Pokaż pełną wersje : ile kosztóją te bronie
nowak888
25-07-2007, 17:17
Blacksteel Sword
Mercenary Sword
Dragon Slayer
Pharaoh Sword
jak w temacie
juran_se_spychowa
25-07-2007, 17:20
popracuj nad ortografią, bo widzę ,że u ciebie z tym ciężko
topic
Tych broni nie kupisz bo są nagrodami z areny, a jak kupisz to za kolosalną cenę :baby:
Z tych 4 tylko jeden jest z areny, blacksteel sword, wiem ze dragon slayer chodzi 7k-10k
nowak888
25-07-2007, 17:40
ale uwas po ile
Dragonauv
25-07-2007, 17:45
Nie orientuje sie ile mogą chodzić na twoim świecie,
bo nie napisałeś na jakim grasz 8o
:flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl: :flaga_pl::flaga_pl:
@na pharao sword cie nie stac :P
Pozdro niggas
Vertanus
25-07-2007, 19:35
Black steel 2-3k
Mercenaries nie stac cie egzemplarze kolekcjonerskie;]
Dragon slayer 5-7k
Pharao wybitny rar na niektorych serwach nawet go nie ma wiec nie lodz sie ze bez znajomosci ortografii chociaz go zobaczysz....
nowak888
25-07-2007, 20:15
1 mam dysgrafie
2 mam 200k to moge dużo kupić
Nie wiem czy nie powtarzam czyjegoś posta, bo nie czytam wszystkiego :p
Aleee Blacksteel Sword jest nagrodą na najłatwiejszym poziomie areny, Dragon Sleyer leci z dl'i, Pharao Sword leci z jakiegoś faraona B), a co to tego Mercenary to chyba jeszcze go w grze nie ma.
Vertanus
26-07-2007, 01:45
To dozbieraj ze 2kk i moze kieeeeeeedys zakupisz Pharao sworda o ile ktos go posiada i odsprzeda:PP Zycze powodzenia a co do Mercenaries to akurat nie mam zdania. Lepiej kup se miecz - Nagrode z 3 poziomu areny:PP A zeby ci sie nienudzilo dam ci zagadke i odszukaj jego nazwe moze po drodze zauwazysz inne rownie dobre miecze:PP Bo na te wyzej juz nie licz:D
kolo dyskgrafia(a i dyskgrafia a nie dysgrafia) to nie oznacza że robisz błędy ortograficzne tylko ze masz brzydkie pismo a i na stos kolesia up jak mozna nie lubic rookstayerow?X( a pozatym od kiedy druidzi maja ue:o??
Vertanus
26-07-2007, 14:43
Co za as o ja miszczu rokkowcy zartykaja rooka i przeszkadzaja normalnym ktorzy chca do czegos dojsc a co do ue i druida jest taki jeden zwie sie Mateusz Dragon Maly i on to posiada miszczu:P
up@ ahuhauhuaheue mdw niema ue miszczuniu ...ahehuheu nierozsmieszaj mnie moze ma pox ue żeś dowalił
up@ ahuhauhuaheue mdw niema ue miszczuniu ...ahehuheu nierozsmieszaj mnie moze ma pox ue żeś dowalił
Wiesz, co to ironia, "miszczuniu"?-.-'
Vertanus
27-07-2007, 00:15
Ma ;] Jak nie wierzysz to sie nie wypowiadaj;]
Testament
27-07-2007, 04:04
kolo dyskgrafia(a i dyskgrafia a nie dysgrafia) to nie oznacza że robisz błędy ortograficzne tylko ze masz brzydkie pismo a i na stos kolesia up jak mozna nie lubic rookstayerow?X( a pozatym od kiedy druidzi maja ue:o??
DysOrtografia - robienie błędów ortograficznych pomimo znajomości podstawowych zasad ortografii. Jeśli autor tematu nie zna tych zasad to nie powinien się chować za dysortografią. A ty z_e_k_o sam popełnisz błędy -.-
DysLekcja - Problemy z czytaniem, sam dokładnie nie wiem o co w tym chodzi, ale na papierze niby to mam :P
DysGrafia - Brzydkie pismo
Sam mam wszystkie te trzy hmm... zaburzenia? W każdym razie pisze bez błędów bo potrafię używać google.pl w odpowiedni sposób (noo... już z tego nie korzystam bo najnowsza mozilla sama poprawia błędy)
@edit
aaa... jest kilku druidów z ue na antice, tak samo jak jest jeszcze jeden paladyn co może sobie sumonować moby (w tym monka :/ )
forumians
27-07-2007, 13:45
I tak cie na zaden miecz pewnie nie stac.A po 2 te miecze sa z areny .a jesli chcesz je kupic to za ogromn akase.<:baby:>
Lux19R20teR
27-07-2007, 13:50
omg jak mozna pisac, ze blacksteel sword jest drogi... jego cena =5-8k...
Dragon Slayer= 10k~, zalezy od swiata
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.