Pokaż pełną wersje : Co jest w prezencie?
Dwimenor
25-07-2007, 18:40
Jak od kilku dni wiadomo niedługo zostanie przekroczona magiczna bariera stu tysięcy aktywowanych Premium Account. Osoba, która zakupi w najbliższym czasie PACCa i przepchnie licznik powyżej tego progu otrzyma specjalny podarek od Cipsoftu. Każda opłata się liczy, nie ważne czy przedłużasz już posiadanego PACCa, czy też wykupujesz całkowicie nowego. Zauważ, że nagrodę dostanie osoba do które płatne konto jest przypisane, a nie osoba kupująca.
Nagroda składa się z trzech części:
1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony.
2. Przedmiot dostosowany do profesji gracza, z możliwością wyboru spośród całego zestawu.
3. Talon na roczny PACC.
http://images.tibia.pl/sms/psp_small.jpg (http://sms.tibia.pl)
Wiadomość z ostatniej chwili, do konkursu sms (http://sms.tibia.pl) dodaliśmy 3 odtwarzacze iPod Shuffle. Dwa na końcowe losowanie, a jeden dla osoby, która wyśle w ciągu trwania całej edycji najwięcej smsów! Dodatkowo po wygranej będziesz mógł wybrać kolor swojego iPod'a! Tutaj (http://eny.pl/sms/index.php?op=nagrody) wszystkie nagrody.
Canvaser
25-07-2007, 18:43
ja wczoraj zamuwiłem pacca moze akurat bede miec szczescie :D:D
hoho to az 3 prezenty:D:D zarabista sprawa;]
Ale macie szybkość z tłumaczeniem newsów z tibia.com:baby:
Kup.Se.Musk
25-07-2007, 18:55
Oby to nie był nikt z Guardii, ani nie dostał tego jakiś człowiek z kompleksami.
Pan_Luukas
25-07-2007, 19:01
LoL ale wy szybcy 8o
Dowiedzialem sie o tym z tibia.org.pl i myslalem ze na tibia.pl nigdy tego niebedzie:D
Cipsoft robi kase jak nikt na takich klamstwach haahah
I tak pewnie nikt niedostanie ale czas przyniesie odp
to jest moje przeczucia co do prezentów(nie jestem pewnien)
knight dostanie do wyboru:
great axe/magic long sword(warlord sword)/Heavy Mace(thunder hammer)
Pall dostanie:
power arrowsy
golden bow
druid i soccer:
runy co mają 99 pocisków
więcej przeczuc nie mam zwłaszcza do soocera i druida
Hmm...Piszą że z kategorii Very Rare, czyli jak dla mnie nie będzie to MLS albo DSL (etc.) gdyż niektórzy playerzy mają te itemki. To może być item który zostanie stworzony specjalnie na tą okazje...albo już takowy istnieje... I nikt o nim nie wie ;]
Powodzenia. Tylko kupić PACC ;] ^^B)
A moze specjalnie nowego klienta bedzie trzeba sciagnac albo jakis maly update z nowym itemem?
Zobaczymy
Tak myslalem ... istna glupota.
A czy dostana przynajmniej dowod wlasnosci do tych itemkow? ;p
P.S.
Tak czy siak cipsoft sie postaral i dal pacca tylko na rok.
Co do pierwszego prezentu cieszyłbym się z dmuchanej lalki!
sallceson
25-07-2007, 19:49
pomine to że czas na forum spoźnia mi się o ~40 minut, ale spójrzcie na to:
strona główna
http://img401.imageshack.us/img401/6395/n1wp7.png
temat z komentami
http://img158.imageshack.us/img158/6895/n2va9.png
OWNED ?
Lisuu-aleniewrl
25-07-2007, 20:12
mi sie to niepodoba. nie myslicie ze bdzie do dupy kiedy takiego mls dostanie jakis 8 lvl ktory ma 10 lat w rl?? i rodzice mu kupili pacca z okazji imienin. chlopak bedzie tak podniecony ze wywali tego mls do wody;/;/
.....zaaaaal......X(
Pall dostanie:
power arrowsy
golden bow
druid i soccer:
runy co mają 99 pocisków
O ile co do knighta się zgodze <chociaż co jesli 8 lvl zdobędzie pacca rotfl>
To Palek na pewno nie dostanie power arrowsów w końcu już dawno wyszły z użytku i były dostepne i prędzej bym oscylował między tym nowym łukiem a arbalestem
Sorcowi faktycznie zostają raczej tylko runki x-krotne bo co innego ciekawego wyłącznie dla tej profesji :S
Zaś co do tej wyjątkowej nagrody to moim zdaniem nie będzie to żaden dsl czy mls tylko raczej coś w stylu "Rose shield" albo "Mercenary shield" albo jak naszyjnik specjalny.. Będzie to taki item którego prawdopowodbnie nikt nie będzie miał dostępu i z którym jeszcze nie było do czynienia
NIE UMIESZ PISAĆ TO NIE PISZ!!
Bede sie zlewal jak szczesliwcem bedzie rookstayer. <poprawcie mnie ;< >
@up
Nie pisz kazdego slowa z duzej litery -.-
LomilThol
25-07-2007, 20:37
Ja myślę że nikt tego nie dostanie.
Pewnie powiedzą że ktoś coś wygrał i napiszą że nicka nie podadzą z obawą żeby nie dostał hacka. I jak tu udowodnić kto dostał nagrodę ?? Każdy będzie myślał: No niestety nie wygrałem, ale szczęście ma ten co wygrał... ( k**wa m*ć co to do h*ja ma k**wa znaczyć ??!! Ale z**by z tego je**nego CipSoftu chyba im k**wa pójdę i z**ebię... Jakiś pewnie w d*pę j**any noob z k**wa 8 levelem dostał tą j**aną nagrodę...- tak by to wyglądało w realu :D ) A tak naprawdę nikt tej nagrody nie dostanie :p
Będzie beka jak te rare items i pacca na rok dostanie jakis noob co ma jakis low level. Co do rare itemka pasującego do profesji to palek pewnie dostanie tak zwany "golden bow". No ale co z tego, że dostanie, taki low level nawet nie ma na AOL'a 8o
Albo wyrzuci do wody :p albo zabije go pk i tyle po rare itemie.
Normalnie smiech na sali 8o8o8o8o
Tanahashi
25-07-2007, 20:50
Według mnie nagrody do wyboru będą takie:
Dla knighta:
Great Axe/Warlod Sword/Thunder Hammer
Dla palladyna:
Golden Bow
Dla sorca, druida:
Jakaś nowa rózga co daje obrażenia cielesne i nie zabiera many ;p
Ale według mnie to głupi pomysł z strony cipsoftów. Załóż my, że zamów sobie koleś 1 lvl pacca aby szybciej wbić lvl. I po dostarczeniu ma nadal 1 i piszą do niego z taką propozycja :D:D:D
pomine to że czas na forum spoźnia mi się o ~40 minut, ale spójrzcie na to:
...
OWNED ?
Tibia.pl dostaje newsy z wyprzedzeniem. Godzina na stronie głównej jest godziną napisania newsa, godzina na forum jest godziną opublikowania.
Coś w tym sensie, więc nie piszcie głupot o tym, że tibia.org.pl jest superekstrafantastyczniejszą stroną od tibia.pl bo są szybsi w publikowaniu newsów.
Co do prezentów. Szansa na powodzenie jest raczej nikła, ale życzę powodzenia.
Zauważ, że nagrodę dostanie osoba do które płatne konto jest przypisane, a nie osoba kupująca.
Nie zrozumiałem tego do końca, znaczy to że np. nie ważne że firma DROM kupiła PACC'a, ważne że to dla pewnego gracza, i on zostanie nagrodzony? Jak tak, to przecież chyba jest jasne?
Jak dostanie to wszystki jakis newbie to nawet nie bedzie zdawal sobie sprawy za ile to moze sprzedac :P Tylko dowiedza sie lepsze lvle z serwa i zaproponuja mu 10k pokaza na trade odrazu da accept :], oczywscie moze tez byc ze cip nie bedzie chcial dac komus takiego itemka z ktorykm bedzie expil 5 x szybciej tylko da jakas nic nie warta ozdobe np posazek cipsfotu albo addon "pacc buyer" xD
tensperanes
25-07-2007, 21:25
kurde ale jestem ciekaw co to bedzie :) na pewno to cos bardzo fajnego :P szkoda ze nie kuopuje pacca bo nie mam kasy :( tylko zeby ten kto dostanie tego itema nie byl jakims noobem co ma 11 lat i 8 lvl bo to by byla przesada :/
Calen Futh
25-07-2007, 21:34
@Up: Zazwyczaj takowi nie kupują PACC'a.
Jak na moje oko CIPSOFT zdaje sobie sprawe z wartości takiego przedmoitu i nawet jak wygra go noob to zostanie o tym powiadomiony więc 10k nie przejdzie :P ... i nie może to być różdzka dla sorca/rod dla druida fizyczna z prostego wględu :P bo to by mógł dostac jako unikat a tam wyraźnie jest napisane "rare items" czyli dostępne ale bardzo rzadkie
Duke Dran
25-07-2007, 21:45
Noo ciekawe za ile ten ktoś opyli ten przedmiot na ebay'u albo allegro xD.
Wiadomo, ze to bedzie jakas ozdoba. Cos w stylu dawnego teddy beara (kiedy jeszcze byl rarem).
beznazwy12
25-07-2007, 21:49
Eh fajnie by bylo miec chociasz 15 lat i zyskac zgode rodzica lud opiekuna.:(
AVE SHATAN!!!!!!
mastertomasz
25-07-2007, 21:58
"Zauważ, że nagrodę dostanie osoba do które płatne konto jest przypisane, a nie osoba kupująca. "
Aha to niedobrze bo kupiłem pacc na allegro ;<
KrEmAs KAc
25-07-2007, 22:06
Jeśli ten prezencik dostanie jakiś BR z anticy to klapa :D
granat85
25-07-2007, 22:08
posiada ktos w tibi great/blessed shield? bo jak nie to wydaje mi sie ze to bedzie ta 1 nagroda
OldSlayer
25-07-2007, 22:14
kurde ale jestem ciekaw co to bedzie :) na pewno to cos bardzo fajnego :P szkoda ze nie kuopuje pacca bo nie mam kasy :( tylko zeby ten kto dostanie tego itema nie byl jakims noobem co ma 11 lat i 8 lvl bo to by byla przesada :/
Mam 11lvl i posiadałem już w swojej karierze Tibijskiej (4,5roku) lvle o których ty będziesz marzył kilka lat wnioskując to po twoich wypowiedziach, może i nie jestem fair bo za w/w postacie i itemy brałem nieprzyzwoite pieniądze na allegro ale jakoś mi to nie przeszkadza, nie wiem dlaczego twoim zdaniem 11-to latek to noob nie umiejący grać w tibie i :p wrzucacz mls'ów do wody :p
Warrior_Baso(e)n
25-07-2007, 22:37
i znowu cipy jeszcze bardziej zachęcają do kupna pacca rare pixelami, no cuż to tylko ludzie którzy chcą łatwego zarobku, jak dla mnie ten licznik 100k pacców jest bez sensu...
A może jeszcze 100 000 euro, 100 000 level i dom i samochód?
Widac ze madroscia nie grzeszycie. CipSoft oznajmił ze to bedzie zecz która nie jest dostepna w tibii , a jak wiadomo dsl , golden helmet , demon legi , winged helmet i inne z tych zeczy istnieja na innych starszych swiatach przez DeBugi lub bledy Cip~ . A tez wiadomo ze Blessed Shielda dostał grafik który sam go narysował . Może to być też item który został stworzony specjalnie na ta okazje .Tak jak dawno dawno temu 2 pierwsze gildie takie jak Rose i Mercenares (czy jakos tak) dostaly tarcze o imieniu swoich gildi , czyli Mercenares Shield i Rose Shield .Wie na 100% nibedie to MLS , DSl , WSword , GAxe , HOTS (Helmet of the stars) WHelmet , TH , Arbalest , AStaff , Avanger i inne dotychczasowo znane nam przedmioty.
Według mnie (kto co dostanie )
Knight
Jakies nowe Axe / Sword / Club
Paladin
Golden Bow <-- bo jak wiadomo nieest dostepny . Lub cos innego
Sorc/Druid
Rozczke która wali np. po 70+ do 120 z energi (podaje przyklad )
A zwyciezce poznamy niedlugo
Jak będę znał nick to go pojade do rooka i mu aole nic nie pomoga:evul::evul:
hehe żarcik:p
Moim zdaniem fajnie, że takie coś jest może wygram:)
@ileśtam up
Great shield miał gracz o nicku Sashra. Nie wiem czy jeszcze ma:P
Obywatel
25-07-2007, 23:06
Mało prawdopodobne!
Każda z profesji otrzyma:
Magic Plate Legs
Knight:
Jakiś dobry axe/sword/club
(taki specjalnie zaprojektowany dla niego)
Pall
Heavy Arbelst (bardzo cieżka kusza, np. że za każdym razem trafia w cel)
Power Arrow
Sorc/drut:
100 strzałowa SD (albo backpakck takowych)
Rookstayer :
Scale Rookstayer Armor (np. 10 arma i 70oz. wagi)
Tak to po mojemu wygląda.
granat85
25-07-2007, 23:08
cos mi sie wydaje ze to bedzie jakis nowy armor/helmet/legsy/shield
..ktoś mi powiedzial że na "Eterni" są 3 great shield nie do końca wierze xD
a co do tego moj kuzyn Kupuje pacca ciekawe co z tego bedzie xD
22:14 Steve on Saphira: Cogratulations Olorion! You have purchased 100 000th Premmy Account. Please be online tommorow at 12 CET to recive your rewards. Kind regards from CIP team.
LOL!!!!11111
Wendaren
25-07-2007, 23:33
Może to będzie nowy item w stylu medal of honor?
22:14 Steve on Saphira: Cogratulations Olorion! You have purchased 100 000th Premmy Account. Please be online tommorow at 12 CET to recive your rewards. Kind regards from CIP team.
LOL!!!!11111
No, zwłaszcza, że masz facc :P
@up
beznadzieja na max, wcale sie nie usmialem
Kropka997
25-07-2007, 23:54
LOL!!!!11111
gdzie to znalazles
Lord_Piterek
26-07-2007, 00:12
jak czytam te wasze 'domysly' to sam nie wiem czy mam sie smiac czy tez plakac;(
Moim zdaniem takie domysły są zbędne. Sami się nakręcacie....
Wedlug mnie nie moze to być golden bow ani nic tego typu, bo ma to byc item ktorego nigdy wczesniej nie bylo.... taki, o ktorym nie slyszeli nawet ludzie z tibia.erig.net ;) Cos czego nikt nigdy nie widzial.
A co do rare - skoro mozna samemu sobie wybrac cos zgodnego z profesja to tez nie ma sensu pisac "ze dla knighta to axe, sword, club albo shield, a dla palla to bow/crossbow"... no ludzie, nie ma innej mozliwosci i to co piszecie jest oczywiste ;)
Co do samego faktu rozdawania nagrod... - jestem za. Nie ma co sie burzyc i pieklic ze jakis noob wygra, cipsoft zarobi kase itp. To jest konkurs, loteria i na tej samej zasadzie nie robimy w kolekturze totka awantury "ze ten koles co wygral 20.000.000 zl to ma IQ nizsze od mojego"
Widac ze madroscia nie grzeszycie. CipSoft oznajmił ze to bedzie zecz która nie jest dostepna w tibii , a jak wiadomo dsl , golden helmet , demon legi , winged helmet i inne z tych zeczy istnieja na innych starszych swiatach przez DeBugi lub bledy Cip~ . A tez wiadomo ze Blessed Shielda dostał grafik który sam go narysował . Może to być też item który został stworzony specjalnie na ta okazje .Tak jak dawno dawno temu 2 pierwsze gildie takie jak Rose i Mercenares (czy jakos tak) dostaly tarcze o imieniu swoich gildi , czyli Mercenares Shield i Rose Shield .Wie na 100% nibedie to MLS , DSl , WSword , GAxe , HOTS (Helmet of the stars) WHelmet , TH , Arbalest , AStaff , Avanger i inne dotychczasowo znane nam przedmioty.
taak to bedzie "zecz"
paffelek
26-07-2007, 01:08
a moim zdaniem bla bla bla. Tak tak sorc/druid dostanie 100xSD, strzeli sobie 100 razy i ch*j z nagrody. Great Axe albo Thunder Hammer też pewnie knight dostanie, zwłaszcza że
1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony.
Na bank to jest ściema
Też racja bo przecież itemek o wymiarach 10x10 pixeli to niezliczona ilość GB zajmująca jakże cenną pamięć Cip Softu i w następnym Update nie będą mogli dodać terenów dla FACC przez tego właśnie "pixelka". Ludzie! Co komu szkodzi napisanie dwu liniowego kodu? Jakby tych czterech właścicieli Cip Softu sie ujarało marihuaną to by rozdawali takie itemki każdemu kto w ciągu godziny wejdzie do depo i by im to zwisało i falowało!
Jak czytam te wszystkie wypowiedzi nabieram coraz większej ulgi gdyż z minuty na minute jestem coraz bardziej przekonany że jakiś Niemiec lub Brazylijczyk dostanie te prezenty i będzie wiedział jak się zachować, a gdy napisze o tym na forum spotka się z poklaskiem, a nie tak jak tutaj DEBIL!!!111 FAKEEE!!!!1 GEYLOGER
Jeszcze raz, oby prezenty wygrał Niemiec lub Brazylijczyk, albo jakiś mądry Polak który nie odwiedza tego forum.
Z poważaniem dla całego grona Moderatorów, trzymających się przy zmysłach podczas pilnowania porządku na tym forum, Liczbix _/
Lunar'Lady
26-07-2007, 01:11
fajnie by bylo dostać Dragon Scale Legs ale niestety one istnieja wiec ich nie bedzie ;p
mi sie to niepodoba. nie myslicie ze bdzie do dupy kiedy takiego mls dostanie jakis 8 lvl ktory ma 10 lat w rl?? i rodzice mu kupili pacca z okazji imienin. chlopak bedzie tak podniecony ze wywali tego mls do wody;/;/
.....zaaaaal......X(
i Co? Zazdrościsz.
Tak czy owak, nie będzie to polak ;-)
W tibia.spr jest sporo interesujących, nieznanych z gry grafik. Ja bym chętnie przyjął procę.
Tikiktaki
26-07-2007, 02:59
nie wiem po co tyle krzyku jak tydzien po dostaniu nagrody osoba zostanie shackowana :D
:)W tibia.spr jest sporo interesujących, nieznanych z gry grafik. Ja bym chętnie przyjął procę.
Zgadzam sie ale pamietacie jak kiedyś wygladaly Dragon Scale legs Lub DSM podobnie jak Elven Armor na ots'ach 7.6 . Napweno Cip~ ma z milion nowych przedmiotów tylko to by bylo bezsensu dodawac je all odrazu oni sobie poczkeaj nastepne 10 lat i zarobia sobie na tym 10x wiecej . Wiec niema co rossiewac plotek tyklo siedziec i czekac kto jest tym szczesliwcem. :p .
Jeszcze cos odemnie Moze to bedzie Dragon Scale Helmet :p widziany tylko na test serverze
--Cienius--
26-07-2007, 09:33
Dostanie jakis shitowy medalik i bedzie cieszyc morde
Mattrixo123
26-07-2007, 10:15
bez kitu nie mozna nawet konta dobrze wycwiczyc bo po tygodniu hak :/ CipSoft powinien cos z tym zrobic. Chociaz nie wiem czy mozna cos z tym zrobic :/
Jedynie nie wchodzic w nieznane strony.
Jesli chodzi o nagrode to dostanie zecz ktorej nie ma i nie bedzie,wiec raczej jakis amulet to nie bedzie.Jesli chodzi o maga to moze dostanie cos specialnego bo runy to bez sens;[
Żaden gracz w tibi nie posiada DSL! MLS jest w posiadaniu bubble to wiem. Ale nikt nie posiada DSL.
To poprostu wielki chwyt marketingowy. W grze powinny byc dostępne wszystkie itemy. Np. PACC na ta okazje kupi specjalnie jakies 10k ludzi a poprostu bo gra z 1k ludzi. Pewno ktoś wygra ale ogłoszą to za jakiś tydzień albo dwa żeby Dzieci Br'u kupowały Pacia.:baby::D A poza tym Cip Soft zostanie przez jednych znienawidzony i tyle.;( Poprostu stwierdzą tak jak wielu z nas że to jest nie fair ze jakis koles który miał fart dostanie jakieś eq full wypas a oni nie mogą tego zdobyc. A CP daje jeszcze coś co nikt nigdy nie będzie miał. Żenada.8o
w edłóg mnie
koles Ktory dostanie 100 000 Pacca bedzie mugl Robic demony na roookguoardzie todziez pekowac na nim.
ruwniesz bendzie nagrota ze ten kto 1 zabije tego Demona na tym Rze wlasnie rookguoardzie na Cukro (dzy jak to sie tam muwi)
Dostanie 2 nagrode pocieszenia - morzliwosc sumonowania demonow w Thais. Ledz ta nagroda ( w edłog mnie) bendzie leprza - poniewasz ty wlonczysz ........
W końcu jakiś mądry post. Bo te wszystkie domysły wcześniej są zajebiste (żałosne). Sie uśmiałem.
fajnie by bylo dostać Dragon Scale Legs ale niestety one istnieja wiec ich nie bedzie ;p
One są tylko nie wiesz, że są.
@top
Pewnie dadzą sworda/cluba/axe o 100 atk i 100 def dwuręczne. Takie przypuszczenie takie.
I tak się nikt nie przyzna do tego, że ma taki item. I nie będziemy widzieli co to jest. Chyba, że tibia.com napiszę co dali, ale nicku już nie.
@Ka$z3r
Mylisz się. DSL ma Taghor w swoim GH. Wystarczy w necie poszukać... MLS'a też mają i golden seta całego.
Hehe, może to będzie Blessed Shield? :) Albo Wigned Helmet? :) Wszystko jest możliwe, może to być DSL, Demon Legs? ;:p
Ten PACC to nawet fajnie, ale te itemki to już rox. Ciekawe kto to dostanie. :D
tymek721
26-07-2007, 11:51
Według mnie to nie będą dsl bo takowe już były.
To powinno być dla knighta jakiś nowy set np. magic demon set
pallady powinien dostać nie kończące sie strzały i powiedzmy ten golden bow
a druid i sorcerer to jakiś ultra lekki set dający premie do manny wzależności od lvla np 100lvl premia 500many albo coś i nowiutki czar.
jak ktoś jest jeszcze na rooku to
A )Nagroda jak już wyjdzie
B )Set typu plate ale inna nazwa + możliwość pływania na mailand
paffelek
26-07-2007, 12:27
Żaden gracz w tibi nie posiada DSL! MLS jest w posiadaniu bubble to wiem. Ale nikt nie posiada DSL.
Nie Bubble, tylko Alex. Z resztą może Bubble też, ale ja nie wierze w nic co jest związane z Bubble.
Według mnie to nie będą dsl bo takowe już były.
To powinno być dla knighta jakiś nowy set np. magic demon set
pallady powinien dostać nie kończące sie strzały i powiedzmy ten golden bow
a druid i sorcerer to jakiś ultra lekki set dający premie do manny wzależności od lvla np 100lvl premia 500many albo coś i nowiutki czar.
jak ktoś jest jeszcze na rooku to
A )Nagroda jak już wyjdzie
B )Set typu plate ale inna nazwa + możliwość pływania na mailand
No... i coś jeszcze? Może SD które można używać od 0 mlvl? Niekończące się strzały to też niezły pomysł... Jak to sobie wyobrażasz? :baby:
Magic demon set też mnie rozbawił. Gratulacje inwencji twórczej i umiejętności czytania ze zrozumieniem. Już nie chce mi się szukać, ale w poście na tibia.pl jest wyraźnie napisane: JEDNA RZECZ KTÓREJ NIGDY NIE BYŁO I NIE BĘDZIE OPRÓCZ TEGO JEDNEGO EGZEMPLARZA.
Zwyka nagonka żeby ludzi Pacc'a kupowaliX(
Tibian-Killer
26-07-2007, 13:14
Fajnie, szkoda tylko, że moja stara mówi, że nie kupie pacca zanim nie będe sam zarabiał. Za******* do 18 musze czekać. Ludziom co mają pacca życze powodzenia. Nie czytałem wszystkich postów i nie wiem, czy ktoś nie pisał, że tym itemem może być coś nowego, niedawno zrobionego przez cipy. Mam nadzieje, że nie dostanie go jakiś kolo z kompleksem i nie wywali do wody X( , albo żeby nie było jak w toto lotku-nagrode dostaje teściowa fundatora kasy! Możliwość pływania na maina? CO ZA BZDURY! Idziesz na main zbierasz pare bp copper shield, wracasz i sprzedajesz po 200gp/1. To praktycznie 1, ale niekończąca sie nagroda. Jak cipy są tacy mądrzy to czemu nie pomyślą, że jak dadzą wiecej potworków dla facc, więcej osób bedzie chciało grać w tibie, przez co więcej osób bedzie chciało inne potworki i kupi pacc... Coś mi sie zdaje, że CIP(Całkiem Inteligentni Panowie)NIE są wcale tacy rozumni. Skoro ludzie sie dowiedzą, że ktoś z pacc już dostał nagrode, zapewne każdy bedzie huntowal premmy acc i sieka będzie. Albo jakis noobek pujdzie na expa, padnie, mu to spadnie i nie zdąży odzyskać przed restartem serva. Ludzie Apokalipsa sie zbliża!(bez skojarzeń z pewnym monsterkiem :P )
Pandorian technomancer
26-07-2007, 13:57
Jak od kilku dni wiadomo niedługo zostanie przekroczona magiczna bariera stu tysięcy aktywowanych Premium Account. Osoba, która zakupi w najbliższym czasie PACCa i przepchnie licznik powyżej tego progu otrzyma specjalny podarek od Cipsoftu. Każda opłata się liczy, nie ważne czy przedłużasz już posiadanego PACCa, czy też wykupujesz całkowicie nowego. Zauważ, że nagrodę dostanie osoba do które płatne konto jest przypisane, a nie osoba kupująca.
2. Przedmiot dostosowany do profesji gracza, z możliwością wyboru spośród całego zestawu.
3. Talon na roczny PACC.
Czytajcie ze zrozumieniem:P
@1. To będzie przedmiot unikatowy ale bezwartościowy z punktu widzenia normalnego gracza. Może to być np. medal/puchar/statuetka / broszka z napisem ze jest on/ ona tym szczęśliwcem. Lub coś w stylu Crown/ Golden nugets/ Gem w kolorze czarnym /
@2. Przedmiot istniejący w grze z kategorii rare ( broń/ tarcza/ zbroja dla postaci walczacych z meale/dist, wieloładunkowe runy/softy/ nowy spell dla postaci walczacych magia.
@3 to wiadomo roczny pacc.
Wg mnie mozliwe jest ze nagroda bedzie unikalna z tego powodu iz moze to byc np przedmiot istniejacy ale przypisany do konkretnego gracza, np: Demon Armor z opisem iz jest wlasnoscia konkretnej osoby ;P tak jak Old BP Sam'a z Thais ;P. moze to byc tez przedmiot nie majacy ograniczen czasowych np softy ktore sie nie psuja, amulet/ring nie tracacy szans/czasu.
Imo 1 prezent to będzie jakaś ozdoba ("bezużyteczna")
A drugi to nie wiem...
HAIL FACC _/
Ponexestimix
26-07-2007, 15:06
[QUOTE=Bakuo;1569099]Bede sie zlewal jak szczesliwcem bedzie rookstayer. <poprawcie mnie ;< >
Nagrode wygrywa posiadacz konta,a nie postać,a jak wiadomo na koncie można meic rożne postacie na różnych servach,więc pewnie bedzie dany wybór na którą postać ma przypaść nagroda.
Lunar'Lady
26-07-2007, 15:21
One są tylko nie wiesz, że są.
lol a czy ja napisałam ze ich nie ma? po za tym widzialam je..
granat85
26-07-2007, 15:25
3. Talon na roczny PACC.
Wiec watpie zeby tym unikatowym przedmiotem byl np. jakis sword/club/axe (chociaz moge sie mylic), poniewaz jakby wygral jakis koles co ma sorca/druta/palka to na co mu to, a jak wygra knight to i tak dostanie przedmiot dostosowany do profesji...(patrz punkt 2)
Blessed Shield - juz maja
Great Shield - --||--
Golden Helmet - --||--
Winged Helmet - --||--
Demon Legi - --||--
Horned Helmet - --||--
Dragon Scale Legs - --||--
Golden Boots - --||--
Warlord Sword - --||--
Magic Longsword - przeczytaj to co pisalem up
Ceremonial Mask - kto wie (nic mi sie wiadomo o tym, ze ktos to posiada)
Dragon Scale Helmet - jak up
Moze jakis nowy armor lub legsy :D
Co sadzicie o tym co napisalem?
Johanes19
26-07-2007, 15:54
fajnie by bylo jakby dostal go jakis madry polak :D
@Up: 22:55 Scross [21]: niekazdy kto gra w tibiie jest glupi
Hm, prezenciki pozostaną tajemnicą zapewne. Zobaczymy, co to będzie, imo na 90% jakiś nowy item.
_*FunMN*_
26-07-2007, 17:00
@Up: 22:55 Scross [21]: niekazdy kto gra w tibiie jest glupi
Hm, prezenciki pozostaną tajemnicą zapewne. Zobaczymy, co to będzie, imo na 90% jakiś nowy item.
DSL
przeczytaj newsa na tibia.com
All we can reveal is that a golden figurine bearing a special inscription and a pair of dragon scale legs have been delivered to Titania
HUasuhaush, pewnie skoncza tak jak te ostatnie.
HAHAHA!
Skoro Cipy napisały, że tego itema nie zdobędzie już nikt inny - teraz wiemy że są to Dragon scale legs to znaczy, że nie ma żadnego Questa u Kruzaka w Kazzo, a ten Bazyliszek to jedno wielkie GÓWNO.
@Johanes
Dobra idź się pobaw na podwórku, czy poczytaj słownik..
idiota
Duke Dran
26-07-2007, 17:11
Omg DSL ale sux :P Gratulacje dla tego gościa!
Johanes19
26-07-2007, 17:14
A zkond wiecie z bazyliszek i kruzak nie ma qesta??
moze to w skarbcu kruzaka jest tylko iluzja jak na ghoustlandzie??
zreszta jest tam tez great shield wienc moze na tego shielda jest qest a nie na dsl
A zkond wiecie z bazyliszek i kruzak nie ma qesta??
moze to w skarbcu kruzaka jest tylko iluzja jak na ghoustlandzie??
zreszta jest tam tez great shield wienc moze na tego shielda jest qest a nie na dsl
" A mosze to jest jakiź sóper chiper ekztra mega suownik dla takih tenpych idiotuf jak ty " ? -.-
Weź wyjdz człowieku lepiej sie zabierz za ortorgafie niż za tibie ;)
Jak czytam te wasze wypowiedzi to mam ochote sobie strzelić w łeb...tą nagrode dostanie pewnie jakiś znajomy tych debili z cipisofu albo będzie to jakiś totalny crap....nie podniecajcie sie tak bo wiadomo że nikt z was nie wygra :D
Turok_Talor
26-07-2007, 17:30
LoL ale wy szybcy 8o
Dowiedzialem sie o tym z tibia.org.pl i myslalem ze na tibia.pl nigdy tego niebedzie:D
Cipsoft robi kase jak nikt na takich klamstwach haahah
I tak pewnie nikt niedostanie ale czas przyniesie odp
niby czemu
co im zalezy
dla nich przecież te nagrody to tylko piksele
Son_blessed
26-07-2007, 17:47
NA TITANII KOLEŚ DOSTAŁ DSL więc odpowiedź z tytułu tematu znamy więc proszę o zamknięcie tematu.
tensperanes
27-07-2007, 09:22
a no wlasnie przeciez dsl nie jest przystosowany do zadnej profesji bo to legi a mialo byc inaczej a ta igurka to co to dokladzniej?
Meliniarz
31-07-2007, 10:54
:baby:8o:cup::evul:;(:)
Mezczyzna
31-07-2007, 10:59
Skubany farciuch no ale co tylko mu pogratulować :cup::evul::cup:
Psyhol99
08-08-2007, 20:11
ziomal dostal dsl zajefajnie ja tez chce ! :D
Pall dostanie:
power arrowsy
golden bow
druid i soccer:
runy co mają 99 pocisków
to się pomyliłeś pozatym co pracujesz u cipow ??
Krzys Nemptor
29-08-2007, 16:03
Co jest w prezencie?
Dragon scale legs.
Zauważ, że nagrodę dostanie osoba do które płatne konto jest przypisane, a nie osoba kupująca.
Ale to nic nowego. Jak kupujesz pacca to tez dostaje go osoba ktorej dane podales niezaleznie kim jestes.
Pall dostanie:
power arrowsy
golden bow
druid i soccer:
runy co mają 99 pocisków
nagrales sie chlopie na "OTsach"
Alanus Lutinum
04-09-2007, 16:00
To teraz tibia to całkowita komercha, kto ma kasę ma itemy nawet grać nie musi, robisz kasę w pracy wydajesz w tibii. To tylka denna reklama a szansa, że wygracie jest 0.1%, więc czy warto ?
krystian639
27-09-2007, 15:07
eee tam to jakas wielka lipa ja mam knighta i wale clubem i chcialbym dostac cluba z atakiem 50+ i obrona 40 + za tego paca co kupilem :)
DrefoKigh
27-09-2007, 15:21
Co §"($! ??? ty chesz za zakup pacc-a prezent dostac !?
:D:D:D
LOL!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.