PDA

Pokaż pełną wersje : złote kalesony z kategorii:...hack

Ignus
13-10-2004, 21:28
ostatnio dosc czesto (niestety) slychac o probach "przemycenia" key lockerow na nasze komputery, o podawanie stron z "darmowym paccem" itp., nawet o proszenie na gg lub na privie o hasla naszego konta w celu potrenowania, podniesieniu mlvl itp. w zwiazku z tym ze pojawilo sie tego dosc duzo i oprucz bluzgania na autorow moglibysmy ich wyroznic za kreatywnosc i dobre pomysly (nie ze pochwalam to co robia ale jezeli robia to z klasa to czemu niemialbym ich pochwalic). z mojej strony chcialem wyroznic pomysly:
-zamieszczenie key lockera w pliku do winampa
-pierwsza stronke (niepolskiego wykonawcy) "tibii.com" w ktorej dostalibysmy 1 dzien pacca (wystarczy tylko wpisac account nr i haslo:D) za ladnie skopiowana stronke tibii (pierwsza stronka tego typu z ktora ja sie spotkalem zeby niebylo:P)
i to chyba wszystko
a najgorsze wykonanie, noobostwo w czystej postaci:
-filmik w formacie rar:/
-"daj mi swoje nr to potrenuje ci skille i porobie runki" na gg

prosze o swoje opinie i komentarze

edit: ej no ludzie to niemial byc kolejny temat o tym jaka tibia gg jest zla i jakie nooby jej uzywaja tylko o sposobie w jaki gosciu chce wcisnac ja (wraz z key lockerem) nam a wiec bez rozmow "ja uzywam XX i jest fajnie", "XX uzywaja nooby"

Androj
13-10-2004, 21:47
Wyróżnienie (a nawet pierwszą nagrodę) powinna otrzymać... tibiaGG oczywiście. Pełno jest takich idiotów, którzy to ściągają i używają... Jak się ściąga np taki filmik w formacie rar to większość pewnie pomyśli "Qrcze, tu może być jakiś keylogger... może lepiej nie ściągać...". A tibiaGG? "E tam, ściągnę, pełno osób tego używa, no i to jest oficjalna strona reebowa, to raczej mnie nie shackują..."(no i wiadomo co się potem dzieje) Drugie miejsca to te wszystkie inne gówna typu mc, jakieśtam programiki do logowania itp...

Mashour
13-10-2004, 23:02
Wyróżnienie (a nawet pierwszą nagrodę) powinna otrzymać... tibiaGG oczywiście. Pełno jest takich idiotów, którzy to ściągają i używają... Jak się ściąga np taki filmik w formacie rar to większość pewnie pomyśli "Qrcze, tu może być jakiś keylogger... może lepiej nie ściągać...". A tibiaGG? "E tam, ściągnę, pełno osób tego używa, no i to jest oficjalna strona reebowa, to raczej mnie nie shackują..."(no i wiadomo co się potem dzieje) Drugie miejsca to te wszystkie inne gówna typu mc, jakieśtam programiki do logowania itp...

Ej sorry ale ja urzywam Tibie gg od dawna i jakos jeszcze mnie nie schaczyli oraz moich kumpli ktorzy to uzywaja.

P.S. to jest nie legalne ale przydatne dla palkow jak expuja gdzies na kopalni.

Pozdro B)

Shinoda
13-10-2004, 23:11
Ej sorry ale ja urzywam Tibie gg od dawna i jakos jeszcze mnie nie schaczyli oraz moich kumpli ktorzy to uzywaja.

P.S. to jest nie legalne ale przydatne dla palkow jak expuja gdzies na kopalni.

Pozdro B)

Eee... to nie jest raczej rzecz ktora mozesz sie pochwalic :P teraz tylko kazdy moze raporta i masz banika ;) a pozatym moze i jeszzce nie miales hacka ale sa newbie i nooby ktorzy scigaja z innych stron naprzyklad z dopiskiem "Tibia gg program ktory podwyzsza cie skille itp.." :D

Ludzie nie uzywajcie tego po pierwsze lamerskie
Po drugie mozna dostac bana
po trzecie mozna miec hacka :(
po czwarte ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK TORCH ,UTEVO LUX , Utevo GRan Lux ..... itd!!!

blizare
14-10-2004, 07:19
Eee... to nie jest raczej rzecz ktora mozesz sie pochwalic :P teraz tylko kazdy moze raporta i masz banika ;) a pozatym moze i jeszzce nie miales hacka ale sa newbie i nooby ktorzy scigaja z innych stron naprzyklad z dopiskiem "Tibia gg program ktory podwyzsza cie skille itp.." :D

Ludzie nie uzywajcie tego po pierwsze lamerskie
Po drugie mozna dostac bana
po trzecie mozna miec hacka :(
po czwarte ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK TORCH ,UTEVO LUX , Utevo GRan Lux ..... itd!!!
eeee a znasz jego name?

Argesz
14-10-2004, 10:32
Nagroda należy się za stronkę www.tibiapacc.tk ...śliczne wykonanie i wystarczy tylko wpisać hasło i acc by mieć darmowego pacca 8o :D :tongue:

Shin Chan
14-10-2004, 10:57
Nagroda należy się za stronkę www.tibiapacc.tk ...śliczne wykonanie i wystarczy tylko wpisać hasło i acc by mieć darmowego pacca 8o :D :tongue:

hahah ciekawa

Wszystko aktualne tylko jak klikasz odswiez to na premi jest raz 83 osoby a potem 267 . hahahah dobre wykonanie