Pokaż pełną wersje : Przeprawdzka (Thais->?)
informat6
24-07-2007, 22:34
Witam!
Mam postacie na serwerze Zanera, i często w Thais i Carlinie występuje nie miły napis "PK","HELP PK" czy też "PLIS KILL PK". Mam tego dość (Już zaliczyłem 8 ded w tych wakacjach ;( ) więc postanowiłem się przeprowadzić do innego miasta. Z Thais do ?. No właśnie ten tajemniczy pytajnik nie daje mi spokoju myślę że Venore ale kolega mówi że to samo co w Thais. Więc Kazdo lub Miasto elfów. No właśnie i tu proszę o waszą podpowiedź:
-Venore
-Kazdron
-Miasto elfów
Co z tego wybrać? Zależy mi szczególnie na expowiskach jak w mount sterum (Druid, 25 lvl, 10% to go). Prosił bym o trafne odpowiedzi.
Pozdrawiam.
do miasta elfuw(ab'dendriel)a czemu bo tam są szczególnie dobre expowisko na twoim lv czyli zamek(nie orc fortes) w podziemiach są mino(zwykłe) orc,spermany,warriory i 1 resp guarda na powieżnchni w wieży berserker(czesto brany na line aby kogoś pozabijał więc ostrożnie!) guard w wieży mino mag orc shaman dragon 2 dsy i elf arcanist do wieży lepiej sie nie zapuszczaj w jednej wieżyczce jest hunter którego z bliska spokojnie zabijesz ale dobrym expowiskiem są też kazza gdzie z volcano rodem expij na guardach tylko mfy są potrzebne
ale bardzej proponuje Ci kazzardon
Ja proponowałbym Venore. Duuużo rotowisk, potem Elf Fortess. Chociaż Kazordoon też może byc dobrym rozwiązaniem zważając na to, że gdy wbijesz 27 Level możesz iśc na kopalnie Dwarf Guardów z 2 Monkami.
Jeśli chodzi o expowiska, najlepszym miastem będzie dla Ciebie Kazordoon.
Venore nie polecam. Jest tak samo.
Czyli pozostaje ab i kaz. Hm.. Mieszkajac w ab chodzilam glownie na guardy, gdyz do kaz nie moglam sie przekonac. Lecz pk tylko raz w miescie krasnoludow spotkalam, lecz to chyba specjalnie dla mnie bylo ;P.
Wiec musisz wybrac - czy poradzisz sobie z kaz, czy moze wybierzesz torche bardziej niebezpieczne ab (bo pk tam tez czasem sa).
A expowiska.. Guardy, guardy, guardy ;P. Nawet bez zadnych monkow. Poza tym kopalnia mino, elf fortecc, pojedyncze smoczki, zamek.
Avallach
25-07-2007, 11:14
zaznaczylem Kazdron bo to CHYBA chodzi o Kazordoon??
W kazzo najlatwiej przed pk uciec jak sie dobrze zna korytarze.
exp ten jest tuz obok miasta.
Ja proponowalem Kazzo bo to jest super miasto :)
Również polecam Kazoo:p W kopalniach dobry exp i łatwy loot ;) Pozdro 8o
-Mixawik-
25-07-2007, 13:36
A ja Ci proponuję Ab'Dendriel, w okolicy jest wiele fajnych expowisk, takich jak zamek, roty, ghoule, skeletony i slimy, gobliny, cyclopy, wolfy :p I jest tam spokojnie ;)
informat6
25-07-2007, 14:59
Dziękuje za porady. Testuje właśnie kazo i nawet fajnie, ale musiałem pk dać mój k-armor aby mnie nie zbił. Po za tym wszystko ok. Jutro po testuje Miasto elfów :).
Ehh... Nie oddawajcie tak itemów, bo późnie jwróci ~~ Zobaczy, że nie chcesz oddać, zabije raz (o ile w ogóle zabije) i koniec.
informat6
25-07-2007, 17:10
Musiałem to zrobić. Świeżo nabity 26 lvl, a do dp było daleko. Nie mogłem pozwolić na 9 ded w wakacje. (i tak 8 ded w wakacje to mój rekord)
Kup.Se.Musk
25-07-2007, 17:32
Nie trzeba wyjaśniać
Ab'Dendriel
Uci3kini3r
25-07-2007, 19:27
To jeszcze ja bym sie chcial dołączyć do pytania.
Mieszkam w Carlin. A teraz level bilem na guardach w kopalniach. Jednak juz mi sie bardzo znudzily. I teraz mysle nad Thais, Carlin Lub Kazo.
Thais - Cyce, beho ( ktore bardzo lubie :))
Carlin - Ghoule, DSy
Kazo - Męczyć dalej Guardy i Soldki.
Jak ktoś może mi pomóć to niech to zrobi.
Z gory dziekuje
PS Gram na non-pvp więc o PK nie musze się martwic
informat6
25-07-2007, 21:35
Gdyby nie pvp to bym został w Thais w którym rzeka miodu i mleka to nie rzeka lecz ocean. Szczególnie polecam Cyce i becho. Można spróbować też draga dednąć, ale lepej mieć ze sobą kumpla.
To jeszcze ja bym sie chcial dołączyć do pytania.
Mieszkam w Carlin. A teraz level bilem na guardach w kopalniach. Jednak juz mi sie bardzo znudzily. I teraz mysle nad Thais, Carlin Lub Kazo.
Thais - Cyce, beho ( ktore bardzo lubie :))
Carlin - Ghoule, DSy
Kazo - Męczyć dalej Guardy i Soldki.
Jak ktoś może mi pomóć to niech to zrobi.
Z gory dziekuje
PS Gram na non-pvp więc o PK nie musze się martwic
To skoro lubisz Cyce i Beho to sobie idź do Thais : |
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.