Pokaż pełną wersje : price list
Na Arcani powstała price lista:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1753182
Z jednej Strony dobrze ze powstała, bo cena itemow na Arcani osiągnęła juz dno (moim zdaniem)
I mimo ze niektóre ceny sa za niskie, takowa lista powinna być respektowana żeby każdemu z nas było lepiej xD
Demon shield 20k? LOL
Dsm 30k? LOL
P-ammy 2k? LOL
Medusa shield 6k? LOL
Steel Boots 10k? LOL
This price list sux, Damoon, with this idea you are supporting trade noobs "Buy boh 15k plax" -.- Price list should set good prices of items, yours is downgreading all of them to minimal :S Look at the price list of Refugia...
P.S. Dsm 30k xD I can't stop my laugh xD There will be noob plague on Trade with offers like a SB for 10k or DSM 20-30k :S People, put your Aols in dustbin, you will need it no more ^.^
Agree! DSM 30K LOL 50-60k Steel boots 25k~
Nacpany_Wlodek
24-07-2007, 15:42
W zasadzie price listę sie robi by zwiększyć ceny, a tu Damoon bezsensownie skopiował ceny z innego serwera, które sa w zasadzie do dupy.
Bartholomew
24-07-2007, 18:36
co to k***a antica? zal.pl
Medivh Shady
24-07-2007, 22:22
damoon napisał aktualne ceny , ale spoko dpft robią już nowy pl.
oficjalna pl http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1755254
radze przestrzegać :>
Carlito7
24-07-2007, 23:56
Z tą "pricelistą" to jakieś przegięcie.
Tyle miałem do powiedzenia.
Doom Terror
25-07-2007, 00:12
nowy price list jest dobry,hunty stana sie bardziej oplacalne,jednak z poczatku bedzie ciezej sellnac itemy i bedzie plaga noobcharow ;/
Medivh Shady
25-07-2007, 00:43
Z tą "pricelistą" to jakieś przegięcie.
Tyle miałem do powiedzenia.
dlatego że już nie kupisz tanio itemków ??
Doom Terror
25-07-2007, 01:13
ja tam sie ciesze ze w lutym postanowilem zalozyc knighta,bo sie zalapalem na era taniego eq i lacznie moje eq kupilem dosc tanio np. heroic axe tera 50k ja kupilem za 15 xD
Carlito7
25-07-2007, 13:14
dlatego że już nie kupisz tanio itemków ??
Zgadłeś. W sumie nie gram w Tibie od dawna, i wciąż jestem graczem na dorobku. Teraz będę musiał się rzeczywiście namęczyć, żeby kupić np. DSM
;/
Nacpany_Wlodek
25-07-2007, 13:36
Zgadłeś. W sumie nie gram w Tibie od dawna, i wciąż jestem graczem na dorobku. Teraz będę musiał się rzeczywiście namęczyć, żeby kupić np. DSM
;/
Ale za to większa satysfakcja jak uzbierasz i kupisz xd
;/
ale wyobraz sobie ze jakis 100+ zeby lootnac tego dsma w hunta inwestuje 50k a sprzeda go za 40k jaki ma zysk ? zadny... teraz jak dsm 70k to bedzie sie oplacalo...
Doom Terror
25-07-2007, 14:08
e tam i tak jest tanio,jak gralem druidem kiedys to zanjomi knightci w knight armorach biegali do 60 lvl'a jak nie wiecej a jeszcze sie z war hammerem latalo ^.^
Carlito7
25-07-2007, 15:15
e tam i tak jest tanio,jak gralem druidem kiedys to zanjomi knightci w knight armorach biegali do 60 lvl'a jak nie wiecej a jeszcze sie z war hammerem latalo ^.^
Hoho
to dopiero musiały być czasy 8o
Price lista Lukiego juz jest dobra
Ja sie tam cieszę, nareszcie bedzie można zarobić na item'ach :):)
sry zle napisalem :P
troche takie dziwne ze ktos wami rzadzi :p
bedzie obowiazywac
hehe :p
no ale cóz spróbuj avengera za 800 k sprzedac tak jak napisal damoon ;) zbliza sie drugie poi wiec 500 k to calkiem dobra cena
edit jeszcze raz
cytuje
Blacksteel Sword - 12k
nie moglem tego za 2k opchnac :P
(jak co jeszcze mam sprzedam wam po 30 za 10k co wy na to :D)?
Medivh Shady
26-07-2007, 12:02
sry zle napisalem :P
troche takie dziwne ze ktos wami rzadzi :p
bedzie obowiazywac
hehe :p
no ale cóz spróbuj avengera za 800 k sprzedac tak jak napisal damoon ;) zbliza sie drugie poi wiec 500 k to calkiem dobra cena
edit jeszcze raz
cytuje
Blacksteel Sword - 12k
nie moglem tego za 2k opchnac :P
(jak co jeszcze mam sprzedam wam po 30 za 10k co wy na to :D)?
nic , zapłacisz + oddasz item który będziesz chciał sprzedać taniej.
Drakula92
27-07-2007, 17:28
lol.. crown armor powinien podrożeć o 10k
a nie o 2k ;// tak to ja nigdy nie kupie dsm ..
rofl, zalozcie sobie 2nd chara i sellujcie nim itemki.. trzeba byc jeleniem zeby myslec ze price list zadziala
rofl, zalozcie sobie 2nd chara i sellujcie nim itemki.. trzeba byc jeleniem zeby myslec ze price list zadziala
jaka jest cena pomaranczy ??
Picinhoxs
30-07-2007, 15:11
Nowa PriceLista jest przynajmniej moim zdanim dobra .
Żal mi d*** sciskal jak gosc do mnie mowil
Buy Bright Sword 5k a ja na quescie zużylem bp uh ;p
Medivh Shady
30-07-2007, 21:13
narazie nie mam problemu ze sprzedaniem np bohow za 40k itp , wiec price list dziala
Carlito7
31-07-2007, 14:07
narazie nie mam problemu ze sprzedaniem np bohow za 40k itp , wiec price list dziala
Jak lista podziala dluzej niz 2 miechy to gz dla Lukiego :]
Moim skromnym zdaniem nowa price lista lukiego jest bardzo dobra.
Dobrze by bylo zeby kazdy zaczol sie do niej stosowac ;p
Ile to ja juz sie nasluchalem mojego RL'a (Immortal Klusek)
jak nazekal ze nic mu sie teraz nie oplaca robic...
Dlatego chlopaki pelna mobilizacja i wszyscy sprzedajemy TYLKO po cenach z nowego price lista.Pomyslcie czy gra nie stanie sie ciekawsza gdy bedziesz musial meczyc sie caly miesiac zeby kupic sobie swojego wymazonego DSM'a?
Albo postawcie sie na miejscu takiego np Medivh (nie wiem czy dobrze napisalem:p) jemu np. tez sie nic nie oplaca skoro wiecej inwestuje a mniej zarabia... zobaczycie bedziecie mieli wieksze lvle tez nie bedziecie chcieli oddac lepszych itemkow za slabiutkie pieniazki. Niedlugo to juz bede bolce sprzedawali za 0,5 gp za 1 debile jeb*** :baby:
Takie moje zdanie a czy w moja strone bede leciec komenty typu "wyjdz" "powies sie" to mnie to jeb**
Pozdrawiam i stawiam sie za h lvlami ;p
Carlito7
01-08-2007, 19:20
Pomyslcie czy gra nie stanie sie ciekawsza gdy bedziesz musial meczyc sie caly miesiac zeby kupic sobie swojego wymazonego DSM'a?
Zgadzam sie, szczegolnie gdy po miechu tyrania wy*ebiesz sie w jakis glupi sposob i kochany DSMek poleci :evul:
@up
Life is brutal xD
wiesz smierc to tylko kolejny element gry ;]
na hunted.pl pokazal sie artykul o nowej priceliscie i jeden z dpft wypowiada sie o "zniszczonej gospodarce tego swiata" a to oni wszystko zjebali jak to czlowiek za darmo placic musial bo im sie tak chcialo albo dostawali kase za pro a za przeproszeniem huja dostali bo ktos wpadal po czlowieka a oni teraz nie maja czasu zeby pzeyjsc bo gadaja z kolega -.- az takich wysokich lvl pl noobow nie widzialem ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.