Pokaż pełną wersje : Frozen Trench
Sie mapes
27-07-2007, 12:57
Mam pytanie odnośnie dostępu tego obszaru. Jako że pierwszy quest (wszystkie misjie) Explorersów zrobiłem jeszcze przed dodaniem misji w Calassie. Teraz mam pytanie czy żeby misje na Frozen Trench muszę wpierw zrobić tą zaległa na Lberty?
Frozen Trench wymaga zrobienia Calassy tudzież chociaż zaczęcia jej bo frozen trench to tereny podwodne wymagające Helmet of Deep
Dodatkowo musisz zrobić tyle misji z Ice Island Quest abyś mógł uzyskać dostęp Do Tyrsung
Sie mapes
27-07-2007, 13:06
Sytuacja wygląda tak, ja mam skończone wszystkie misje i mogę podróżować między NP a PH. Czyli kupić hełm mogę. To znaczy że będę mógł się tam wybrać?
Zaczynasz w Liberty Bay biorąc misje na Calasse potem płyniesz na Calasse po helmecik :) <5k wydatku> a potem tylko
na Tyrsung w to miejsce
http://img258.imageshack.us/img258/7291/imgub2.jpg
Btw po update poza misją na Calasse której nie masz doszły jeszcze 3 nowe ale to już wymaga zrobienia Norse~ outfit :P
Sie mapes
27-07-2007, 13:22
OK już wszystko wiem :D, Temat do zamkniecia
A ja mam problem odnosnie Frozen trench :/
Zrobilem wszystkie misje explorera calasse tez a ice island quest mam do momentu gdzie musze oddac 5 bat wingow 4 bear pawy itd
Kiedy chcialem wziasc misje w svargrond nie dalo sie a jak próbowalem wchodzic na tyrsungu pod wode dostałem tp przed ten "mostek"
I mam pytanie czy musze dalej zrobić Ice islands czy cos zawaliłem w Explorerze ?
A ja mam problem odnosnie Frozen trench :/
Zrobilem wszystkie misje explorera calasse tez a ice island quest mam do momentu gdzie musze oddac 5 bat wingow 4 bear pawy itd
Kiedy chcialem wziasc misje w svargrond nie dalo sie a jak próbowalem wchodzic na tyrsungu pod wode dostałem tp przed ten "mostek"
I mam pytanie czy musze dalej zrobić Ice islands czy cos zawaliłem w Explorerze ?
Musisz miec full norseman + misje pod woda w calassa z damaged log book
Fallathanu
23-08-2007, 00:06
wykonalem all misje explorera na port hope + callase, 4 misje na ice island i jak chce wziasc nowja misje na svargrond od Lurika to mowi mi ze nie ma dla mnie zadnej misji :O
czy wie ktos cos trzeba zrobic ?0o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.