Pokaż pełną wersje : Czy da się zmienić świat?
Witam :P. Nie jestem pewna czy ten temat jest do tego działu ale nie mogłam znaleźć działu o światach (tylko wydarzenia ze światów). Obecnie gram na Harmonii (non PvP) i mam tam knighta którym chciałabym dalej grać. Chce przenieść się na świat PvP bez ponownego tworzenia postaci. Czy da się to zrobić?
P.S Czy da się wysyłać rzeczy (np. armor) pomiędzy światami?
Jeżeli post nie powinien być w tym dziale to przepraszam...
Nie jest możliwy ani transfer postaci ,ani przedmiotów między serverami.
Szkoda...czyli jedynym wyjściem jest założenie nowej postaci? :(
Radarowiwi
23-07-2007, 14:28
Ewentualnie możesz wykupić postać na innym świecie lub zamienić się z kimś za swoją. Choć moim zdaniem najlepiej zacząć od początku.
@up
kupowanie jest zue!111
Allegro rox ? xD
Dzięki :). Raczej nie będę zaczynać od początku...znów zbieranie kasy itp. a najgorszy to jest rok :P Nie mam siły kolejny raz przez niego przechodzić :D A kupić to raczej nie kupie :( moi rodzice uważają, że to strata pieniędzy na wirtualne rzeczy...(mam 13 lat :P):(
Nie jest możliwy ani transfer postaci ,ani przedmiotów między serverami.
Chyba nie wiesz co to WorldTrade.
Zgadzam sie z przed mowca!~=)
Owszem, Zmiana swiatu postaci(z jednego na drugi) nie jest mozliwa ale transfer itemow jest(ale nie parcelem) poprzez world-trade z innymi graczami. Z nazwy chyba wynika co to oznacza i polega na daniu itemow jednego graczy na jednym swiecie na itemy drugiego gracza na drugim swiecie. Tyle =P Sorka za glupie wyjasnienie sprawy ale nie jestem dobry w objasnianiu roznych rzeczy lol :)
Zgadzam się...;)
Niestety..:(
Musisz sobie posty nabijac?-.-
Żeby nie było offtopa:
Nie, nie da się jak już powiedzieli wyżej. Temat do zamknięcia chyba :confused:
Nie nieda się ale bardzo bym hciał żeby się dało:D
@up
kupowanie jest zue!111
Allegro rox ? xD
Tiaaaa) allegro roxuje :P
topic@tez bym chcial zeby dalo sie zmeinic swiat :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.