Pokaż pełną wersje : Gs
Radarowiwi
26-07-2007, 21:25
Mam 40 sorca z 42mlvl i planuje zasolować gs’a. Jakie miejsce wybrać żeby nie wyskoczyły 2 na raz i nie było nieprzyjemnych niespodzianek. A może na razie sobie darować?? Proszę o radę.
MaciekFromKlan
26-07-2007, 21:27
Mam 40 sorca z 42mlvl i planuje zasolować gs’a. Jakie miejsce wybrać żeby nie wyskoczyły 2 na raz i nie było nieprzyjemnych niespodzianek. A może na razie sobie darować?? Proszę o radę.
ile dales za postac ? ...
down
którą-ew ktora a nie "ktura"..az wali po oczach..
2xdown:
nic nie musialem dawac poniewaz moj tatus mnie dorobil w przeciwienstwie do niektorych...
Radarowiwi
26-07-2007, 21:29
to jest moja postać X( kturą sam zrobiłem.
Szybki'lols
26-07-2007, 21:40
Blood Herb.
ile dales za postac ? ...
Ile dałeś za swój rozum - chyba nic
Marvelo13
26-07-2007, 21:53
A ja bym proponował po drodze do DC. Jest tam taka duża polana i masa wolnego miejsca. ;)
Radarowiwi
26-07-2007, 22:09
Myślalem o tym po drodze do dc i hyba właśnie tam się wybiore. Ale mam pytanie czy postawić ds'y czy monki dla większego bezpieczenstwa??
MaciekFromKlan
26-07-2007, 22:13
Myślalem o tym po drodze do dc i hyba właśnie tam się wybiore. Ale mam pytanie czy postawić ds'y czy monki dla większego bezpieczenstwa??
nie no koles,monki ? ds'y na gs'a ? zal,i ty nie kupiles tej postaci ? xD
down:
tak tak,wlasnei widzimy,huhauwhuwh
Monki = Większa defensywa
DSy = Większy atak...
Ja nawet nie mając już postaci na RLu wiem jakie metody stosować do solowania nawet na low lvlku..
mastertomasz
26-07-2007, 22:30
Do ciężkiej Anielki! Przeca gs ma Twoje summony na jedno uderzenie =\ .
I zaprawdę nie wiem jak to możliwe ze 40 level nie wie jak bije gs.
Pytałeś czy MOŻE dać sobie spokój. Daj sobie ten spokój daj...
btw. widzę że pacca miałeś to kogo Ty zgrywasz? ;/
Nie weźmie na jedno uderzenie summonów.. ja jakoś z dsami [kumpla ;) ] expiłem sobie..[[RPG ots - 3x exp]
mastertomasz
26-07-2007, 22:56
@up
Żałosny jesteś
jak nie na jeden to na dwa hity.
Pysk i wyjdź już stąd. Parszu WON na ots.
Imm0rtal
26-07-2007, 22:58
Nie weźmie na jedno uderzenie summonów.. ja jakoś z dsami [kumpla ;) ] expiłem sobie..[[RPG ots - 3x exp]
Ja pie*ole! rozwalileś mnie tym tekstem! xD Tibia to nie ots!
@topic
Raz zsolowałem gs 38lvl drutem z 40 mlvl na utamce, hunciliśmy we 3 na crus helmet quest, bloker miał kicka a gs przezucł się na mnie, sperdalanie odpadało, więc vis,vis,vis+wand...gs padł a mi zostało 90 many, ogólnie nie polecam -.-.
@up
Żałosny jesteś
jak nie na jeden to na dwa hity.
Pysk i wyjdź już stąd. Parszu WON na ots.
Muhaha..ha. Zobacz na datę dołączenia..a teraz , zbieraj zabawki i do piaskownicy..sio!
Język masz świetny - Pysk i wyjdź już stąd.Parszu...Ile masz lat?? Przyznaj się
to twoja postać? Nioob
//Wiem że tibia to nie ots , ale były real staty ustawione..właśnie też z visa hunciłem.
@UP
To może ja dorzucę swoje 3 grosze na temat, jak huncić GSy na low levelu i nie dać się ubić.
1. Nawet nie myśl o podchodzeniu do niego z Twoją ilością HP, niech Ci ręka zadrży, drobny lag, czy coś i leżysz martwy, a exura sio pewnie co jeden jego hit będzie szła. Możesz na utamo vita próbować, ale jak będziesz się opierniczał to padniesz.
2. Jeśli naprawdę chcesz próbować to bij z HMM (oczywiście utani gran hur i utamo vita obowiązkowo do tego) lub zamiast HMM możesz z SD 4fun.
3. Co do summonów... ciężka sprawa. Widzisz, jak już napisali Ci potwory mają tak jak i my (gracze) losowe obrażenia od jakiejś liczby do jakiejś (przedziały liczbowe) i trudno jest powiedzieć coś o tym z którym summonem pójść na GSa. Według mnie daruj sobie te summony. Będą Ci przeszkadzać tylko, a jak GS się przerzuci to i tak będziesz uciekał, gdzie pieprz rośnie i tylko szkoda na nie many. Nawet jeśli się nie przerzuci to i tak istnieje ogromne ryzyko, że padną.
PS. Istotnie RL Tibia to nie jest OTS. Tutaj nie odrabia się levela, loota i skilli w ciągu kilku minut... czasami niestety ;(
mastertomasz
26-07-2007, 23:55
Twoja data nic o Tobie nie mówi. Moje konto zostało zablokowane i nie mogę nim postować więc założyłem to.
Anyway jesteś noobem (nie lubię tego słowa)- szczycisz się swoją zerową wiedzą. Nie udzielaj swego brudnego pyska w tym temacie bo założyciel na Twoich pokur~ionych poradach może się nieźle przejechać (nie sądzę ale to mąci w głowie).
SSIJ i nie kłóć się!
Szybki'lols
27-07-2007, 09:49
żal
- Najlepiej blood herb i up/down
Radarowiwi
27-07-2007, 12:31
Hmm po namyśle chyba jednak sobie daruję (na razie) znajdę jakiegoś brokera i dopiero z nim sobie poubijam.
Dzięki za rady wszystkim za rady a h*j w oko mastertomasz i maciekfromklan jak nie macie zamiaru napisać nic mądrego to się nie odzywać X(
mastertomasz
27-07-2007, 13:47
oo nie ładnie.. ja tylko pomagałem <BLUZG> <@#%$#>#^<#$^<#$$%>#$^>$#<%>%$#%#$%#$Y^#$>% Kretynie.
Shor'tugal
27-07-2007, 14:14
Nie zapominajmy ze zabicie GSa przy pomocy Summonow to nie solo :baby:
Radarowiwi
27-07-2007, 14:17
To była rzeczywiście cholernie wielka pomoc-.-
Szybki'lols
27-07-2007, 14:26
oo nie ładnie.. ja tylko pomagałem <BLUZG> <@#%$#>#^<#$^<#$$%>#$^>$#<%>%$#%#$%#$Y^#$>% Kretynie.
Zamknij się już wreszcie robisz Offtopa że klękajcie narody....
MaciekFromKlan
27-07-2007, 14:45
To była rzeczywiście cholernie wielka pomoc-.-
lol,ale z ciebie newbie albo kupiles/dostales postac i pierwszy raz masz 40+lvl O.o jak na tym lvlu nie wie sie jak zsolowac gs'a?...
btw
skoro ja i mastertomasz mamy sie nie odzywac to prosze cie bardzo,idz za poradami swojego mi"szcz"a Qwuert'a z 2 ds'ami (lol) albo 2 monkami (lawl) ;) powodzenia Muhaha xD
mastertomasz
27-07-2007, 15:07
I basta.
I zamknąć!
Dark Sven
25-08-2007, 23:23
Wy tak mówicie o potędze gs'a, a ja palkiem na 29 solowałem, Utamo vita, utani hur, i zabijam bez problemu przy skillu nie sięgającym 60. Około 4 manasów na gsa ( to, że poniosłem śmierć niczego nie znaczy, przy gsie, wyvernie, ghoulach, cyclopach i mino archach w momencie, kiedy koncza sie manasy, jest ciezko ; p)
Avallach
25-08-2007, 23:33
lol,ale z ciebie newbie albo kupiles/dostales postac i pierwszy raz masz 40+lvl O.o jak na tym lvlu nie wie sie jak zsolowac gs'a?...
Jestes bardzo inteligentny (IRONIA), ja moim 45 msem od 13 lvla na tombach jechalem i tylko kilka razy wyvke i draga solowalem, a o GSie nawet nie myslalem, nawet tym charem chyba GSa nie widzialem, więc jak nie masz pojęcia co piszesz to sie nie wypowiadaj... że tak powiem "naab".
Jestes bardzo inteligentny (IRONIA), ja moim 45 msem od 13 lvla na tombach jechalem i tylko kilka razy wyvke i draga solowalem, a o GSie nawet nie myslalem, nawet tym charem chyba GSa nie widzialem, więc jak nie masz pojęcia co piszesz to sie nie wypowiadaj... że tak powiem "naab".
tos pajac... jak mozna siedziec 30+ lvli w jednej miejscowce? kiedy jest 10 innych lepszych miejsc ;O
Duch Niespokojny
26-08-2007, 00:32
Monka giant spider wdepcze w ziemię, ale demon skeleton sobie da radę. Inna sprawa, że trzeba by go leczyć co chwilę.
Jeżeli chcesz bić GSy dla rozrywki, to po prostu użyj magic shielda i bij z energy strike lub hmm (w przypadku hmm oczywiście uciekając, ale magic shield i tak się przyda dla bezpieczeństwa). Jeśli zacznie ci się kończyć mana, to bez problemu odnowisz ją nawet i jednocześnie blokując pająka - nie bije on tak mocno, żebyś się nie zdążył wymanasować. Można też bić z hmm metodą up&down np. w miejscu, gdzie jest Blood Herb Quest. Wówczas nawet mana shield jest niepotrzebny. Jeśli natomiast myślisz bardziej poważnie o zabijaniu wielkich pajęczaków, to idź z blokerem lub wbij najpierw 75-80 poziom.
Boze ... 40 lvl i solowanie gsów? bez jaj ... summony?! OMFG ... wbij 70 lvl i pogadamy ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.