Pokaż pełną wersje : Jak wzbogacić się na nowym serverze ;]
Najlepszy sposob zarobku to zabijanie trenujacych knightow (żyła zlota ;])
http://img.photobucket.com/albums/v448/mielnik/zabilem20knighta.jpg
A o to niezły loocik (jak na Galane)
http://img.photobucket.com/albums/v448/mielnik/loot.jpg
Moze dam wiecej ale nie chce narazie reda wiec zawieszam dzialanlosc :P
"Najlepszy sposób zarabiania"? Nieuczciwie, poza tym zarabiasz na tym, co ktoś traci..Coś w rodzaju pasożyta. Za mało akcji, żebym mógł powiedzieć "Gratz", pokazałeś tylko jak wkurzać i zamartwiać ludzi :\
Najlepszy sposob zarobku to zabijanie trenujacych knightow
Po 1. Nie jest to zbyt uczciwe.
Po 2. Nie lepiej paladynow/sorkow?(zawsze maja stuf na sobie jak trenuja a np przy pomocy m-wala mozna zrobic zeby nie uciekli.
Po 3. Nie krzycz jak cie hackna(Tibia GG).
Tibia gg to moja sprawa, ej ale ten knight trenowal na afk i na mc, wiec on tesh jest nieuczciwy wiec nie robcie ze mnie jakiegos bad charactera.
PS
Sprobuj grac palkiem bez tibia gg, prawie nie mozliwe, jak sie expi w jaskiniach to nietrudno o dead (spodziewalem sie takich opini na temat zabijania, ale ja tak jak Ithelios ma to w d**** ;]) pozdro
PS
Sprobuj grac palkiem bez tibia gg, prawie nie mozliwe, jak sie expi w jaskiniach to nietrudno o dead (spodziewalem sie takich opini na temat zabijania, ale ja tak jak Ithelios ma to w d**** ;]) pozdro
a utevo gran lux? to co? -.- gdyby granie palkiem bez tibigg i sztucznego swiatla bylo by nie mozliwe to po H... wogule jest taka profesja jak paladyn?
a utevo gran lux? to co? -.- gdyby granie palkiem bez tibigg i sztucznego swiatla bylo by nie mozliwe to po H... wogule jest taka profesja jak paladyn?
Zauwazyles moze ze napisalem "prawie nie mozliwe"? Nie oznacza to "nie mozliwe", poprostu ciezko jest grac z utevo gran albo zwykle lux bo mane lepiej na exure vite czy inne *******y. Chodzi o dobra widocznosc, guardy szybko biegaja, jak nie bede wiedizal gdzie jest no to kochany napis You are dead.
A ja wszystkimi postaciami grałem bez tibiiGG :baby: I nie p*****cie że prawie nie możliwe grać bez tibiiGG palkiem bo grałem 3 palkami :tongue:
Lamdar II
13-10-2004, 18:36
OMG!! Elite losiu wracaj na danubie a nie zamulash jakims palkiem :Pbo jak nie to ci d**e skopie :D
Crazy Iwan
13-10-2004, 18:39
da się, na początku jest to trudne przyznaje ale potem 20many to jest nic. wystarczy nosic ze soba z 10 rybek i w jaskiniach spokojnie dasz sobie rade (bo i grzybki są) Ale oczywiście zrobisz jak zechcesz. pozdrówka :)
Michael The Pall
13-10-2004, 20:51
ja tam popieram elite... bardzo trudno jest grac pallkiem bez promocji i bez tgg, ale jakos od jakiegos czasu wytrzymuje bez tgg xD musze sie oduczyc nalogu ;P
gietol Julera
14-10-2004, 01:19
nom to jest zarabisty sposob i popieram go chociasz tez czesto robilem nocki na nowych servach :)
trzeba afkerow zabijac :) i zgarniac ich loot
ale jezeli ty jestes afkerem to uwazaj na tkaich noobow ;p
Po 1. Nie jest to zbyt uczciwe.
Po 2. Nie lepiej paladynow/sorkow?(zawsze maja stuf na sobie jak trenuja a np przy pomocy m-wala mozna zrobic zeby nie uciekli.
Po 3. Nie krzycz jak cie hackna(Tibia GG).
Pierw skomentuje ciebie afinor... Po pierwsze tylko knighci trenują afk(sorki i druty wogóle nie trenują)
A co do palków to palek nie może na lvlu poniżej 40 trenować afk dopiero po około 40 trenuje bełtami...
A co do ciebie elite skąd wiesz, że ten gość miał MC?? I wiesz co?? podam nazwy twoich charów i podam adres screena, a żebyś się udusił!!!
Jak ktos AFK'uje to tak ale nie PK...bo to jest bezsensu ktos sie meczy a ty mu ...:P
A co do ciebie elite skąd wiesz, że ten gość miał MC?? I wiesz co?? podam nazwy twoich charów i podam adres screena, a żebyś się udusił!!!
O co ci chodzi z tymi adresami, moimi charami?? Nie kumam Cie... A skad wiem ze gosc mial mc? Bo co za 20 knight treni z druidem???(mam doswiadzczenie w tych sprawach) Ten druid mial byc przyszlym uhmakerem zapewne, mowilem hi ale sie nie odzywal (afker jeden :P) wiec mial nauczke. Mowisz mi zebym sie udusil? Mam to potraktowac jako pogrozki, czy co? Dorosnij chlopcze i pomysl zanim cos napiszesz....
Lol, lol i jeszcze raz LOL. Wiesz co? Zabijanie treniujących słabych knightow to jest po prostu n00bostwo. "Wzbogacisz się", rzeczywiście szkoda mi tylko będzie tego, że jeśli ten ktoś dojdzie do dobrej siły albo zabije cie na innym serwerze to sie poplaczesz. ;( Co do Tibii GG...jak już ktoś powiedział predzej czy poźniej bedziesz miał hacka. Sam mam paladyna i gram bez Tibii GG bo szkoda mi chara, a utevo gran lux jest pożodne i nic sie nie stanie. Ale z ciebie n00b.
Zauwazyles moze ze napisalem "prawie nie mozliwe"? Nie oznacza to "nie mozliwe", poprostu ciezko jest grac z utevo gran albo zwykle lux bo mane lepiej na exure vite czy inne *******y. Chodzi o dobra widocznosc, guardy szybko biegaja, jak nie bede wiedizal gdzie jest no to kochany napis You are dead.
a uh'y to co? lub tez FB w razie potrzeby ....
@topic
PK'owanie jak akzde inne omgoosh.. mc czy nie mc pk to pk a ze fjany loot wypadnie od czasu do czasu to juz trzeba sie cieszyc a nie krytykowac....
szopenfeldziarz
14-10-2004, 09:57
Popieram. Jak koleś AFK to można zabić, nie ma bata. Ja jak trenuję to cały czas przed kompem (jak się nudzi, to mozna pogadać, a jak nie umiesz gadać po angielsku to nie graj w tibie)
Archaniol pamietasz mnie?:D trenilem z Toba na galanie!:D:D KARLOS CIRENIA SIE KLANIA :D
Dj Fara0n
14-10-2004, 11:34
Lol, lol i jeszcze raz LOL. Wiesz co? Zabijanie treniujących słabych knightow to jest po prostu n00bostwo. "Wzbogacisz się", rzeczywiście szkoda mi tylko będzie tego, że jeśli ten ktoś dojdzie do dobrej siły albo zabije cie na innym serwerze to sie poplaczesz. ;( Co do Tibii GG...jak już ktoś powiedział predzej czy poźniej bedziesz miał hacka. Sam mam paladyna i gram bez Tibii GG bo szkoda mi chara, a utevo gran lux jest pożodne i nic sie nie stanie. Ale z ciebie n00b.
Ku**a z ciebie nizły n00b kradniesz innym awarty masz go zmienic cioto X( X(
H*j z tobom X(
H*j z tobom X(
A tobie bym radził się zapisać na kurs kultury i życzliwości połączony z lekcją gramatyki...
H*j z tobom X(
odezwal sie mistrzunio...
Dutajo ll
14-10-2004, 18:00
Elite.... Co ty odp********* ? Wracaj na danubie!!!!
Popieram Lamdara skopiemy ci razem D***** !
Jutro Cie widze online :)