Pokaż pełną wersje : W zwiazku z konkursem na 100,000 PACC
W zwiazku z newsem z tibia.com
"To the magic number of 100.000 active Premium Accounts!
Of course, this is something to celebrate! The lucky player to buy the 100.000th account will receive some very special rewards indeed! Be prepared for the most expensive, most valuable and most wanted presents that have ever been given to a single Tibia player. We expect to determine the lucky winner next week. More details will be released soon.
Good luck!
Your CipSoft Team"
Gdyby komus udalo sie dostac nagrode prosze o niezwolczne skontaktowanie sie ze mna na nr gg : 1551588
Oczywiscie nie planuje wysylac dziecinnych keylogerow w wygaszaczach ekranu. Jesli item bedzie taki jak mysle jestem w stanie zaoferowac za niego bardzo duzo pieniedzy (niemalze wszedzie)
pozdrawiam :)
A co jesli wygra kto nie z forum ^^
down: Sekundy :P
NaNaNaNa
23-07-2007, 23:03
Myslsz ze ktos ci sprzeda np.jedyny przedmiot na wszystkich serwerach??
Strasznie duzo ludzi gra bardzo male prawdopodobieństwo ze dostanie polak a co dopiero człowiek z tibi.pl...
Ale szansa jest i Można pomarzyc B)
Ja Bym Nie Sprzedał 8o
Myslsz ze ktos ci sprzeda np.jedyny przedmiot na wszystkich serwerach??
Strasznie duzo ludzi gra bardzo male prawdopodobieństwo ze dostanie polak a co dopiero człowiek z tibi.pl...
Ale szansa jest i Można pomarzyc B)
Ja Bym Nie Sprzedał 8o
Male, ze Polak?? A nie zauwazyles ilu Polakow gra w tibie?? (co z tego, ze 99% ma okolo 10-13 lat i nie zna jezyka polskiego)
przeciez nie mowie ze ma wygrac ktos ztad, ale szansa jest.
duzo osob kupuje pacci w firmie drom
co do itema, jak ktos ma 20 lvl a jego wczesniejsza postac na 30 lvl zostala haknieta, i to cala jego historia i akurat wygra to co on zrobi z takim itemem?
NIC
ja mu pomoge rozwiazac ten dylemat
(oczywiscie nie przez wysylanie programow,linków,zdjec siostry i tym podobnych)
Male, ze Polak?? A nie zauwazyles ilu Polakow gra w tibie?? (co z tego, ze 99% ma okolo 10-13 lat i nie zna jezyka polskiego)
No i byc moze taka osoba wlasnie wygra ten przedmiot bo dostala akurat na wakacje pacca po roku prośb, wtedy napewno zainteresuje ja moja oferta ;)
No i byc moze taka osoba wlasnie wygra ten przedmiot bo dostala akurat na wakacje pacca po roku prośb, wtedy napewno zainteresuje ja moja oferta ;)
Czlowieku przestan sie zachowywac jakbys mial cala kase z tibii. To bedzie przedmiot o NAJWIEKSZEJ WARTOSCI W GRZE. Wiesz ile to moze kosztowac?? To juz nie jest kwestia 100cc albo 200...Zaloze sie, ze najbogatszy nie jestes i ktos twoja oferte przebije.
@down: z twojej wypowiedzi wynika, ze jestes jednym z bogatszych Polakow (nie w tibii) w rl :P
w tibi napewno nie, ale w polsce jestem w czolowce
pozatym wiem doskonale jaka moze to byc wartosc tego przedmiotu i temat jest calkowicie powazny i napisalem go z pelna konsekwencja
@down: z twojej wypowiedzi wynika, ze jestes jednym z bogatszych Polakow (nie w tibii) w rl :P
O kurde, aleś Ty spostrzegawczy :P
pozatym wiem doskonale jaka moze to byc wartosc tego przedmiotu i temat jest calkowicie powazny i napisalem go z pelna konsekwencja
Do rzeczy. Wiesz, że nim ta nagroda będzie rozdana, to ten temat zniknie już dawno gdzieś głęboko na forum? Wg mnie szanse na kontat tego szczęśliwca z Tobą poprzez ten temat są jak 1 do 1337.
nie jestem bogaty w rl, traktuje to jako inwestycje
co do tematu, to mysle ze jak ktos bedzie kupowal pacca w najblizszym czasie z tego forum i bedzie je przegladal to topic zobaczy
Powiem tak. To już jest choroba by wydawać prawdziwe pieniądze na rzeczy z tibii. Rozumiem pacc ale itemy?
To już jest nienormalne.
-Mixawik-
24-07-2007, 12:48
Gdybym ja wygrał tą nagrodę, bo wcale nie jest napisane, że to będzie jakiś item to nie sprzedał bym go, a już na pewno nie Tobie, poza tym jak już Ryba napisał, prawdopodobieństwo, że wygra ktoś z tego forum jest bardzo niskie.
A dlaczego nie mi?
Co do samej rzeczy to jest to na 90% przedmiot , bo coz innego mogli by dac?
A chory wcale nie jestem, nie macie nawet pojecia po co mi ten przedmiot a oceniacie mnie.
A chory wcale nie jestem, nie macie nawet pojecia po co mi ten przedmiot a oceniacie mnie.
To może nas oświeć.
To może nas oświeć.
A ja myślę, że to jego sprawa, w jaki sposób go chce wykorzystać. Może sobie go kontemplować, może go sprzedać 2 razy drożej, może go wypożyczać za cc. Co zechce, i to nie wasz interes. I temat jest po to, aby ktoś kto go wygra ( O ile będzie to osoba z tego forum ) mógł go o tym poinformować ( Prawdopodobnie na PW, żeby nie robić na forum sensacji), a nie robić z niego wariata.
może chce go dać synowi na urodziny ;p
BTW. pomysł dobry, bo jeśli wasz znajomy wygra, a powiedzmy, że na pacc zbierał rok, nie pochodzi z najbogatszej rodziny... to myśle, że za 1k zł [nie wiem ile, może zainteresowany myśli o kwocie max 100 zł, może 10k...] bardzo uszczęśliwiłoby i jego [biednego wygranego] jak i jego rodzine [przypływ gotówki jest raczej miły]
PS: wypożyczanie za cc? xD gratz joke ;)
PS2: może tylko podasz orientacyjną cene?
mam do dyspozycji 15kk na roznych serwerach
w zlotowkach niestety na tym forum ofert skladac nie moge :P
Dwimenor
24-07-2007, 17:15
15 milionów rozbite po milion-dwa na różnych? Kto sprzeda za takie grosze?
15 milionów rozbite po milion-dwa na różnych? Kto sprzeda za takie grosze?
Jak widzisz dwimenor, ten typ mysli ze majac 15kk jest jednym z bogatszych polakow w tibii :-)
@up
Każdy ma jakieś marzenia ^^
Szybki'lols
24-07-2007, 18:39
A dlaczego nie mi?
Co do samej rzeczy to jest to na 90% przedmiot , bo coz innego mogli by dac?
Nie,np ktoś kupuje pacca zaczyna grę na rooku to co dostanie DSL? <--lol
Moim zdaniem to będzie albo pacc który się nigdy nie kończy albo addon/Nowe ubranko którego nikt nie będzie mieć nigdy.
Wcale nie maze, i jestem pewny ze nie ma w tym kraju wiecej niz 5 osob grajacych w tibie mogacych przebic moja oferte.
pozdro
fu! post do kasacji , ominolem 1 posta a ty dzieciak może niesikaj z tego podniecenia , daje ci 100% ze niekupisz tej nagrody.
BOZE! nigdzie nie napisalem ze kupuje to za rl kase, tylko ze mam 15kk gp na roznych serwerach, moze naucz sie czytac;/
Co do prawa to tego tez nigdzie nie napisalem ze chce to sprzedac pozniej za rl, moze po prostu znam ludzi kotrzy by zaplacili za to znacznie wiecej gp?
Wogole to kto napisal ze mam 15kk i mysle ze jestem najbogatszy??
Napisalem tylko ze mam tyle do dyspozycji (co znaczy ze do przeznaczenia na ten przedmiot)
Jednak sadzac po ostatnim newsie moze byc on nawet nie warty polowy z tego
Ja bym sprzedal itemy jakbym wygral bo na co mi on :evul: nie lubie sie podniecac ze w czyms jestem lepszy albo ze cos mam :p bym sprzedal za kase w Tibi albo wystawil na allegro :p
nie jestem bogaty w rl, traktuje to jako inwestycje
To może się kur** zdecyduj czy coś.
Wcale nie maze, i jestem pewny ze nie ma w tym kraju wiecej niz 5 osob grajacych w tibie mogacych przebic moja oferte.
A skąd ty to możesz do cholery wiedzieć? Jakieś badania rynku?
mam do dyspozycji 15kk na roznych serwerach
Czyli, że na kilku/kilkunastu serwerach masz po 15 milionów? To ja nie wiem co ty robiłeś.
Strasznie niezdecydowany jesteś.
To może się kur** zdecyduj czy coś.
A nie wpadłeś na to, że chodziło mu o to, że jest jednym z najbogatszych Polaków, ale w Tibii?
@down
Pech ;<
Nie. Bo nie napisał tego dokładnie. Nie jestem wróżką.
Jak znam zycie to nawet nie kupowales ostatnio pacca to po co te zbedne komentarze?
Jak bedziesz miec ten item to wtedy sie mozesz odezwac i odpowiem na twoje wszelkie pytania.
To źle je znasz, bo kupowałem. A zresztą przeczytaj ostatni news na tibia.com
Wcale nie musi to być item.
To źle je znasz, bo kupowałem. A zresztą przeczytaj ostatni news na tibia.com
Wcale nie musi to być item.
.........
1. The player will receive an unique item that has never been and will never be issued again.
2. The player may select a very rare item from our present box, according to his vocation.
3. The player will receive a voucher for a one year Premium Account.
pl
@down
idiota
PijmlekoBedzieszWielki
25-07-2007, 18:45
Może nagrodą będzie np. 3 addon jakiegoś outa, albo out elfa lub dwarfa. Zkąd wiecie a może stanowisko GM.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.