zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak to jets po update z potworami i broniami

Fazior
24-07-2007, 03:08
Witam.
Mam pytanko poniewaz po banie ejstem troszke nieaktualny z tym update ;]

jak to jest z broniami
mam 20 lvl i mam k axe ale ono jest od 25lvla :/ i nie wykorzystuje jej do konca i chodzi o to czy np jezeli bym kupil dajmy na to fire axe to czy bym mocniej zniego bil niz z k axe wiadomo ze oba toporki sa powyzej mojego lvla ;] oraz jak by to bylo jak bym mnial juz ten 25lvl i w pelni bym wykorzystwyal k axe to bym mocniej walil zniego niz z fire axe? moze troszke pomotalem ale chyba rozumiecie mnie ;]

a druga sprawa to jak teraz jest z potworkami ;]
od jakich skilli i lvl mozna isc np na draga? bo sie zastanawiam czy nie pozbyc się knighta i zaczac grac pallem ;] bo wiem ze pallem na faccu w jakis sposob sobie po expie a na knighcie wydaje mi sie ze nie zabardzo ;/

No to PROSZE bez zbednych durnych komentarzy!

Kiepa
24-07-2007, 03:30
Walił byś troche wiecej z f axa :] czym mniejszy lvl od wymagania broni tym mniejszy atak a tak na draga ze skillami 60/60 na 30 spokojnie mozesz solować kilka mf waste

Voxy'Blaze
24-07-2007, 12:18
Heh, przyznam, że ten Update mnie zaskoczył.
Teraz niestety, Drogi Tibijczyku, bogowie sprawili, że aby używać danej broni musimy mieć dany LeVel. W przeciwnym razie nasz atak spadnie o 50% =/

Co to potworów to Ich atak i obrona bardzo spadły. Dragona można solować nawet na 15lvlu xP. (No ja tak robię ;P). Mam nadzieję, że Ci pomogłem ;).
Pozdro

Fazior
24-07-2007, 12:38
Voxy'Blaze
chyba sobie zartujesz ;]

a co powiecie o tym knigcie na faccu? opyla sie nim grac? bo doszedlem do wniosku ze
Niemasz Pacca niemasz lvl niemasz lvl niemasz broni niemasz broni to sobie nie pograsz ;] :D no i tak sie zastanawiam nad zmiana profesji na palladyna :/

Kiepa
24-07-2007, 17:03
Knighta z faccem jest zarabiście elfy są dk jest lvl :D a od 30 lvl dragi

ripper
24-07-2007, 21:16
Krew zalewa, jak widzi się takich 30-35 lvlowych baranów, którzy się podniecili updatem i biegają do d lairów. Nawet dobrze tam nie poexpią, tylko resp blokują = |

tensperanes
24-07-2007, 21:36
mi sei wydaje ze lepiej grac pallkiem B) nie trzeba juz zbierac spearow to good ale duzo kasy tracisz na speary no i te skillowanie :/ ja i tak gram druidem :] i jestem z tego dumny :p