Pokaż pełną wersje : Pytanie o SCA.
Majkeloo
27-07-2007, 11:14
Witam.
Zastanawiam sie nad kupnem SCA jednak nie wiem czy mi sie to oplaci. Chodzi o to ze mam 60 lvl a jak wiadomo po update wymagany level do sca to 90 jednak mozna nim bic na nizzszych poziomach tracac na zadawanych przez ta bron obrazeniach. Dlatego tez pytam czy oplaca mi sie kupic SCA? Posiadam heroic axe (44atc, jednoreczna), i d lance (ktora jest dwureczna i po zdobyciu heroic axe i tak jej nie uzywam, 47atc). Ktora bronia w moim przypadku bede zadawal wieksze obrazenia?
Z gory dzieki za pomoc.
Napewno poki co z SCA nie bedziesz bił mocniej
Zgadzam się z ravenem, nie będziesz mocniej bił, a tak wogóle sca - 80! lvl.
Emcess.
Witam.
Zastanawiam sie nad kupnem SCA jednak nie wiem czy mi sie to oplaci. Chodzi o to ze mam 60 lvl a jak wiadomo po update wymagany level do sca to 90 jednak mozna nim bic na nizzszych poziomach tracac na zadawanych przez ta bron obrazeniach. Dlatego tez pytam czy oplaca mi sie kupic SCA? Posiadam heroic axe (44atc, jednoreczna), i d lance (ktora jest dwureczna i po zdobyciu heroic axe i tak jej nie uzywam, 47atc). Ktora bronia w moim przypadku bede zadawal wieksze obrazenia?
Z gory dzieki za pomoc.
bedziesz bil slabiej niz przed update i do tego slabiej niz heroiciem.
ps. sca jest od 90 leva. wiem, bo posiadam.
Majkeloo
27-07-2007, 12:09
Ok dzieki za odpowiedzi. Lepiej dla mnie bedzie jezeli kupie royal axe tylko teraz nie wiem na co przeznaczyc ta kase ktora uzbieralem na sca przed update... :P
Astilinek
27-07-2007, 14:59
bedziesz bil slabiej niz przed update i do tego slabiej niz heroiciem.
ps. sca jest od 90 leva. wiem, bo posiadam.
lolololol hity beda lepszy niz przed upem co ty bredzisz. te ograniczenia levelowe sa smieszne ja na moim noob charze (kina) mialem spika na 9 i skille 40/40 i bilem minosy bo 50.
te ograniczenia levelowe sa smieszne ja na moim noob charze (kina) mialem spika na 9 i skille 40/40 i bilem minosy bo 50.
lool spike sword nie ma ograniczenia.
a że bijesz mocniej, to zmiana po update
teraz to zależy bardziej od skilli
Zgadzam się z ravenem, nie będziesz mocniej bił, a tak wogóle sca - 80! lvl.
Emcess.
12:54 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30 +3).
It can only be wielded properly by players of level 90 or higher.
It weighs 99.00 oz.
You feel the power of this mighty axe.
te ograniczenia levelowe sa smieszne ja na moim noob charze (kina) mialem spika na 9 i skille 40/40 i bilem minosy bo 50.
Spike Sword nie ma wymaganego lvla... -.-
Ok dzieki za odpowiedzi. Lepiej dla mnie bedzie jezeli kupie royal axe tylko teraz nie wiem na co przeznaczyc ta kase ktora uzbieralem na sca przed update... :P
Allegro.pl ;p Pozdro...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.