zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Orcland vs paladyn

CentyBoy
13-10-2004, 19:35
Mam ochote sie wybrac poexpic troche na orcland. Ale problem polega na tym ze bylem tam pare razy z blokerem i wiem ze biegaja tam rozszalale zerki :P Czy jako 32 lvl palek w bohach ze skilami 71/56 jestem w stanie takiego zerka ubic z bezpiecznej odleglosci, tzn czy jak go zobacze na ekranie to zdaze zabic zanim mnie zlapie? O lidera nie pytam bo dam sobie rade :P Czekam na konkretne odpowiedzi i z gory dzieki

Ozon18
13-10-2004, 19:51
Konkretnie: Jeżeli nie planujesz wypadów do fortecy tylko na samym orclandzie dasz spoko rade. Zerki z takim skillem będziesz brał na 2 - 5 boltów więc zabijesz zanim się rozpędzą. Nie oczekuj zysków z takiej wyprawy.
Ja palkiem na 44 bez BoH spoko daje radę

PiXik
13-10-2004, 20:01
Zaraz czegoś nie rozumie ja 53lvl palek bohy i zerk mnie doganiał w cyclopolis zerk cię dogoni bez niczego ...tylko czasem padnie przed dotarciem do ciebie:)

Ozon18
13-10-2004, 20:41
up
Jak mu dasz pół godziny na rozpędzenie się to cię dogoni. A na 35 lvlu z BoHmi i distam 70 możesz bez obawy brać do 5 zerków (niektóre zostaną w tyle :p)

UlcialOver
14-10-2004, 01:53
Zerk statystycznie rzadko się rozpędza, ale jak juz to zrobi to glowa odpada jak ci przywali.... Mozesz tam isc, ale radze ci trzymaj uha lub vitke w pogotowiu bo jak taki zerk rzeczywiscie sie rozpędzi to niezdąrzysz looknąc na pasek zycia a bedzie "you are dead" .

BiO
14-10-2004, 10:59
lvl troche maly pare zerkow moze cie zaskoczyc na dodatek uciekajac do tylu moze sie zrespic za toba
Bezpeiczny bendziesz:
* 2 backapcki uh
* backpack gfb do zabijania 3 zerkow lub wiencej:D
*no i pare abckapckow hmm

to tyle

Dr. Omader
15-10-2004, 17:31
Zaraz czegoś nie rozumie ja 53lvl palek bohy i zerk mnie doganiał w cyclopolis zerk cię dogoni bez niczego ...tylko czasem padnie przed dotarciem do ciebie:)

Zauwaz ze na cyclopolis jest marmurowa podloga na ktorej potwor szybciej biega niz ty na takiej samej, takie przynajmniej zawsze mialem wrazenie, szczegolnie jest to widoczne podczas uciekania i gdy zmienia sie nawierzchnia.