Pokaż pełną wersje : Trenowanie łucznikiem
Mam taki problem. Mam palka na 15 lvl skile 50+ i chcialbym dojsc do 55-60 ale z kamieniami jest problem bo są drogie a na goblinach kupa ludzi. Miałem ostatnio 20 kamieni ale z nimi nawet Wild Warriory padają za szybko :/
Z włóczniami ciężko dobrać coś odpowiedniego bo za mocno bije. Jest to świat non-pvp więc Monka mi nikt nie postawi :( Jedni mówią zeby do 70 skila nie trenić pózniej troche. Inni zaś, żeby na małym lvl do 60skila i później długo expić a wogle inni żeby nie trenić wogle. Proszę o pomoc ...
Z góry dziekuje :elf: :lucznik:
W nocy zajdz na gobliny wal na defie w nie z kamieni i tak do 65 mozesz jechac a jak ci sie bedzie dluzylo i bedziesz mial troche kamieni mozesz isc na dwarfy zastawic sie parcelami i walic na defie z kamieni.
Rocket Slayer
28-07-2007, 18:36
Rób jak uważasz. Kaver, do 65 skilla siedzieć na goblinach? wiesz jak one będą szybko ginąć? Lepsze to jest z tymi dwarfami. I nie proponuj mu gry nocą bo wtedy BRy siedzą i mu sie jeszcze psychika popsuje i nie będzie mógł spać w przyszłości
To Ty powinieneś wiedzieć co jest dla Ciebie lepsze.
1. Czy doskilowanie do 60
2. Lub Nie skilować tylko expić.
Najlepiej, zebyś popytał doświadczonych paladinów na twoim świecie.
Pozdrawiam.
Wolhordh
28-07-2007, 22:21
Gobliny wcale tak szybko nie padaja. Ze skillami 60, z kamieni walilby hity od 5 do 10. Jesli posiadasz pacc to polecam ci golbiny na edron. Jesli facc, doskilluj 50 i idz expic.
Rzucamrybami
29-07-2007, 02:26
Jeżeli jesteś facc to proponuje od 60 expić. A jeśli pacc to możesz zbierać kamyczki na edrońskich goblinach, bić je na defie a nadwyżke kamieni zużywać na minotaurach np. na Darashii. W takim wypadku możesz spokojnie dociągnąć do 70-75. Jeszcze lepszą opcją jest zaparcelowanie się i trening na slimie. Bijesz klony a nie matke i jedziesz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.