Pokaż pełną wersje : Pomóżcie w wyborze neta
Od 3 lat mam internet firmy Intelink(na Toruń i Bydgoszcz), dawniej miałem bardzo mało kicków ale teraz coraz bardziej razem z freezami. Postanowaiłem zmienić dostwcę i jak was się pytam jaki jest najlepszy na terenie Bydgoszczy, myślałem nad Netią lub Neo i tu też mam pytanie. Neo offreruje modem SpeedTouch 330 a Netia sagem f@st 800 i który jest lepszy, a może będzie trzeba zakupić jakiś droższy? Może być też inny dostawca na terenie Bydgoszczy byle mógł spokojnie w tibie grac:) liczę na jakaś dobrą ocenę specjalisty, który się na tym zna, bo nie chce podpisać umowy na kolejne kilka lat i znowu z gry będą nici:( pomóżcie w wyborze neta
Neo 1Mb zero kick zero lagg.
Vanhelsen
26-07-2007, 18:39
To ja tak się wepcham, by nie zakładać kolejnego tematu: zna ktoś dobry net na rejon Wrocław - Krzyki? :>
Z własnego doświadczenia polecam Neostradę:p Sam jestem w posiadaniu modemu SpeedTouch 330 i nie miałem jeszcze ani jednego laga czy kicka;) Pozdrawiam
To ja tak się wepcham, by nie zakładać kolejnego tematu: zna ktoś dobry net na rejon Wrocław - Krzyki? :>
Krzyki hmm. Chyba Magma.
A ma ktoś net z neti, bo jest taniej tylko czy modem nie będzie za słaby, bo słyszałem, że sagem f@st 800 jest do kitu. Jeżeli ktoś wie, proszę o odpowiedź.
Natan425
26-07-2007, 19:27
Zamieszkaj w Kobiernicach i kup sobie I-Net. Zaro lagg, zero kick jest nawet na to gwarancja. Jeżeli sie coś takiego zdarzy płacą ci 10 tys odszkodowania. Jest tylko jedna wada... Nie ma internetu czały czas :)
Zdecydowanie polecam neostrade z modemem Speed Touch 330. Zero kickow, zero lagow (chyba, ze cos sciagam :) ).
Adventurer
26-07-2007, 20:30
A w Legnicy kolo Wrocławia ? Mam dialog 512, ale kilka razy dziennie, na kilka minut internet sie wyłącza. Kilka razy padlem przez to :p
neostrada 1mb ,0 kick i 0 lag
jest to takze calkiem fajny net jesli chodzi o cene (przynajmniej w mojej okolicy - krakow)
co do rozlaczania to modem musi rozlaczyc sie (przynajmniej sagem bo taki mam :P) raz na 24 godziny zeby zmienic ip (zliczyc transfer)
mastertomasz
27-07-2007, 00:34
NEO 1 MB Bez kłopotów tylko nie modem za 1 grosz itp.
Kraków tho. =P
Dobra, wypowiem się na temat Neostardy8o
Mieszkam 17 lat w Warszawie + 1 rok na wsi mieszkałem ( nie będę opisywał dlaczego, bo rozmawiamy o necie :):o
W Warszawie mam kicka co 24h (każdy tak ma, neo się rozłącza aby zmienić IP)
Na Wsi miałem również Neostrade, kicki co chwile, wywalanie z neta na godzinę:(
Nie wiem dlaczego tak się działo.
Być może na wsi gorszy sygnał był?
Moim zdaniem, jeżeli mieszkasz w dość dużym mieście, nie obawiaj się neostrady :)
neo jest fajne jescze bedziesz mogl sobie takiego user bara wstawic do podpisu jak ja mam
Hail Neo _/_/_/
V
Mam Neo od 2 lat i zadnych problemów z tym internetem nie mam :) Obecnie posiadam predkosc 512mb oraz modem sagem f@st 800 i wszystko dziala jak nalezy :)
Czyli ogólnie jak wezmę zwykły modem przez neo to będzie spoko? Jeżeli ktoś zna innym modem niech o nim napisze:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.