Pokaż pełną wersje : Na któym servie .... ?
Djmilord
28-07-2007, 18:42
Witam mój pierwszy post na tym forum, chciałbym sie dowiedzieć na którym servie jest najwięcej polaków ( chodzi mi o servery non-PvP ) bo jak mam grać z tymi BR ( co chwila OI OI OI ;/ ) to mnie krew zalewa wole pograć ze swoimi na serwerach międzynarodowych !! ale nie wiem gdzie naszych jest najwięcej proszę o szybką odp.
Massterralph
28-07-2007, 18:45
Zastanow sie, nie wiem co gorsze grac Pl czy Br...
Zreszta to mozna by nazwac rasizmem
Djmilord
28-07-2007, 18:59
O mój Boże to żeś sie wyślił, nie lubie br bo dedają bez powodu a nie dlatego, ze sa inni -_-, a poza tym jak piszesz do odpowiadaj na pytania a nie narzucaj nowych tematów,...
Apticer's
28-07-2007, 19:05
nie lubie br bo dedają bez powodu
Wybierz jakikolwiek swiat non-pvp, napewno cie zaden Brazylijczyk nie zabije. I pamietaj! Nie wybieraj swiatow pvp, a w szczegolnosci Antica'i, nie potrzebujemy tam wiecej takich.
BTW. na Calmera swego czasu sporo polakow gralo.
Jeśli chodzi o światy bardziej bliższe naszemu krajowi <sux krajowi :< > Niemieckie serwery to :
Celesta < zaduzo noobow>
Refugia< dużo polaków mniej noobostwa>
no i jeszcze Secura.
NA CANDIE NIE Idz....
A jeśli chodzi o światy za morzem czyli Amerykańskie to POLECAM:
Unitera < mniej polaków za to mniej noobostwa i boterów*ZART* (bedziesz mial wiecej expa dla sibeie na tibia auto > */zart*
Pamiętaj BR są lepsi od pl < z malej bo to cioty :> >
PL to thiefy nooby i jest ich b.dużo
Nie mówie ze w BR nie zdaża sie tak ale jest o dużo mniej.
Pozdrawiam
Na neranie jest bardzo dużo polaków.
Wolhordh
28-07-2007, 22:23
Nie wybieraj swiatow pvp, a w szczegolnosci Antica'i, nie potrzebujemy tam wiecej takich
Tzn. Jakich ?
Candia - swiat w 70% Polski.
Honera - Swiat na ktorym gram ja i nie nazekam =]
na harmonii jest bardzo dużo polaków, niskie ceny itemków, i serwer stoi w Niemczech.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.