Pokaż pełną wersje : Zauroczenie potwora
Sir Dzidek
02-11-2003, 17:40
Czy to działa tak jak summon, tylko że runiczne i trzeba widzieć potworka którego chcemy zauroczyć? I czy potworek walczy po stronie osoby która go zauroczyła czy stoi w miejscu i poprostu nie atakuje?
Czkowron
02-11-2003, 18:19
z tego co mi wiadmom to musisz żucić czar (w tym przypadku runiczny) na potworka , i on po prostu walczy po twojej stronie.Na jak długo to już nie wiem :)
kotomaniak
04-11-2003, 07:49
Ten potworek zachowuje się potem jak summon. Tyle że najpierw trza takiego potworka znajeść. Bardziej się opłaca summon creature. :]
kotomaniak,wiesz po co są te runki>???
dla wysoko levelowych knightów ktorzy mają odpowiednio duzo many,no i dla palladynów którzy nie posiadaja czaru summon,a chcieli by sobie pomoc w polowanku załatwić,
Tak czar runiczny działa jak summon,tylko musisz widzieć potworka
Zauroczenie działa jak zsummonowanie tylko, że oprócz runka musisz jeszcze miec odpowiednia ilość many i potwór musi cię atakować .
Pozdro all :)
Bofedojo
28-02-2004, 17:52
Jesli juz mowa o zauroczeniu to mam pytanko: Na jakim lvl i co moim pallem moge zauroczyc??I na czym z nim expic??I ile kosztuje taka runka?? I czy mi sie to wogule oplaca??
Sorki za odnawianie tak starego tematu ale nie zakladalem nowego, bo i tak na tym forum jest tych tematow od cholery i przez to jest straszny balagan.
Gonzo von Krenzel
29-02-2004, 10:37
@Bofedojo:
1. Możesz zauroczyć wszystko, co się da (zobacz w spisie potworów na jakiego ile many potrzeba).
2. Na czym chcesz (polecam tereny koło orc fortress).
3. Zrobienie runa to jest 100 many + 10gp więc myśle, że w przeliczniku 1GP=1MP kupisz za ~100gp.
4. Sam do tego dojdź.
@topic:
Pamiętajcie, że można również zauroczyć kilka potworów, których nie da się wyczarować, np. hunter - jest super potworem na zauroczenie - polecam!
Mathayus
29-02-2004, 12:25
Zauraczony potwor zachowuje sie jak summon
czy aby napewno da sie zauroczuc huntera?
Pani Czarodziejka
29-02-2004, 13:08
Oryginalnie dodany przez Selus
czy aby napewno da sie zauroczuc huntera?
na 200%
po zabicuu zaurocznego stworka w przeciwienstwie do summonow zostaje w nich jakis loot.
A skad wiadomo ile trzeba miec many na zauroczenie Hunter'aa ? Raczej moim zdaniem nieda sie zauroczyc Hunter'a. To tylko Blef
A skad wiadomo ile trzeba miec many na zauroczenie Hunter'aa ? Raczej moim zdaniem nieda sie zauroczyc Hunter'a. To tylko Blef
A moim zdaniem da się zauroczyć huntera. Zauroczenie go wymaga 530mp. Aby sie przekonać kliknij tutaj (http://www.tibia.pl/monster.php?potwor=46&s=4)
Eustachy
10-03-2004, 21:05
Oryginalnie dodany przez kotomaniak
Ten potworek zachowuje się potem jak summon. Tyle że najpierw trza takiego potworka znajeść. Bardziej się opłaca summon creature. :]
żeby to nie zabrzmiało jak obrażenie podujnego asa forum napisze:
zauroczenie opłacalne only dla hunterka :D
Oryginalnie dodany przez Ketibro
Na kazdej dobrej stronie jest podana ilość many potrzebna do zauroczenia huntera.
PS: Lol od hexów
Mathayus
11-03-2004, 08:53
tak dziala jak summon czar jest dobry dla paladnynowz duzo ilosci many
nawigator
11-03-2004, 20:09
heh nie tylko dla hunterka !!!
mój tibijski brat 111 elite convincuje sobie Ghoula do trenowania
a taki pally z wysokim lev móglby sobie skonvincowac np monka
ale w sumie huntery ROX :)
Oryginalnie dodany przez nawigator
a taki pally z wysokim lev móglby sobie skonvincowac np monka
ale w sumie huntery ROX :)
Monka nie mozna convince :)
... cip pomyslalo jak utrudnic zycie paladyna :)
Mathayus
13-03-2004, 13:07
Oryginalnie dodany przez kotomaniak
to jest dla wysokich palkow a np . Huntera nie da sie summonowac a zauroczny niezle wali
Co tam Hunter jak da się zauroczyć Orc Warlorda.
Dark_shadow_dog
17-03-2004, 20:35
Zeby przyzwac potwora muszisz go wdidziec i nei mozesz przyzwac wszytkich potworów tylko te co moe Druind I Sorcer i musisz miec kąkretna ilosc many np zeby rpzyzwac Archera muwsisz miec 390 many tyle co potrzebuje sorcer i Druind
27-03-2004, 10:12
Jak summon tylko runiczne i potwora trzeba widzieć wszystko inne na tibia pl
moim skromnym zdaniem odpowiedz juz pare razy padla wiec temat close plz.
Oryginalnie dodany przez Dark_shadow_dog
Zeby przyzwac potwora muszisz go wdidziec i nei mozesz przyzwac wszytkich potworów tylko te co moe Druind I Sorcer i musisz miec kąkretna ilosc many np zeby rpzyzwac Archera muwsisz miec 390 many tyle co potrzebuje sorcer i Druind
nie trzeba go widziec starczy ze wiesz jak sie jego nazwe pisze i masz wystarczajaco manny
Po zauroczeniu zachowuje się jak summon i działa to do śmierci lub logouta.
Pall nocy
27-03-2004, 18:46
Mam pytanie da sie zauroszyc monka ??
Bym sam skile pakowal ;]
Dark Raiderek
05-04-2004, 10:12
a ja mam taką małą prośbę do adminów bądź modów czy mogliby przesledzic ten temat od początku i zobaczyć co robi użytkownik o nazwie Mathayus(czy jakoś tak) w jego 3 postach w tym temacie nie było napisane nic co wnosiło by cokolwiek do tej dyskusji a były to tylko rzeczy któe były pisane wcześniej więc kompletnie nie rozumiem po co powtarzać coś co już było napisane...
on topic: zauroczenie jest świetne na hunty typu hero i BK bo gdy idzie ekipa bloker pall i sorc to sorf przywołuje dwa mino archy pall je zauracza i potem sorc przywołuje nastepne dwa dla siebie a chyba nie musze nikomu mówić jaka jest siła 4 mino archów i palla ze skillami kolo 80 na przyklad:)
electric
13-04-2004, 19:46
a gdy na przykład mój kolega ssummonuje mino archera to czy mój pall może go sconvisować żeby biegał ze mną ???
tak, jest to dosc czesto wykorzystywny sposob na zwiekszona ilosc summonow ^^ mozna takze w podobny sposob sprzedawac stwory np. do treningu
podobno się da zauroczyć warlorda ale ile to many kosztuje hmmm a hunter yest super a 2 huntery to już wogóle
Nie da się zauroczyć warlorda (podobnie jak nie da się go przyzwać).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.