zaloguj się

Pokaż pełną wersje : fire field ?

tibia.cv
14-10-2004, 09:41
siemanko mam takie pytanko jestem jaki czar ma takie same dzialanie jak gdy sie wejdzie w ognisko ale tez taki co dziala na ludzi bo kupilem fire field ma takie dzialanie jak ognisko ale na ludzi nie dziala ;/ a raz spotkalem takiego goscia i mnie takim plomykeiem potraktowal (jestem na serwerze na ktorym nie mozna zabijac ale wlasnie ten gosc mnie na tym serwerku potraktowal takim czarem wiec jaka to nazwa tego czaru ? )

Abdul
14-10-2004, 11:11
A moze podbiles to takieog ludzika co stoi pzy wyjsciu z miasta przy depotach ? taki na czerwono ubrany. Byc moze ze poweidziec do niego hi,fuck i on cie walnal i dlatego dostales obrazenia

tibia.cv
14-10-2004, 12:08
nie po po pierwsze to bylo na serwerze na ktorym nie mozna zabijac ludzi a po drugie to bylo na jakis tam potwaorkach i tam bylo paru gosci i on wyszczelil taki ogienek

Gohan
14-10-2004, 18:18
pewnie on wystrzelił, a ty później w to wlazłeś (zdarza się czasami)

Ols
14-10-2004, 18:51
Albo jakis potwor postawil ff... Generalnie na serverach non-pvp zaden czar ofensywny nie dziala na ludzi, ale czasami, gdy po jakims czasie wleziesz np w pole ognia albo trucizny lub energii moze cie to trafic (mysle, ze dzieje sie to wtedy, gdy rzucajacemu czar zniknie juz "krzyzyk")
Pozdrawiam

Gremlin
14-10-2004, 20:36
Albo jakis potwor postawil ff... Generalnie na serverach non-pvp zaden czar ofensywny nie dziala na ludzi, ale czasami, gdy po jakims czasie wleziesz np w pole ognia albo trucizny lub energii moze cie to trafic (mysle, ze dzieje sie to wtedy, gdy rzucajacemu czar zniknie juz "krzyzyk")
Pozdrawiam
Czary pol, bomb, scian na serverach non PvP dzialaja po kilka sekund, wiec nie snuj teori.

Po prostu ktos przykryl ognisko jakimis gratami a ty w to wlazles (ew fire field byl czescia mapy).