Pokaż pełną wersje : 194 Ek Solo Dhq Quest! Antica
Problemaker
28-07-2007, 01:20
194 EK(Sashra)na Antice soluje demon helmet quest:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28345
Milego oglądania :P
na filmiku ma 192 lvl :p
ładne spodnie :)
Sashra to Embermane? ;p
@topic
film fajny niezle sobie radzi teraz knight z takim levelem. Placili mu tylko po 20k? i jeszcze tam bylo tak malo osob jakie ceny Demon Helmetow, Shieldow i Steel bootow sa na Antice =D?
Grzesiek_Magus
28-07-2007, 08:53
Nono ładnie
Sashra po (hacku?) ładnie sie pozbierał, co do filmu to fajnie sie ogląda
Problemaker
28-07-2007, 11:21
Racja, Hacka mial na Tibi 7.7... zdedzili go wtedy z okolo 200 lvl na okolo 170 i stracil great shield i demon legsy. Ale trzeba przyznac ze roz*******a z marszu :D
A hack nie był czasem na 184? Ale i tak gz, że się pozbierał. Wydaje mi się, że stracił tylko GS ;>
Juz kiedyś nagrywał taki film ^^
ale on chyba nie byl hackowany tylko z druiej strony ciekawe gdzie Gr8 shield : D
bo skoro byl hackowany nie sadze zeby d legi mial : > itp itd i 2 banki kasy w bp hrhr
gavreonien
28-07-2007, 11:57
zgrabnie mu to poszło
no dosyc ladnie to poszlo.. :)
Sashra nie mial hacka, great shielda rozdal w venore a chara zbil z 200 do 180+ bo stwierdził ze nie ma sensu w to grać - tak przynajmniej sie wypowiadał na forum
Sashra nie mial hacka, great shielda rozdal w venore a chara zbil z 200 do 180+ bo stwierdził ze nie ma sensu w to grać - tak przynajmniej sie wypowiadał na forum
Jeden normalny. Reszta wie tyle co kolega kolegi powiedział. ;d
@topic
Nice filmik, lovam te spodnie xD
P.R.O.S.T.O.
28-07-2007, 13:07
:) I jeszcze jak ktoś tam powiedział, że miał demon legi to też nie prawda, a pozbierał się ładnie bo blocząc Morgarotha(?) wypadł mu Thunder Hammer, którego sprzedał, a także bloczył Ferumbrasa i jak wiadomo Ferumbras Hat też opchnął:p
Pozdro:D!
Lord Duszlik
28-07-2007, 13:38
:) I jeszcze jak ktoś tam powiedział, że miał demon legi to też nie prawda, a pozbierał się ładnie bo blocząc Morgarotha(?) wypadł mu Thunder Hammer, którego sprzedał, a także bloczył Ferumbrasa i jak wiadomo Ferumbras Hat też opchnął:p
Ferumbras Hat został rozlosowany w looteri, w której uczestniczyli wszyscy członkowie tej wyprawy.
Tensz-in
28-07-2007, 17:47
:) I jeszcze jak ktoś tam powiedział, że miał demon legi to też nie prawda
Moze sie myle , ale mi sie wydaje ze widzialem go na filmach przed hackiem czy tam zjechaniem sobie lvla, Z demon legsami .
P.R.O.S.T.O.
28-07-2007, 18:06
Moze sie myle , ale mi sie wydaje ze widzialem go na filmach przed hackiem czy tam zjechaniem sobie lvla, Z demon legsami .
Teraz to już sam nie wiem, jak wprowadziłem w błąd to sorry ale wydawało mi się, że biegał w Golden Legsach :)
dobry jest gościu, porównywalne do wyczynu zrobienia 3 poziomu areny przez 70ed
Komandos
28-07-2007, 18:52
Na poczatku ma skille 96/91.
Pod koniec 7 minuty juz ma 100/91.
Potem znowu sie zmienia na 96/91.
Cala sytuacja powtarza sie kilkakrotnie podczas filmiku.
OCB? ; )
up: sword ring?
topic: Super, chociaż już wieeeele osób slowało dh questa to i tak niezły wyczyn.
Meferot: Dasz linka? ;>
edit: Obejrzałem jeszcze raz i tak - to jest sword ring.
Ragnus_Firedhea
28-07-2007, 19:19
Przynajmniej wpadł i odrazu zrobił a nie jak to na innych tego
typu filmach bylo ze 50 min stali przed tym tp...
EldeRs'Knight
28-07-2007, 21:38
Szybko mu to poszło, wyczyn niezły po prostu gratz
Dosyc fajnie mu to poszlo :)
Draconis Dragontooth
29-07-2007, 04:55
Sashra i Embermane ponoć sharują ze sobą obiema postaciami także to wyjaśnia te eq które zawsze nosił embermane gdy nie miał rs'a :P
Mandegorion_91
29-07-2007, 13:13
Aff Co wy gadacie ;s
Po 1 Sasrah nigdy nie mial demon legsów :P mial tylko GS i hornet helmet ;P ktory porzyczl mu rodowty :P ktory ma prawie wsztki rary an antice ;S Sas~ nie mial haka tylko jak powiedzil jedne z kolegów sam sie zjechal ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.