PDA

Pokaż pełną wersje : Dzień Eedukacjii Narodowej

Dwimenor
14-10-2004, 10:51
Z okazjii Dnia Edukacjii Narodowej, chciałbym złożyć serdeczne życzenia wszyskim nauczyciemom.

"Obyście wytrzymali kolejny rok z nami, próbując nas czegoś nauczyć. Bez was nasze życie byłoby nudne i puste. To wy nauczacie nas życia. To wy przygowywujecie nas do przyszłego życia. Dziękujemy wam za to i życzymi siły oraz cierpliwośći w dążeniu do celu."

Szczególne życzenia dla wszystkich nauczycieli z L.lo w Warszawie

Edit:
Dziękuje modom za usunięcie wymiany zdań między mną a bananem.

djkuter
14-10-2004, 12:36
A ja właśnie wróciłem z akademii w której brałem udział (było coś takigo jakby rozdanie nauczycielskich oscarów). <lol>

Gonzo von Krenzel
14-10-2004, 12:54
A ja dziś nie poszedłem do szkoły, bo jestem po małej "operacji". Ale wiele nie straciłem - tylko apel ;).
Oczywiście przyłączam się do życzeń. Tymbardziej, że moja mama jest pedagogiem szkolnym, a mój tata wykłada na wielu wyższych uczelniach w Polsce pedagogikę i pokrewne kierunki - oboje są związani z edukacją.

sesaj
14-10-2004, 15:33
Watpie aby jakis nauczyciel to przeczytal, ale rowniez dolaczam sie do zyczen;)

Dwimenor
14-10-2004, 18:11
Czy naprawde nikt więcej nie złoży życzeń pedagogom?? Aż tak ich nie lubicie, że nawet nie chceci im życzyć "wszystkigo najleprzego" w ich dniu??

she_devil
14-10-2004, 18:24
Owszem....

Matheous
14-10-2004, 19:03
Ja zlozylem zyczenia nauczycielom w szkole, na akademii z okazji DEN'a. Tj nie wszystkim ale w sumie klasa zlozyla wszystkim a ja jestem czastka tej klasy wiec mozna uznac ze ja tez... Bla bla bla:P
ALe dolaczam sie. Wszystkiego najlepszego, zebyscie sie nie musieli wieszac z powodu glupoty swoich uczniow, zebyscie nie wstawiali nikomu jedynek i dwojek:P, zebyscie mieli same grzeczniutkie i fajniutkie dzieci (bo zdenerwowany nauczyciel jest gorszy od Kuby Rozpruwacza:P)
No i pozdro dla nauczycieli z mojej szkoly!!! Nie powiem jakiej zeby kazdy nauczyciel z kazdej szkoly ktory to przeczyta byl mile polechtany ze mozliwe ze to uczen jego szkoly napisal;) 8o