zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tony Hawk's - American Wasteland

Maldoryz
27-07-2007, 22:13
Witam wszystkich. Chciałbym prosić o pomoc. Otóż, chodzi o gre, kolejną z serii Tony Hawk's. Mam problem z przejściem misji u takiego francuskiego (grubaska z wąsikiem) parkour'owca. Każe mi on wykonać "wallflipa". Niestety, nic mi nie idzie. W niektórych oryginałach na pc'ecie, komputer nie wczytuje nie których trików. Zdaje mi się, że właśnie mam tak z "wallflipem".
Daje link do save, mam nadzieje że to ten (to mój pierwszy plik na tym serverze.).
http://rapidshare.com/files/45415064/Skejt555-Progress.html

jak masz oryginala to masz dostep do patchy ktore pozwola ci naprawic te bugi.

@down
a support to nie laska przeszukac?
z reguly jak ja mam problem to najpierw przeszukuje google, pozniej przegladam w cholere for tematycznych a pozniej dopiero biore sie za skrobanie tematu (na forum specjalistycznym, przystosowanym do danej dziedziny - no i co z tego ze tu jest owion... to nei znaczy ze kazdy ma skakac obok ciebie i blagac zeby ci pomoc).
teraz walnij sie w piers i odpowiedz sam sobie czy zrobiles choć odrobinke z tego co napisalem

Maldoryz
27-07-2007, 23:21
Owszem, mam oryginał. O jakich pathach mówisz? Mógłbyś mi podać link, ewntualnie nazwe łatki?

Heidar
28-07-2007, 10:12
Po prostu podczas przytrzymywania klawisza od Wallrun'a (bodajże Spine), wciskasz Ollie [O]. PODCZAS TRZYMANIA, mi też na początku nie wychodził, ale się zorientowałem, że po prostu trzeba przytrzymać od Wallrun'a i robisz piękny Wallflip.

@Edit
Spróbuj przytrzymywać strzałkę "do tyłu".

Maldoryz
28-07-2007, 11:10
No właśnie, robie tak jak ty, ale zamiast wallflipa, on mi poprostu odskakuje od ściany, taki skok. Nie robi żadnego salta :<