zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Do Khana

Gokufan
14-10-2004, 12:26
Khan czy jesteśw stanie napisać cały alfabet byle jakim chińskim alfabetem?chyba nie , nie znasz sie tyle na japoni......:P:P
np.
a - %
b - $@
c - @*
d - *%

she_devil
14-10-2004, 18:59
Khan czy jesteśw stanie napisać cały alfabet byle jakim chińskim alfabetem?chyba nie , nie znasz sie tyle na japoni......:P:P
np.
a - %
b - $@
c - @*
d - *%

zdecyduj się to dwa inne alfabety z tego co wiem.

Vanhelsen
14-10-2004, 19:55
Ej, mam pytanko, co niby oznaczają te znaczki:
* % @ $ ??, bo mi to na japoński niewygląda:P

Linek
14-10-2004, 20:08
Chyba chodzi Ci o Katakanę. Ten język da się jeszcze tak napisać :] Ale nie wiem, czy Khan będzie chciał go tutaj zamieścić, bo potem pełno użytkowników miałoby ksywki zapisane katakaną. Więc wątpię, czy Khan umieści ją tutaj. Ale oczywiście mogę się mylić.

Khan
14-10-2004, 20:57
"byle jakim... chińskim... alfabetem?!" - co to ma wogle być za zwrot???? Kpisz sobie z języka?!?! X(

"chyba nie, nie znasz się tylę" - podpuszczasz mnie? Moglbym ci napisac zarówno całą Katakanę, co Hiraganę i Roumanji wersję fonetyczno zjaponizowaną! W sumie jakies 250 znaków, ale nie zrobię tego. Wiesz czemu? Język nie jest po to zeby nim tak sobie szpanowac. Juz dosyc, ze zapisuję ludziom imiona Katakaną.

A te %@$* to co to ma niby być? To ma być smieszne, czy jak?? Wiesz - mnie to nie bawi. Zastanow się co piszesz następnym razem, ok?

"byle jakim chińskim alfabetem" phi.. też coś.

Dr.Unknown
15-10-2004, 13:15
Oj gokufan, gokufan...

Togashi Yokuni
15-10-2004, 22:24
@Topic
LOLOLOLOL , koleś CHiński a Katakana to dwie rózne rzeczy... A pozatym Khan może potwierdzić, że w Japonii ten język uważano za święty i nie wolno sobie z niego kpić... (popraw mnie jesli sie myle Khan)

Fixiha
15-10-2004, 22:33
@ up
masz racje