecie żeby ludzie znali was jako "nubuf"

Wujo_Juzio
26-07-2007, 03:51
hHAHAHAaHAAahah
no nie moge ,kolejne nubasy ,ktore mysla ,ze cos znacza omg

Wiesz co to jest żart?

Jestem za! Panowie przyłączam się do was, Uriza moim wodzem!

Eto'o
26-07-2007, 09:09
Aaaaaaaaale noooob ja jestem pk, pa dawaj na mnie to sie pobawimy tylko lmmow i ff dokupie hahah.8o

Kiełek
26-07-2007, 13:34
Uriza moim wodzem!
Haha! Made my day! xD

Robbenek
27-07-2007, 11:52
Słaba prowokacja ten temat ..

Pathfinder
02-08-2007, 13:01
Tak założyłem ten temat, niestety poszedł nie w tą stronę:( Nie mamy nic wspólnego z Uriza team.

Wczoraj padł Sozo ziomuś i kompan do pk Burola i Pana Cześka.

Nic dodać, nic ująć:] Szkoda że Pan Czeslaw dał loga ;(

Mapa_Europy
06-08-2007, 20:32
Pan Czeslaw zabija tych którzy siedzą w nocy i używają botów i mc. :confused:
NEI ZMIENIA TO JEDNAK FAKTU IŻ JEST NOBEM I BYM GO... :evul:
Ohh wezmę lekarstwo 8o

Viltherius
07-08-2007, 08:12
Przeszkadza wam pk team 3 25łvl nabkow z faccem? Tacy trudni do zabicia?

Voltres
20-07-2009, 16:25
tak,bardzo padaja na 2 hity z vis hura :)

Kino_000
22-07-2009, 20:01
Obudziles/as sie. Post na ktory odpowiedziales/as byl napisany 2 lata temu ;P

troyanX
08-12-2011, 22:43
Czy ten team nadal jest aktywny na serwie ? :D

Rudimir
09-12-2011, 18:25
Jest równie nieaktywny jak twój mózg. Swoją drogą ciekawe czy ubili choć raz tych kolesi xD

troyanX
12-12-2011, 16:19
Twoj za to jest strasznie aktywny :P PROO Rycerzu z OTSa ;D

Rudimir
12-12-2011, 19:00
Twój post jeszcze dobitniej potwierdza moje zdanie.
Idź trolluj gdzie indziej.
Wolę mieć eka na ot niż być nubem na rl tibii z carlinu lub thaisu, co szcza w majty jak wbije ciężko upragniony level. :D

Cya