Pokaż pełną wersje : C.d pozegnania DaNOOBii :)
Sillent Assasin
14-10-2004, 11:06
Ledwo mi znikla truskawa to poszedlem z tolbenem jom odzyskac. Stwierdzilem ze pasuje mi ona. Tolben jej nie dostal bo nie mial porzadnego miecza tylko z katana biegal :)
1. Pierwsza ofiara :)
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0001.jpg
2. Bronil sie jak mogl ale Tolbenmu nie pozwalal wyjsc za drzwi i nie sprawil nam klopotow :)
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0002.jpg
3. Tak jak mowilem 0 problemow ;)
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0003.jpg
4. Ten sie minuty nie utrzymal :D (zrobilismy go w konia ;) ze jestesmy "BR?")
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0004.jpg
5. Noi ten to sie bronil stracil z 4 uhy i co jeszcze zaraz zobaczycie :P
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0005.jpg
6. Chcial odplynac ale go uprzedzilem w przywitaniu sie z Npc Svensonem :)
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0006.jpg
7. I wkoncu i on uznal nasza wyzszosc
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0007.jpg
8. Oto loot tylko z niego. Chcial sobie wyslac parcela ze swoim eq ale o setne sekundy sie spuznil (moj axe jest jak skalpel - podreczny i precyzyjny :D)
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0008.jpg
9. Kozystam z jego parcela w koncu nie moze sie zmarnowac :P
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0009.jpg
10. No poprostu musialemsie upewnic jeszcze bardziej :D:D:D:D:D:D
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0010.jpg
11. I pozdrowienia :)
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0012.jpg
Koment !!! :)
Vanhelsen
14-10-2004, 11:10
Nice :D, jakie levele macie ??
Bofiro(Chimera)
14-10-2004, 11:49
lubie oglądać fotki z PK
Ithelios
14-10-2004, 11:57
Ładne zdjęcia i fajne komentarze,ale moim zdaniem moglibyście przyszykować jakiegoś trapa i upolować coś większego,a nie ganiać za low lvlami po Foldzie :D
Drybrych
14-10-2004, 13:21
Mam na chimerce postac co tylko stoi przed depo, robi hmmy i napieprza do kazdego co przechodzi. Kiedys 18 lvl teraz 12 :D.
Acid Drink
14-10-2004, 18:06
oszczedzajcie sily i zbierajcie kase na nastepne mass PK :)
bo ja juz z tropkow uzbieralem z 3 bp UH wiec jestem prawie gotow
tyle ze niemoge dostac bana :( bo mi skasuja postac
Kochani! Acidek, Habus, silent :D:D:D Kochani kochani kochani!
Pkujemy razem? Ja tez juz tam nie gram :)
HAIL SPAWN OF VILLENTRENEMERTH!
JeteKnight
14-10-2004, 19:39
A Ja Stwierdzam Ze Pekowanie Jest Chamskie!!!!!!! Moj Kumpel Dzisiaj Zginol 2 Razy Dlatego Ze Jakas Lolita Na 22lvl Konczyla Granie W Tibie!!!!!!
Tempic! X( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pekosow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sillent Assasin
14-10-2004, 19:47
Kochani! Acidek, Habus, silent :D:D:D Kochani kochani kochani!
Pkujemy razem? Ja tez juz tam nie gram :)
No pewnie. Wimie dawnej naszej DaNOOBijskiej wspolnowy "SPAWN OF VILLENTRENEMERTH". Jag by sie jeszcze Gini przylonczyl (on zamiatal w dystansie ;)). Wogle cala nasza stara gildia by popekowala. Koluhm tez juz ma red skula (troche sie do tego przyczynilem :P). Jeszcze Mudzin by poszedl. Bedzie ql :D. J***c ten syf Zwany DaNOOBia!!!!!!!!!! Chodz nie ukrywam ze na nim sie nauczylem grac ale to sie wytnie :D
HAIL SPAWN OF VILLENTRENEMERTH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EKhem, czy mam się poczuć zaproszony? jesli macie z bpeczek sdków i dacie mi pare mana flashek/boltów/uhów to jam ready for everything
:)
disturbed-stupify
14-10-2004, 20:22
o kurcze sami znajomi :D nio to mass Pk jejeje
dzieki za pozdrowienia
nio to sie szykujcie !!!!!!!jejeje a wy danoobijskie nóbki gińcie!!!!
Sillent Assasin
14-10-2004, 20:29
To moze w sobote po savie zaczynamy :). Qrde bedzie wypas. Acis wez jeszcze tego kumpla druida co wtedy szedl =). Ja moge dac komus druida na 11 lvl z 25 mlvl (tez moze sie przyda). Tylko wtedy zapolujemy na groobsze ryby typu 40-45 lvl :D. A loot na nastepne mass pk. I tak w kolko.
@RE-Disturbet-Stupify: Np :D
znajomi? grziezby!? to tylko ja GINI :P nie mam juz 15 m lvlu wlasnie musze pomyslec jak go odzyskac :P bo bez sdkófff to kicha :))
Thimburd
14-10-2004, 21:12
E, niezłe.
Ale jednak tak sobie myślę... i wy też pomyście. Co taki biedny człowieczek przeżywa kiedy traci tyle dni na expienie czy zdobywanie eq, a tu jakis pk mu wsyztsko odbiera... nie lubie czegos takiego :/
Acid Drink
14-10-2004, 21:14
troszke u nas kruch z kasa, ale sproboj sprzedac jakies naj mkniej potrzebne zeczy, aj np biegam w p-escie z gaint swordem i mam 3 bp UH juz, teraz nawet kolo 3k w rezerwie oraz fsa :)
w ilosci nasza sila a nie w eq, musi byc tylko jak najsilniejszy atak, olac obrone :)
a poza tym bedziesz w towarzystwie sporej ilosci ryckow, wiec zbroja niejest tak istotna
ZYCZE WAM ZEBY NA TYCH SERVACH CO GRACIE TERAZ PKOWALI WAS ILE WLEZEI !! dziekuje dowidzenia
NO COMENT FOR HIUMANITY STIUPID !!!!!
Pawel_1990
14-10-2004, 22:16
Jak w temacie wedlug mnie to ze zabijacie innych jest chore!!!! Ja osobiscie gram na Danubi i jak mnie pk kiedys dorwal to sie tak wk***** a co ma powiedziec taki newbie co sobie spokojnie expi a tu jakas grupa pkasow wpada i go zaczyna lac jemu wylatuje jego eq na ktory pracowal kilka miechow i sie zalamuje przestancie pkowac to jest porabane!
ZYCZE WAM ZEBY NA TYCH SERVACH CO GRACIE TERAZ PKOWALI WAS ILE WLEZEI !! dziekuje dowidzenia
NO COMENT FOR HIUMANITY STIUPID !!!!!
jak nie umiesz to nie komentuj po angielsku. zreszta z polskim tez srednio.
@ topic:
nic wybitnego, takie sobie pk z nudow. jak dla mnie - moze byc.
Acid Drink
14-10-2004, 23:14
heh, a tak wlasnie sie sklada ze my PKujemy na Danubi pawel :)
a Pkowac bedziemy do poki bedziemy miec czym
to jest swietna zabawa na rozladowanie emocji z gry na innych swiatach :)
ps
odradzam gre na danubi jak niemacie znajomosci i macie male lvle :)
jest tam pelno PKersow :)
a tak na powaznie to tam zjezdzaja ludzi na rooka za byle co
Sillent Assasin
15-10-2004, 08:17
Mam przed szkola jeszcze 10 minut czasu wiec sie wypowiem. Pawel_1990 & Xelede Tibia jest tylko gra, czyli powinna cieszyc a w tym wypadku nas cieszy w ten sposob. Takie pekowanie nawet pomaga i nabywa sie wtedy doswiatczenia jak wybucha wojna (ktora np teraz jest na DaNOOBi). Jak sie podoba to jakos wytrzymaj. Kazdy gra jak mu sie podoba i nie mozna mu tego zabraniac (no hyba ze lamie przepisy - a pekowania by nie bylo gdyby je zabronili :P)
Vizzstodwa
15-10-2004, 15:35
Na której wyspie lodowej jest ta skrzynka.Tez se chce popekować do redskulla w przypadku dobrego lootu latwiej jest wyslac bo moze wypasc :D.
Pozdro
Pawel_1990
15-10-2004, 22:24
Musze sie z wami zgodzic jednak tez w koncu jak bede konczyl grac w tibie bede pewnie pkowac wiem ze to jest dobre rozladowanie emocji a apropo wojny to na wojnie 2 razy zginolem Pol vs Swe hehe bo zabilem jednego Szweda ale mniejsza z tym szkoa ze pkujecie na Danubi bo przypadkiem mozecie mnie pknac wiecie po kolezensku z forum kumpla nie pkujcie :P a teraz powaznie jednak zmienilem zdanie pkujcie ja moim starym charem na innym serwie tez zaczolem pkowac :P
Fifi Master
15-10-2004, 23:00
Taa :| Fifi master ahahah
Sillent Assasin
16-10-2004, 08:21
Ejjj :> , Zaczynam grac od poaczatku na Danbóbi ( znudzil mi sie siwat non-pvp - Harmonia 20 sork,41ml) Dali bysta cos bo ja biedny :( mam 7 lvl (prawie 8) i wiecie :> Jakies rzeczy :) plxx ( niewyzywac mnie od N00bow - jestem tylko malym żulem )
Ja, Haba Master, Mudzin, Tolben i jeszczepare kumpli (glownie z reala) zaczynalismy grac w Tibi wlasnie na DaNOOBi. bylismy kompletnymi noob (wtedy pamietam jeszcze niewiedzialem co to znaczy noob i sie pytalem kumpla:P). Ledwo wyszedlem na maina (pierwsza postacia-niku nie zdradzam) i jak mnie przywital ten swiat? Padlem prawie od razu od pekowaca i biegalem z 7 lvl. Do czego zmierzam: otoz nie radze ci grac bez zadnej wprawy w pvp na DaNOOBi bo bedzie ci naprawde ciezko. Idz sobie moze na Eternia, Valorie czy Aldore. To sa w miare spokojne swiaty. A co do naszego pekowania to podaj nik Pawel to cie ominiemy :P. A jaka jest przyczyna mojego pekowania - jak mnie przywitali na tym swiecie tak ja go zegnam. :)
~~~~~~~~~POZDRO~~~~~~
Ja jestem chory, wiec moze sobie popkujemy :)
Tylko musicie zalatwic mi jakies runy... Bo ostatnio padlem.. 21lvl mam teraz -.- Ale nvm, pkin rulez :)
Marcin, jak milo cie znow widziec (czytac) :)
Ehhh, a odnosnie pkingu..
Xelede, tak sie wzburzasz, a gdybys mial wastechara pewnie bys mordowal..
A nasza gildia, wiele ucierpiala, bylo wiele hackow, tragedii (prywatnych rowniez... Niektorzy cos o tym wiedza, np ja -.- ) wiec nasza gildia teraz sklada sie z niewyzytych czerwonych dude'ow ktorzy maja widly i od nich yebie siarka (zainspirowal mnie post kaldricka:P) a w ich oczach bucha nienawisc do swaita... Az sie milo na sercu robi jak ktos krzyczy "no, please! Please! Oh, no! I pay!", a po smierci sie dostaje "U MUTHER FACKER SISTER BRATHER KILL HAUNDED MY FIRND IS STAHATET!"... Naprawde to jest niesamowite :) Albo jak ktos sie pyta "why??" :) czujesz sie jak morderca prawdziwy..
I czyz nie mial racji pewien madry czlowiek, mowiac ze w kazdym z nas jest morderca?
Niezły PK session na Foldzie ;)
Fifi Master
16-10-2004, 15:47
11 08 2004 _/
to ze mam dyslekcje i z zdenerwowania zle pisze to nieznaczy ze musisz wysmiewac. a na PKowanie nie ma nic innego jak wybic ich wszystkich..
to ze mam dyslekcje i z zdenerwowania zle pisze to nieznaczy ze musisz wysmiewac. a na PKowanie nie ma nic innego jak wybic ich wszystkich..Rotfl, masz dyslekcje? Nie przejmuj sie, jedno masz, a drugie nie (nvm)...
Nie chodzilo mi tu ani troche o nasmiewanie sie z twych bledow... Po prostu kazdy noob polaczek cwaniaczy "A bo ja znam karwe!" i mysli ze jest chojrak.. Karwa fajny gosc, ale ***ie mnie ze mnie zabije, skoro to wastechar :) A nooby zawsze strasza, i nie rozumieja ze na tym swiecie moga mi co najwyzej ...
Pospamowac :P
Zaknafenian Do'Urden
16-10-2004, 19:36
Pk to Pk i uwazem zescie z som *****y... wy konczycie "zabawe" a ludziom odbieracie cala przyjemnosc z grania...***ane kabany jestescie ot -co! :evul: X(
Pk to Pk i uwazem zescie z som *****y... wy konczycie "zabawe" a ludziom odbieracie cala przyjemnosc z grania...***ane kabany jestescie ot -co! :evul: X(
Co prawda to prawda, ot -co!
Eeeee Sorki czy ja w ktoryms z postow wspomnailem ze znam Karwe?
Nie wiem co mi tutaj z tym wyjezdzasz .. a pozatym to forum jest publiczne i kazdy mzoe miec swoje zdanie niepodoba Ci sie to ok ale poczekamy mzoe Ciebie zabije jakis typek bo mu sie znudzil aktualny swiat na jakim grasz i stracisz cos na co pracowales dlugi czas.. ciekawe czy bedziesz sie smial tak samo jak teraz..
A tak BTV chaki sie ma jak sie komus da chaslo albo sie uzywa cheatow wiec sam sobie winny jestes..
Sillent Assasin
16-10-2004, 20:36
1. Moj name to : Fifi pallek :) ( wiem ze mnei juz zabijecie :()
2. To jak Dacie mi cos ?:D bo biedny jezdem a jak widze wy jestecie jak robin hoody :D ( bijecie 12lvl a dajcie 8 lvl :D)
btw. Na dan00bi mam juz 8lvl ;) i niehce mi sie robic na innym sercie (chociaz dan00bie robilem 6,5godziny )
2 btw. Mozesz przelac domnie parcelem all ( co tam chcesz dac :D)
fifi pallek
carlin
Powiem tylko tyle: SHUT UP! I tak ci nic nie dam bo rzeczy wykorzystam do kolejnego pekowania.
@Tomo z ktoregos tam wyzej posta ;): Z tego ostatniego loota moge ci dac wsumie bedziesz mial na jakies hmmki albo na mana fluidy i postawisz 2 archery i tez bedzie niezle ;)
@Xelede: A pomysl napewno zabiles kogos co mial missclicka i cos ci wypadlo. Czy to nieporownywalne -.-.
Acid Drink
17-10-2004, 03:08
PKowanie zarowno odbiera innym zabawe jak i drogim daje, ale pomyslcie jaki ten swiat byl by nudny bez takich jak my, chodzac w pewne miejsca ze potwor cie niezaje... mozesz pasc od takich jak my, to dodaje klimatu
wlasnie ide se zabic paru ludzi :) tak dla zabawy, moze padne a moze nie
ok, lece mordowac i penetrowac :)
Super lubie zdjecia jak PKuja bo zawsze sie posmiac mozna z loli ktorzy krzycza "PLZ STOP" "HELP" i.t.p
Gratuluje "RED SKULL'A"
Trzciniak
17-10-2004, 08:36
11. I pozdrowienia :)
http://img.photobucket.com/albums/v395/sillent-assasin-88/masspk/pkztolbenem/UO0012.jpg
Hehe, a chwile później ja się zalogowałem na foldzie jak mi czache zdjeli, wchodze na góre pogadać a Ty żeś uciekł. Chyba żeś zapomnieł z kim pkowałeś miesiąc temu na tej samej wyspie, ja grałem tym druidkiem na lev 31.
Albatros mówił mi wczoraj że bedzie jeszcze jakieś pkowanie wileki, jak coś to wpadnij :D.
Aaaa, i robota całkiem niezła, pozdro.
@Acid, ty to chyba troche wczoraj za dużo wipiłeś bo niektóre słowa żeś przekręcił, ale dzięki pkerom przynajmniej nie jest nudno, tani ekwip i wogóle.
Btw, jak ktoś chce Blue Robe to msg do Awatar of Woe :D
Sillent Assasin
17-10-2004, 09:06
Ahh ja myslalem ze idziesz mnie ubic zobaczylem tylko ze 31 lvl druid idzie w moim kierunku to troche zwatpilem (wkoncu mam tylko plate seta i k axe;)). Ale wsumie moglem troche poczekac ale trudno.
~~~~~~~POZDRO DO ALL KOOMPLI Z DANOOBI~~~~~~~~
ej ja też chce z wami pkować! Mam kumpli z kturymi pkuje ale oni cos sie pokłucili i jeden drugiego zabił-.-.Ale mam jeszcze innych i chcialbym sie z wami zakumplowac:D. Pkuje dlatego że tak odchodze z dan00bi jak mnie przywitali :). Mam nawet własno chatke do pokazywania lootów :P . To byscie mnie wzieli???
Trzciniak
17-10-2004, 11:48
@Silenet. Na początku to wsumie mialem zamiar bo zobaczyłem red skulla, więc pewnie bym Cię nawet i sdekiem przywitał zanim skojażyłem że skąś Ciebie znam. Ale jazda to dopoero będzie, podobno w ekipie jest nawet kilku kolesi na 40 + lev, jak nem wyskoczą znowu jacyś na 60 lev to już tak łatwo im nie pójdzie :D.
@Ponury, a podaj nick swoich postaci to może coś z tego będzie. Ja mam jeszcze dwa inne chary i bede w tygodni pkował :P.
Bójcie sie 8 levelowcy
Ithelios
17-10-2004, 11:53
ej ja też chce z wami pkować! Mam kumpli z kturymi pkuje ale oni cos sie pokłucili i jeden drugiego zabił-.-.Ale mam jeszcze innych i chcialbym sie z wami zakumplowac:D. Pkuje dlatego że tak odchodze z dan00bi jak mnie przywitali :). Mam nawet własno chatke do pokazywania lootów :P . To byscie mnie wzieli???
Can we be friands plxor?!!?!?
A tak na poważnie to cierpie ostatnio na brak charów do PKowania(tzn.na Infernie skończyły mi się runy,a na Isarze red skulle).Byłbym chętny się z wami wybrać,o ile dobrze zrozumiałem,że macie chary na zbyciu.
Trzciniak
17-10-2004, 12:19
@ Ithelios, ja mam niestety taki problem że mam 3 chary, palka, rycka i druidka do pkowania, wszystkie uzbrojone dosyć dobrze, ale na jednym koncie :(. Musisz znleść kogoś kto by ci dał postać lub..... haknij kogos :D.
Btw Blue Robe wymieniłem na GSa więc już nie ma.
Sillent Assasin
17-10-2004, 20:13
To sie umawiamy na przyszly weekend na pkowanie bo caly tydzien mam troszke zaj***** przez szkole. Tym razem sie zorganizujemy porzadnie. Trzeba zalatwiz jak najwieksza ilosc run (szczegulnie uh i fb na trapy). Trzcinak postawisz albo 2 fe albo 2 archery lub po jednym z tego i pojednym z tego(archer + fe). Ja musze skombinowac sobie d lanca albo fa i kilka axe ringow na lepsze hity. I teraz skupiamy sie na postaciach z lepszym lvl. Tak do 50 mozna sie postawic. Tylko trzeba miec naprawde duzo uh :). Ale bedzie git. Ten raz wypali jak nigdy. Jeszcze kumpel by sie przylonczyl druid 18 lvl ale nie ma nic kasy i eq i nie ma many na qrchery i w didatku jeszcze jest w thais. Dobra koncze bo sie rozpisuje jak glupi. To jesli wam pasuje weekend to mowcie. Jesli nie to tez mowcie i powiedzcie kiedy wam pasuje :). To tyle :P
Trzciniak
18-10-2004, 12:48
Eeeee. Z weakendem jest maly problem, raz że zawsze zachlany jestem, Albatros chyba też :D. Drugie to to że u mnie w chacie to tylko fimy się dobrze ogląda, mam niewiem czemu straszne lagi. Moge grać tylko w szkole, Albatros wszystko ustawi.
dobra podaje nicki : "hozuka" 12 drut niema zadnych specjalnych właściwości ale nieboje sie nim o red skulla <bez pacc> i "ponury zniwarz" 12 drut <bo mnie hakneli :( > mam całkiem dużo czarów które sie przydają np:"strong haste" i troche sie nim boje o reda <pacc> :P
Jerkov Thundersword
29-01-2005, 14:22
Chwalić będziesz miał się czym, kiedy powalisz postac kilka leveli lepszą od ciebie i bez pomocy kumpla, wtedy respect dla ciebie. Bo takie pkowanie low leveli jeszce z kumplami to szczyt bezczelności, noobkowości i chamskości...
A twoje uderzenie w 15 knighta świadczy o c***owych skillach...
TĘPIĆ GŁUPICH PK!!!
Czy wy myslicie o tym,że jak pk'ujecie to komuś jest wesoło?
Np. ktos nie jest noobem i zdobywał swoj EQ miesiącami i pozniej jakis debil mu przychodzi i zabija?
I sie dziwi kolo: "czemu mnie zabili?".
To chamskie.
Jak kończycie z grą na danym servie to po prostu przestancie grac i tyle
Master Of Devastation
29-01-2005, 14:58
Ja nie rozumiem tego..po co komentujecie tematy z przed kilku miechów?? X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.