Pokaż pełną wersje : Drag i vyverna
Stanley6a
24-07-2007, 21:11
NA którym lvlu i z jakimi skilami dam rade dragowi i z jakimi wywernie. Wolał bym zeby mi sie to raczej oplacalo a nie ze ubije 1 draga i strace 10 uh.
Chodzi o knighta czy palka ?
Pal: wivern ~30 lvl, skile tak z 65 a drag 45 lvl skile ~75
Knight: wivern ~30 lvl, skile ~70, drag bez waste teraz po updacie nie wiem dokladnie :P ale z 60 lvl i skile 75+
WhiteNegro
24-07-2007, 22:32
45 lvl 80/80 zero waste tlyko czasami exura jak gfb jebnie
kupa prawda.
Viv imo jest bardziej upierdliwa niż drag -.^
Draga spokojnie możesz solowac na 25 lvl 60 skill, zejdzie Ci gran na gfb i vita jak oberwiesz z wave... Chociaż polecam wyzszy lvl żeby mieć więcej hp, więcej się leczyć i wyższy skill, żeby częściej/więcej bić.
Viv do tej pory nie solowałem, bo mnie wku^^a to jej upijanie :/
rekin_lord
25-07-2007, 10:41
ja draga bije palkiem 21lvl skille 61/47 :o utamka i srednio 3 mf
Arcymag: na Wyverny mozesz brac dwarven ringa ;p
A smoczka sama ubilam z bs dla rozrywki na okolo 35 lvl przy skillach 70/70. Bez uha. Wivern nie probowalam, ale chyba trzeba bedzie, przed upade mnie wkurzaly ;P.
Wiec w sumie 30 lvl i skille po 65 powinny starczyc do zabicia solo. Lecz pare uh moze pojsc.
Mowie o knighcie, o palku nie wiem ;). Tylko tyle, ze pall na 30 lvl przy okolo 70 (i mniej) dista moze expic na smokach.
Viv imo jest bardziej upierdliwa niż drag -.^
Lol? Wyvern zwykle nawet 1hp nie zabierze, a drag zawsze jakies gfb wywali i 100 dmgu bedzie...
~~AnpeR~~
25-07-2007, 13:25
Zgadzam sie ;p lepiej bic dragi niz wivki. Wchodze na draga : "exura,exura,exura,exura"
wchodze na wyvierne: "exana pox, exana pox,exura,exana pox" :P
Palkiem styknie 30 lv i mozna expic na dragach ( moj kumpel na 25 lv expi na single spawn)
Najtem expic mozna od ok. 45+ lv z 70+/70+ najlepiej z ed ;)
-Mixawik-
25-07-2007, 13:32
Zgadzam sie ;p lepiej bic dragi niz wivki. Wchodze na draga : "exura,exura,exura,exura"
wchodze na wyvierne: "exana pox, exana pox,exura,exana pox" :P
Palkiem styknie 30 lv i mozna expic na dragach ( moj kumpel na 25 lv expi na single spawn)
Najtem expic mozna od ok. 45+ lv z 70+/70+ najlepiej z ed ;)
To bierz Dwarfen Ringa ;)
Po update smoka można na 20-25 lvl solować :) dla sportu ;p
MaciekFromKlan
25-07-2007, 13:50
ja przed upem solnelem draga 18 knightem ze skillami po 60 z war hammera...poszlo 8 uhow ale jaka frajda xD teraz "expie" na dragach 34 lvl skille 64/62 (sux) na dragach i schodzi mi 1~ uh na draga,lecz raz zlozylem sie na kombo,wave-152~,gfb-rowne 100 i lapka chyba 25-30~ czyli prawie 300 combo,a to wszystko jak mial czerwone hp i spieprzal...co do palka na jego temat sie nei wypodwiadam bo nigdy nie solnelem nim draga,wyvierny a nei chcem sie opierac na wypowiadziach kolegow kolego matki sklepikarza sasiadki ojca babki mojej matki ;) pzdr
Stanley6a
25-07-2007, 14:13
J jestem pall. Czytalem inne tematy o dragach i niektórzy mówią że juz na 17 lvlu mozna solowac. A znacie jakies miejscuwki z pojedynczym dragiem najlepiej w ankrahmun. A czy jak bede bul tego draga to mam uciekac czy stac w miejscu i z czego go bic???
MaciekFromKlan
25-07-2007, 14:24
J jestem pall. Czytalem inne tematy o dragach i niektórzy mówią że juz na 17 lvlu mozna solowac. A znacie jakies miejscuwki z pojedynczym dragiem najlepiej w ankrahmun. A czy jak bede bul tego draga to mam uciekac czy stac w miejscu i z czego go bic???
miejscowki nie znam ale najlepiej bylo by ci chyba bic ze spearow tylko tych niebieskich,ni pamietam nazwy + shield
Marvolis
25-07-2007, 14:29
co do upijania to mozna wziasc dwarven ringa ale ja go nie nosze staje na skos od tej wiewiorny i mnie nie upije
up: a po cholere shield na draga?
Pallqiem Skille 65/50 Lvl 20 lub 25
Bieżesz Rloyal Spear'y lub Hunting(zalezy od Lvl'a) i huncisz na wavr;ach kolo Draga(Jak sie idzie na Of'a ten respawn 3) Biegasz kolo skały i tracisz ma 1 Wavr'a przy dobrych wiatrach 1 Manaska:) Ale czesto nic nie tracisz:PP
Drag to jakieś 1-2 Manasków(Jak mu coś walnie i będzie bił z GFB)
A hit'y to nie zchodzą poniżej 120:)
żeby zabic draga na 17 lvl... da się, ale po co takie ryzyko? nie lepiej 25 lvl i r speary? nie polecam ankh, tam w najpopularniejszym miejscu respią się 3, więc jak nie wiesz jak lurnąć, to możesz mieć problem ;)
-Mixawik-
25-07-2007, 15:00
co do upijania to mozna wziasc dwarven ringa ale ja go nie nosze staje na skos od tej wiewiorny i mnie nie upije
up: a po cholere shield na draga?
Ponieważ Dragon bije z melle / melee (nie wiem dokładnie ;P) inaczej mówiąc "z łapy" xd
@down
Jeśli interesuję Cię pojedynczy resp to na "skale" w mniej więcej połowie drogi z Dwarf Bridge do Venore.
Na Fibuli przy wejściu w głąb tej wyspy na skale respią się 3. :)
Stanley6a
25-07-2007, 15:29
Dzieki za odpowiedz a mozesz mi odac dokladniej to miejsce zviwernami kolo ork fortetsbo nie bylem tam jeszcze. A te wywerny kolo ghoslandu???/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.