PDA

Pokaż pełną wersje : Trenowanie łucznikiem

Puzonik
28-07-2007, 15:31
Mam taki problem. Mam palka na 15 lvl skile 50+ i chcialbym dojsc do 55-60 ale z kamieniami jest problem bo są drogie a na goblinach kupa ludzi. Miałem ostatnio 20 kamieni ale z nimi nawet Wild Warriory padają za szybko :/
Z włóczniami ciężko dobrać coś odpowiedniego bo za mocno bije. Jest to świat non-pvp więc Monka mi nikt nie postawi :( Jedni mówią zeby do 70 skila nie trenić pózniej troche. Inni zaś, żeby na małym lvl do 60skila i później długo expić a wogle inni żeby nie trenić wogle. Proszę o pomoc ...

Z góry dziekuje :elf: :lucznik:

Kaver13
28-07-2007, 18:16
W nocy zajdz na gobliny wal na defie w nie z kamieni i tak do 65 mozesz jechac a jak ci sie bedzie dluzylo i bedziesz mial troche kamieni mozesz isc na dwarfy zastawic sie parcelami i walic na defie z kamieni.

Rocket Slayer
28-07-2007, 18:36
Rób jak uważasz. Kaver, do 65 skilla siedzieć na goblinach? wiesz jak one będą szybko ginąć? Lepsze to jest z tymi dwarfami. I nie proponuj mu gry nocą bo wtedy BRy siedzą i mu sie jeszcze psychika popsuje i nie będzie mógł spać w przyszłości

Cery
28-07-2007, 20:14
To Ty powinieneś wiedzieć co jest dla Ciebie lepsze.

1. Czy doskilowanie do 60
2. Lub Nie skilować tylko expić.

Najlepiej, zebyś popytał doświadczonych paladinów na twoim świecie.

Pozdrawiam.

Wolhordh
28-07-2007, 22:21
Gobliny wcale tak szybko nie padaja. Ze skillami 60, z kamieni walilby hity od 5 do 10. Jesli posiadasz pacc to polecam ci golbiny na edron. Jesli facc, doskilluj 50 i idz expic.

Rzucamrybami
29-07-2007, 02:26
Jeżeli jesteś facc to proponuje od 60 expić. A jeśli pacc to możesz zbierać kamyczki na edrońskich goblinach, bić je na defie a nadwyżke kamieni zużywać na minotaurach np. na Darashii. W takim wypadku możesz spokojnie dociągnąć do 70-75. Jeszcze lepszą opcją jest zaparcelowanie się i trening na slimie. Bijesz klony a nie matke i jedziesz.