Pokaż pełną wersje : Straszna rozbieznośc hitów u sorca -.-
19:43 You lose 203 hitpoints due to an attack by Oharis Sorcer.
19:11 You lose 12 hitpoints due to an attack by Oharis Sorcer.
jak to mozliwe -.- To i to to byly hity z morthura. I w zadnym z tych hitow kumpel nie mial na sobie ani might ringa ani ssa
Mam msa 47 lvl 46 m lvl. Ogulnie jak to tad moje hity wachały się od 100 do 200+ wiec taki hit mnie zaszokował normalnie. Smiech na sali co też ten updejt zrobil z sorcami... X(
19:43 You lose 203 hitpoints due to an attack by Oharis Sorcer.
19:11 You lose 12 hitpoints due to an attack by Oharis Sorcer.
jak to mozliwe -.- To i to to byly hity z morthura. I w zadnym z tych hitow kumpel nie mial na sobie ani might ringa ani ssa
Mam msa 47 lvl 46 m lvl. Ogulnie jak to tad moje hity wachały się od 100 do 200+ wiec taki hit mnie zaszokował normalnie. Smiech na sali co też ten updejt zrobil z sorcami... X(
nie karm trolla ;]
Salarigoth
26-07-2007, 09:41
kto powiedzal ze sorc ma byc slaby na elysi wchodze do kopalni a tam 40 sorc 47 sorc 30 druid nawet nie uhnelem sie bo podrodze na inne sqm padlem 450 hp 0,5 sek.
Shor'tugal
26-07-2007, 10:56
Jak jestes na magicshieldzie i masz dajmy na to 250 many, to uderzając w ciebie z morthura za dajmy na to 270many, to nie pokazuje ile straciles many tylko odrazu pokazuje ile straciles hp... Czyli w tym przypadku 20hp pokazuje ze stracil.. O ile dobrze pamietam tak jest :D
A ta teoriea ze kumpel bym na amgic shieldzie moze byc prawidziwa. Akurat z hydr wracaliśmy a kumpel druid chciał sobie powisować hydre wiec zarzocil utamke i mu pewnie ejszcze nie zeszla. Dobra temat do zamknięcia.
Grebol sam Jestes trol wiec wyjdz
no już idź sie popłacz...jeny co za biedne dzieci...grałeś może knightem przed update? zamknij sie lepiej i sie już nie odzywaj
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.