Arcymag
26-07-2007, 01:13
Tak sobie myśle... co ma taki facc?
Ma expowisko? od cholery, to jasne. Ale czy ma DOBRE expowisko?
Veno:
DC- byłem chyba 3 razy. Jakieś 10 osób było.
Roty/trolle przy veno- boterzy
Amazon camp- 5 osób conajmniej
D lair- ok, spoko, bdb expowisko... tylko czemu ciągle zajęte?
POH- jeden bije mino, drugi cyclo, trzeci gs, ktoś tam bije undeady, niżej wampa, niżej dragi/// nie ma się gdzie ruszyć
Thais:
Fibula- jak nie ma ludzi, to nawet spoko, ale czesto 3 ludzi lub wiecej.
Deep fibula- nie mam pojęcia
poludnie z cyclopami- ż a l
MS- więcej ludzi niż mobów
Kazo:
od cholery kopalni, fajnie...
7-15lvl sorc zabijający train moby, oraz paladyni pakujący się na guardy. czyli da się, ale trzeba mieć fart do pustej kopalni
Ab:
zamek- patrz MS
trolle w podziemiach- nie byłem
Carlin:
GL- patrz zamek w ab i MS
północ z amazonkami- co piętro afkujący gracz czekający na resp
wschód- trolle na których skillują paladyni i sorcowie którzy te trolle wybijaja
Lodowe wyspy:
Vega- nic
Folda- da się, ale rewelacji nie ma
Senja- pro exp to tam jest o 3 w nocy, albo byl jakies 3 up temu, kiedy nikt nie wiedział jak tam dojść.
No i skończyły mi sie pomysły...
Czary:
Najlepszy czar druida? ofc- uh, vis i sio. Facc ma tylko uh
Najlepszy sorca? imo sd, vis, ue, mort hur. Facc ma tylko ue
najlepszy czar Knighta? ten jakis nowy atakujący ;p nie znam nazwy. Facc ma... exure?
Najlepszy Paladyna? vita, exori con [imo sux, ale czasami sie przyda], robienie tych spearow od 43 lvl. co ma facc? vite
[ofc, postacie magiczne tez mają vite]
Bronie:
sorc/druid- wandy. OK
sorc/druid- vis. only 4 pacc
Paladyn- speary. Ale od 25 lvl jak nie masz znajomego na pacc, brak royal. Od 55 lvl kupywanie p bolts za duzo wyzsza sume niz Pacc w sklepie.
Knight- kazdy moze miec taka sama. Ale przykladowo 25 knight z facc musi kupic bron z areny za kilka k, a taki sam knight z pacc musi zainwestowac w kilka mf i sam zdobywa taka bron
Pozostałe:
Brak dostępu do ''lepszych questów'' [chociaż kasodajne desert,paradox, bk, deep fibula są]
Brak możliwości podróży [statki dywaniki]
Brak postmana [kto wynosił loot z mint wie ocb]
No i skonczyły mi sie pomysły ;p Ofc może byc jeszcze brak outfitów, addonów, domku, własnej gildi i jeszcze sporo, ale to mniej ważne.
Może Wy jakieś macie? Albo sprostujcie moje przemyślenia.
Czemu ma służyć ten temat? Nie narzekaniu "mogli by dac haste dla magow na facc, ale takie slabsze, bo teraz za wolno chodze!!!1'' Takie wypowiedzi mozecie wyrecytować mamie, a nie pisać ;>
Po prostu dziś 8 lvl, który zaczyna przygode z Tibią zapytał gdzie może expić. Fast odp- larwy, pozniej tomb. Odpowiedział, ze nie ma pacc. Aha... no to moze fibuła? no ok, nie tak źle, tylko skąd 800 gp? No i on jest w Carlin...
Amazonki nie- zabiją go...
lodowe wyspy- o ile trafi i nie zabije go water elemental to moze wbije AŻ 15 lvl znudzi mu się/będzie sżło wolno
trolle pod cmentarzem? żal
Dobra to tyle, rozpisałem się, możecie po mnie pojechać ;p
Ma expowisko? od cholery, to jasne. Ale czy ma DOBRE expowisko?
Veno:
DC- byłem chyba 3 razy. Jakieś 10 osób było.
Roty/trolle przy veno- boterzy
Amazon camp- 5 osób conajmniej
D lair- ok, spoko, bdb expowisko... tylko czemu ciągle zajęte?
POH- jeden bije mino, drugi cyclo, trzeci gs, ktoś tam bije undeady, niżej wampa, niżej dragi/// nie ma się gdzie ruszyć
Thais:
Fibula- jak nie ma ludzi, to nawet spoko, ale czesto 3 ludzi lub wiecej.
Deep fibula- nie mam pojęcia
poludnie z cyclopami- ż a l
MS- więcej ludzi niż mobów
Kazo:
od cholery kopalni, fajnie...
7-15lvl sorc zabijający train moby, oraz paladyni pakujący się na guardy. czyli da się, ale trzeba mieć fart do pustej kopalni
Ab:
zamek- patrz MS
trolle w podziemiach- nie byłem
Carlin:
GL- patrz zamek w ab i MS
północ z amazonkami- co piętro afkujący gracz czekający na resp
wschód- trolle na których skillują paladyni i sorcowie którzy te trolle wybijaja
Lodowe wyspy:
Vega- nic
Folda- da się, ale rewelacji nie ma
Senja- pro exp to tam jest o 3 w nocy, albo byl jakies 3 up temu, kiedy nikt nie wiedział jak tam dojść.
No i skończyły mi sie pomysły...
Czary:
Najlepszy czar druida? ofc- uh, vis i sio. Facc ma tylko uh
Najlepszy sorca? imo sd, vis, ue, mort hur. Facc ma tylko ue
najlepszy czar Knighta? ten jakis nowy atakujący ;p nie znam nazwy. Facc ma... exure?
Najlepszy Paladyna? vita, exori con [imo sux, ale czasami sie przyda], robienie tych spearow od 43 lvl. co ma facc? vite
[ofc, postacie magiczne tez mają vite]
Bronie:
sorc/druid- wandy. OK
sorc/druid- vis. only 4 pacc
Paladyn- speary. Ale od 25 lvl jak nie masz znajomego na pacc, brak royal. Od 55 lvl kupywanie p bolts za duzo wyzsza sume niz Pacc w sklepie.
Knight- kazdy moze miec taka sama. Ale przykladowo 25 knight z facc musi kupic bron z areny za kilka k, a taki sam knight z pacc musi zainwestowac w kilka mf i sam zdobywa taka bron
Pozostałe:
Brak dostępu do ''lepszych questów'' [chociaż kasodajne desert,paradox, bk, deep fibula są]
Brak możliwości podróży [statki dywaniki]
Brak postmana [kto wynosił loot z mint wie ocb]
No i skonczyły mi sie pomysły ;p Ofc może byc jeszcze brak outfitów, addonów, domku, własnej gildi i jeszcze sporo, ale to mniej ważne.
Może Wy jakieś macie? Albo sprostujcie moje przemyślenia.
Czemu ma służyć ten temat? Nie narzekaniu "mogli by dac haste dla magow na facc, ale takie slabsze, bo teraz za wolno chodze!!!1'' Takie wypowiedzi mozecie wyrecytować mamie, a nie pisać ;>
Po prostu dziś 8 lvl, który zaczyna przygode z Tibią zapytał gdzie może expić. Fast odp- larwy, pozniej tomb. Odpowiedział, ze nie ma pacc. Aha... no to moze fibuła? no ok, nie tak źle, tylko skąd 800 gp? No i on jest w Carlin...
Amazonki nie- zabiją go...
lodowe wyspy- o ile trafi i nie zabije go water elemental to moze wbije AŻ 15 lvl znudzi mu się/będzie sżło wolno
trolle pod cmentarzem? żal
Dobra to tyle, rozpisałem się, możecie po mnie pojechać ;p