Pokaż pełną wersje : co jest!!!!!!!!!!!!!!!
merchior
02-11-2003, 15:00
co jest!!!!!!!!!!!!!!!
co się dzieje!!!!!!!!!!!!
ktos gra moją postacia!!!!!!!!!!!!!!!!
dlaczego ?
właśnie teraz
w tej chwili
z kim mam sie skontaktować? pomóżcie szybko!!!!!!!!!! :(
merchior
02-11-2003, 15:17
właśnie ktos mna zginą atakujac innego qurwa zrubcie cos ,ciężko pracowałem na tą postać
merchior
02-11-2003, 15:30
teraz jak łepek wyszedł nie moge się zalogować zmienił hasło i numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
Ktos shakowal ci konto. Uzyj interfejsu aby je odzyskac i zmien haslo. Najprawdopodobniej teraz nic nie zrobisz. Musisz poczekac az sie ten koles wyloguje.
ps:przykrosc :(
czy scigales jakies niedozwolone programy itp?
ja stosuje zasade ze nic niesciagam cheatow to nigdy niesciaglam i np filmike kiedys sciagalem teraz juz niebede (filmiki o tibi of course :) )
merchior
02-11-2003, 15:55
przyznam sie ściągałem ale i tak mi nie chodziły i ich nie używam, a jak chodzi o mój problem to kolego powyrzej
(n3m3s!s)już mi uratował życie ,ale nienweim jakiembędą tego konsekfencje pewnie mam pusty depo i nic nasobie zabił mnie ten haker. :( X( ale ja jeszcze niepowiedziałem koniec,mam przyjaciół sięgam do najwyzszej półki (tu chodzi o moja mame :) ). jasie nie poddam nigdy!!!
chociarz biedny jak mysza koscielna ale to nic przeżyje
hehe ja wiem ze twoja sprawa ale chyba nietrzeba nawet ich uzywac zeby ci mogl ishakowac konto albo mozna se pomyslec ze specjalnie niedziala i napisali cos o tmy programie p oto zeby go ludzie sciagali
merchior
02-11-2003, 16:34
naprawde dzięki że mnie pocieszasz
trzeba bylo nie zassysac programów "ułatwiajacych" gre HIEHIE ;)
Oryginalnie dodany przez targud
trzeba bylo nie zassysac programów "ułatwiajacych" gre HIEHIE ;)
Wex go nie dobijaj!! Od razu mówię, ze przykro mi. Wcale nie musiał sciągac programików bo dobry hacker bez programików sobie poradzi.. Moje kondolencje..:(
merchior
14-11-2003, 22:18
thx all
powstałem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.