Pokaż pełną wersje : Proba zabicia........ dragona
http://free.of.pl/w/wislaimp/dragonwab.rec
Moja proba zabica smoczka... Pod koniec zostalem bo nie chcialem zeby sie uleczyl.... a sam niezauwazylem ze mam red hp. Jeden sd i by bylo po dragu... No ale coz... Mam nadzieje ze przynajmniej bedzie to przestroga dla tych ktorzy chca upolowac taka bestie ze potrafi mocno przywalic...
ps. Niqutin (jest na filmie) zakosil mi bp o wartosci ok. 4k. Moze to i tak nie duzo ale bardzo mu dziekuje ....X(
Bongozzpl
14-10-2004, 11:04
ehh najs :P prawie ci sie udalo ale drag to nie jest taka bestia, behemot to jest bestia :D
Thimburd
14-10-2004, 12:17
Eee... ja z dragami nie mam problemu... tak jak mój kumel, który na 20 lv na solo je jechał raz po razie.
Filmik... no... niezły. Może zemsta na smoczku?
Thimburd - ale ja mialem 15 a nie 20 lvl... Pierwszy raz widzialem draga na zywo (nie liczac illusion :P :P :P ... i po prostu nie zauwazylem ze mam red hp. Odrobie kase zrobie wiekszy lvl i sprobuje znowu.....
Grundos'clubbaser
14-10-2004, 20:10
Thimburd ja mialem 13 LEVL a nie 20 , tzn. jesli chodzi ci o solowaniu to sorciem z sd na 13 ;)
A tym knajtem to sie duzo latwiej soluje niz czymkolwiek innym ;P
Pozdrawiam
Thimburd
14-10-2004, 20:56
Huhu... ale mi się levele mylą. Sorry :P
Thimburd ja mialem 13 LEVL a nie 20 , tzn. jesli chodzi ci o solowaniu to sorciem z sd na 13 ;)
A tym knajtem to sie duzo latwiej soluje niz czymkolwiek innym ;P
PS:Thimburd... gratz wstapienia w kregi forum 8o
Pozdrawiam
Huhu... zobacz na datę przystąpienia na forum :PPP
No, o sorcu nie wiedzialem :P Nie chwaliłeś się. :]
----
A propo leveli, chiałem jeszcze przypomnieć, że po internecie krąży dragon solo paladyn na 11 lv :] Wspaniały film. Linka nie podam, no bo bez wiedzy autora to nie zabardzo :) Ale poszukajcie sobie. Naprawdę bomba.
Grundos'clubbaser
14-10-2004, 21:00
Ja sie nie chwalilem ? Skleroza nie boli..... 8o
Ps:To bylo gdzies w 2 tyg. wakacji :PP mialem filmik ale po formacie moj dowod zostal usuniety(powod : virus ^.-)
Pozdrawiam
Thimburd
14-10-2004, 21:04
Huhu...
Pamiętam jaką miałeś depreche bo Ci się mapki skasowały :P
Ale o solo mi nie mówiłeś, nie kłam :P Hehe :)
Chyba się wybiorę na solo na draga... kupię bp uhów, zaopatrze się w bolty i zrobię to co kolo na filmie ( ten na 11 lv ) :) Myślicie, że mi się uda? :) Mam nadzieję, że nie zapomne że mam red hp i się uhne ;)
Bojarman
15-10-2004, 15:14
Aby nie tworzyć kolejnego tematu"poradze sobie" albo "gdzie jest" Mam pytanie: Ja mam palka 22lvl skille 60/48,
draga sie nie bojem(chociaż na żywo nie widziałem)
i czy ktoś da mapke jak dojść do tego miejsca z dragami obok thais?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.