zaloguj się

Pokaż pełną wersje : wszelkie sensowne pomysly dla mojego knighta prosilbym

Finz
28-07-2007, 05:14
na poczatek staty 70lvl skille 80/77 eq mystic blade dsm demon shield boh royal helmet p amulet giant sword i jakis bp sword ringow
glowny i w sumie jedyny exp to zolwie nie wiem ile dokladnie ale 50k/h mysle ze jest + duzo kasy chcialbym zeby ktos tworczy zastanowil sie minutke co moze dorownac temu expowi
czemu inne sa do d..? wiecznie zajete slabszy exp mniejszy profit
ogolnie to jeszcze ujda dwarf guardy,smoki jak jakims cudem znajde i elfy bo pieeeeekne looty ida ale ogolnie porownujac do zolwii to jest zal.pl
dlatego prosze was o jakas sensowna pomoc byc moze jeszcze o czyms nie pomyslalem (a myslalem o piratach (pirate ghost?jak to rozjebac), malpy (uciekaja te male skur..),barbarzyncy(nic specjalnego ale jak ktos byl to prosze o opinie), dle(trzeba duzo kasy na solo a ja bym chcial avengera),vampiry(lootrate smiechu warty),bonebeast island(opinie jakies prosilbym czy warto sie fatygowac i robic questy na to),nekro(nie mam zielonego pojecia,opinie?),bk (buahhaahah), wle i demony(byc moze dobra zabawa ale nie dla mnie), orc fort (opinie ?), wszelkie nowe potwory (opinie prosze), culty (raczej gowno ale chcialbym sie cos dowiedziec konkretnego) , quary (???) i to na tyle moich pomyslow
Prosilbym was drodzy uzytkownicy tibia.pl abyscie pomogli biednemu,zjebanemu knightowi w potrzebie.

PS.NIE, nie korzystalem z szukaj jak sie nie podoba modkowi niech wywali tak mi sie poprostu bardziej spodobalo
PS2. worldtrade my celesta your aurea 400k on celesta!

Grim Rider
28-07-2007, 07:50
Tutaj nikt Ci nie będzie tłumaczyć gdzie masz chodzić, masz wystarczający poziom aby sprawdzić te miejsca samemu. Ja Ci tylko powiem, że ciekawymi dla knighta są OF, barby, małpy i lizardy.

Ashael
28-07-2007, 09:14
Polecam OF, to podobno najlepsze expowisko dla knighta, a looty też są niezłe;)

Gaz3l
28-07-2007, 10:06
Lepszym expowiskiem od zolwi sa barbariany na Svargrond. Exp porownywalny ale wiecej kasy zarobisz. Jak bedziesz czyscil tower z Ice Witchami to exp juz naprawde dobry. Zawsze mozesz skoczyc tam gdzie pisali inni (dragi,lizardy,malpy,of,).

verssus
28-07-2007, 10:28
Do tego wszystkiego dorzucam Mintwalin. dobry exp i jak loota bedziesz zbieral to kasy uzbierasz sporo ;)

Tommy Thunder
28-07-2007, 11:01
Mintwalin nie polecam, raz że na pewno dużo gorzej niż na żółwiach, dwa ze trzeba strasznie długo iść, a jest bardzo często zajęte...

Jeżeli nie masz lagów to idź na lizardy do samej wioski - miej otwarte gfb na kobry i unikaj 2 snakecharmerów naraz.

Małpy dają swietny zarobek, troche mniej expa, tylko trzeba uważać, żeby nie dać sie wciągnać sibangom zbyt głęboko, bo wtedy to i dednąć można...

Goorny
03-08-2007, 22:46
Lizardy są fajne, z dragów raczej większa frajda niż z tych jebanych zółwi, Małpy uciekają to masz racje, gówno, nie lubilem ich nigdy. Na guardach nie zrobisz raczej 50k/h ale kasy masz sporo, jak chcesz zarobic na loocie to tam warto. TE barbariany mogą być ciekawe tlyko nie wiem czy z exp/h wyrobisz tak ja na zólwiach.

Suikoden12
04-08-2007, 13:52
a ja prosze oto abys nie uzywal sformulowania "zal.pl" jak to czytam to mam zamiar ci po mordzie piacha przejechac i polecam OF

Tobi316
04-08-2007, 14:25
Słyszałem że gdzieś na OF jest fajny resp wywek i goście 90k expa Oo Nie wiem czy kitowali 20 sec wywka polecam sprawdzić ;)

Szybki'lols
04-08-2007, 15:08
Słyszałem że gdzieś na OF jest fajny resp wywek i goście 90k expa Oo Nie wiem czy kitowali 20 sec wywka polecam sprawdzić ;)

100k expa wpada gdy all oblecisz wywki :o

--Cienius--
04-08-2007, 15:28
Ale to z waste chyba ze masz farta i woi poleca