zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Annhilator wykonany czy raczej nie?

Sio
24-07-2007, 23:39
Annhilator wykonany czy raczej nie?

http://img511.imageshack.us/img511/6794/hehestk8.jpg

Ziomek miał raczej pecha ale czemu zamknięte drzwi?

Palar
24-07-2007, 23:41
Wydaje mi się, że te drzwi można otworzyć tylko raz na 1 wykonanie questu.
Wnioskując z tego co napisałem UP, pewnie 3 pierwsze osoby przeszły i zamknęli mu drzwi.

@UNholy90's
Jeśli tak no to sorry, nie widziałem żadnego filmiku Annihilatora na którym by ktos więcej razy otwierał te drzwi, więc może dlatego tak pomyślałem.

Ufocznik
24-07-2007, 23:48
screen z tibianews.net, to wiele tlumaczy

Marchewka
24-07-2007, 23:56
na dead list nie ma zeby padl od demka ;) bo jak inaczej mial wyjsc skoro drzwi zamkniete? eh?

Ragnus_Firedhea
24-07-2007, 23:59
z PEWNOśCIą zabił te demony:P

Slovik
25-07-2007, 00:14
Widzicie ciala demow ??

Kumple dalej sie ustawili na ss zeby nie bylo widac i poof ;]

UNholy90's
25-07-2007, 00:29
Anni wykonany. Poprostu tak sobie fotke zrobil. A czemu zamkniete? hahaha on dal look na drzwi specjalnie.

@mPalar
lol? Te drzwi mozna otwierac i zamykac dowoli. (widziales kiedys movie z anni??? Odpowiedz : NIE lol.)

~to chyba tyle (anni done)~

BaxCrow
25-07-2007, 02:59
Chyba widać, że to OTS? Bo mi się zdaję, że na drzwiach jest zawsze czerwona klamka -.-.

Ufocznik
25-07-2007, 15:45
zal mi sie was robi, jak czytam wsze posty

Wydaje mi się, że te drzwi można otworzyć tylko raz na 1 wykonanie questu.
Wnioskując z tego co napisałem UP, pewnie 3 pierwsze osoby przeszły i zamknęli mu drzwi.
ta, jasne, to jak ktos wejdzie drugi raz to jest uwieziony do konca zycia

@UNholy90's
Jeśli tak no to sorry, nie widziałem żadnego filmiku Annihilatora na którym by ktos więcej razy otwierał te drzwi, więc może dlatego tak pomyślałem.
ja tez nie widzialem, a wcale tak nie pomyslalem

z PEWNOśCIą zabił te demony
tak, kur*a, ale skoro drzwi sa zamkniete to i tak by nie wyszedl

Anni wykonany. Poprostu tak sobie fotke zrobil. A czemu zamkniete? hahaha on dal look na drzwi specjalnie.
gdyby tak bylo, to napis bylby chyba "you see locked door" czy cos w tym stylu, nie?..

Chyba widać, że to OTS? Bo mi się zdaję, że na drzwiach jest zawsze czerwona klamka -.-.
to ci sie zle zdaje

jeszcze raz powtarzam ze screen jest z tibianews.net, a nie mozna wierzyc we wszystko co tam pisza

-Veris-
25-07-2007, 18:04
To jest po prostu fake, Ref zrobił zdjęcie po tym jak jego ekipa zrobiła annihilatora, a potem je przerobił.

To nie OTS tylko Secura, jak ktoś chce to na tibicams był filmik z annihilatora.

@UP
A tibianews to bardzo dobra strona i można wierzyć w co tam piszą, po prostu to jest PoTD i tam najczęściej są zamieszczane jakieś ciekawe zdjęcia w większości fake'i.

Vetiax
25-07-2007, 18:48
#Up
Zgadzam się z przed mówcą.

Rywin_Capy
25-07-2007, 21:47
OMG to jest screen z Tibianews.net tam zawsze daja takie dziwne fotki...ludzie logika...

Sir_Jokey
30-07-2007, 23:26
Heh Ja mysle ze koles wykonal tego qesta ;] A jezeli nie to naprawde mial pecha :( Ale Watpie zeby kiedykolwiek byl taki bug na tym qescie :) :baby: