zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 100 000

Stron : 1 [2]

Krzys Nemptor
21-08-2007, 11:40
Po co?
Sam bym go chętnie zjechał
Głupio wyszło, że sie pochwalił ale trudno teraz ma kłopoty, dużo kłopotów. :baby:
A tak jeszcze wielkie GRATZ dla tego gościa
Ty noobie, pomysl logicznie choc raz, przeciez on juz dawno sobie te legi albo sprzedal albo przelozyl na noob chara lub wlozyl do domku i w ogole z nimi nie chodzi. Wiec powodzenia w jego zabijaniu, nawet jak ci sie uda (w co watpie bo wygladasz mi na nooba) to cie jego gildia i kumple rozwala i sam skonczysz grac na titanii a on bedzie dalej sobie spokojnie lvl robil. Poza tym nie przewidziales ze on tych legow byc moze w ogole nie ma tylko tak sobie pisze zeby taki noob jak ty sie na niego rzucil i zalapal kolejnego hunta. Jakim to trzeba byc idiota zeby myslec ze on bedzie chodzil w tych legach :baby: Przecież te 1 arma wiecej to tylko kilka hp mniej straconych na potworach a jakby dedl to wypada albo aol (50k) albo dsl ktore sa warte ze 20 milionow.

Varmoren
22-08-2007, 10:24
@up

Właśnie :)
On mówił że w nich nie chodzi tylko je w dp trzyma :) A jak dostanie hunta to na pewno będzie wolał new char niż oddać legsy :) Bo i tak jak by je oddał to by mu nie wierzyli , a ten kto by je miał by się nie przyznał :)

Krzys Nemptor
29-08-2007, 13:20
@up

Właśnie :)
On mówił że w nich nie chodzi tylko je w dp trzyma :) A jak dostanie hunta to na pewno będzie wolał new char niż oddać legsy :) Bo i tak jak by je oddał to by mu nie wierzyli , a ten kto by je miał by się nie przyznał :)
Hunta prędzej dostanie ten kto go zaatakuje. Przecież ten koleś ma masę protektorów. Spokoju nie mają ci którzy go atakują a nie on sam. Nie opłaca się go nawet ruszać.

Tao16
01-09-2007, 22:42
Heh rozpierdzielaja mnie noby ze zrobia chary i go zabija i bedzie miec hunta :baby: Jedno jets pewne koles jest ustawiony do konca tibi ja bym sprzedal je za "backpack pieniazkow" czyli 20 x 100 cc a i tak nie wiem czy nie za malo.

dartra111
02-09-2007, 00:27
Ja bym je sprzedał za grubą rl kasę, po ile by poszło? ojojojoj... boje sie pomyślec a rl kasa zawsze sie przyda bardziej niż w tibii tibijska...

mlody_50
04-12-2007, 22:21
To byl pewniak ze Nicku niepodadza.
Na 50% nikt tej nagrody niedostal.
Czyzby kolejna bujda ze strony CipSoftu ?

omfg, jaki glupi jestes.... ma je ,,Pitik'' taka babka strzelcie jej hunta xd jak nie macie co robic moze wg was nie ma aol'a????

:D:D:D:baby::baby::baby:8o8o8o:o:o:o