Pokaż pełną wersje : Koniec rabowania !!! czyli OwnTibia OwneD...
Jak możemy zobaczyć na stronie głównej projektu OwnTibia to już koniec okradania naszych kont :)
jeśli ktoś ciekawy to www.owntibia.com
Kileros fire'son
23-07-2007, 00:50
Hmm Bardzo jestem Tego Ciekawy... Może właściciel ma już dość Kasy? Albo wyjechał na wakacje? albo to naprawdę koniec ([Oby!!]) ?
oli_powrot
23-07-2007, 01:02
Koniec rabowania p setów. haha. to znaczy ze zawiesił prace nad kolejnymi wersjami owntibia...Jak skończy mu się kasa to zrobi nowego i znowu zaczne rozdawać haxiora ;d
Vichelon
23-07-2007, 03:20
Lol.
Ślepi jesteście? Napisano: wakacje. (prawy dolny róg)
Sozemego
23-07-2007, 07:26
Lol.
Ślepi jesteście? Pisze: wakacje. (prawy dolny róg)
Jest napisane.
Jest napisane.
Jak sam nie wiesz to nie poprawiaj innych "pisze" jak i "jest napisane" są poprawnymi formami. Zostało to niedawno zatwierdzone...
Jak sam nie wiesz to nie poprawiaj innych "pisze" jak i "jest napisane" są poprawnymi formami. Zostało to niedawno zatwierdzone...
Zostalo zatwierdzone bo "poslowie" w sejmie nie umieli mowic poprawnie.
Co z tego jeżeli wyszła kolejna wersja ***********, lecz pod innym adresem? Pare dni temu reaktywacja i już są pierwsze żniwa.... Linku nie podaje, ponieważ chyba nie można, ale podam link do forum. Jeżeli chce ktoś link do strony i nie wierzy to PM ME.
http://***********.phorum.pl/
Zostalo zatwierdzone bo "poslowie" w sejmie nie umieli mowic poprawnie.
Ale zostało zatwierdzone i denerwuje mnie jak ktoś poprawia innych samemu nie znając zasad..
Daj dowód, że zatwierdzone zostało.
http://slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?szukaj=jest+napisane+pisze&kat=4 Nikt tam nie mówi, że zatwierdzone to zostało. No i jak dla mnie to nie tylko forma bardzo potoczna, ale i błąd.
A co do tematu: zoabczcie jak nazywa się ten obrazek. ;) wakacjejoke.png Nie wiem o co dokładnie w tym wszystkim chodzi, bo obrazek załadować się nie chce, ale jego nazwa wyraźnie wskazuje, jaką to ma formę. ;d
NaNaNaNa
23-07-2007, 11:40
Założe sie ze owntibia wroci po wakacjach....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.