Pokaż pełną wersje : Banished
Dobrodziej
27-07-2007, 21:47
Mam pytanie czy mogę coś zrobić z tym fantem a mianowicie:
Skiluje sobie na tiqunda na slimach przyszedł jaki noobek i wybił mi slimy a ze przeglądałem Canal Help napisałem na Canale ,,Ku...,,
Po chwili nie mogę zalogować sie na konto bo mam bana.mogę coś z tym zrobić.
Pan_Fasolka
27-07-2007, 22:18
Tego nie wytłumaczysz, musisz teraz cierpliwie poczekać aż ban się skończy
Tego nie wytłumaczysz, musisz teraz cierpliwie poczekać aż ban się skończy
Miałeś kiedyś taką sytuacje? Jeśli nie to się nie odzywaj. Ma prawo do wyłumaczenia. Przynajmniej na Securze GM uniewinnił mi bana za "fuck" na Trade Channel, niewiem jak to na innych światach.
Miałeś kiedyś taką sytuacje? Jeśli nie to się nie odzywaj. Ma prawo do wyłumaczenia. Przynajmniej na Securze GM uniewinnił mi bana za "fuck" na Trade Channel, niewiem jak to na innych światach.
Nie ma prawa poniewaz słowo to, ktore napisal jest uznawane w jezyku polskim jako wulgaryzm, a jak mi wiadomo wulgaryzm w tibii nie jest dozwolony.
Gdyby napisal cos po polsku, normalne zdanie, moze wtedy by cos wskórał, choc w to tez watpie...
Pan_Luukas
28-07-2007, 00:28
Jestem Tutorem wiec moge powiedziec szybko jak ja bym ci odpisal na to na Help channel...
Wykroczenia:
1. Uzywanie Wulgaryzmow na kanalach publicznych
2. Uzywanie J.Polskiego na kanale Help...
Mozesz oczywiscie napisac odwolanie (masz na to 7dni od otrzymania bana) lecz zapewne odpowiedzieli by ci po ukonczeniu bana (chyba ze byl na dluzej niz 7dni) Odpowiedz by bzmiala Ze najpierw czytaj a potem wysylaj :p czy cos w tym stylu :D
Jak dla mnie to szkoda zachodu :)
Nie ma prawa poniewaz słowo to, ktore napisal jest uznawane w jezyku polskim jako wulgaryzm, a jak mi wiadomo wulgaryzm w tibii nie jest dozwolony.
Gdyby napisal cos po polsku, normalne zdanie, moze wtedy by cos wskórał, choc w to tez watpie...
A rozumiesz takie wydarzenie jak przypadek? Ja przez przypadek wpisałem wulgaryzm na Trade Channel i jakoś udało mi się ułagodzić bana.
@up
Co z tego, że to przypadek jakbyś zabił kogoś przez przypadek to byś nie poszedł siedzieć?
--Cienius--
28-07-2007, 10:06
Jezeli znasz dobrze inglisz to napisz odwolanie jak nie to tylko pogorszysz sytuacje
@up
Co z tego, że to przypadek jakbyś zabił kogoś przez przypadek to byś nie poszedł siedzieć?
Stary ty czytasz co piszesz? Zabić kogoś a powiedzieć przekleństwo na help channel to jest różnica, opanuj się człowieku, ty masz jakieś pojęcie o stopniowaniu? O.O
Ta wypowiedź wcale nie znaczy że jestem po stronie Dobrodzieja, jestem neutralny co do tej sprawy.
Dobrodziej
28-07-2007, 13:49
Napisałem odwołanie i GM zmniejszył mi bana do jednego dnia.Jak widać gm to tez człowiek i rozumnie ze ludzie popełniają błędy.
Do innym mających podobna sytuacje,wystarczy trochę rozbawić GM.
Barniakos
28-07-2007, 13:51
Zaloguj sie na tibia.com , daj View na bana i się odwoluj... ja się odwolywalem z 30 dniowego bana, zdjeli mi po 3 dniach ;>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.