zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pacc lepszy od Facc

ShitLoot
29-07-2007, 18:31
Co CipSoft mógłby zrobić aby FACC i PACC miały dobrze ?? ...

Erhion
29-07-2007, 18:35
Przecież FACC może mieć te same możliwości co PACC !! .

Ale nie ma i mieć nie będzie.

To jest gra , tracicie własne pieniądze na pacc .

Bardzo dobrze ujęte. WŁASNE pieniądze. Moje pieniądze to wywale je do kibla, bo są moje. Robie z nimi co chce.

Dlaczego cip soft obdarza pacce wieloma możliwościami ?? A dlaczego Free Accounty dostają nic ??

BO PACC PŁACI. Dałeś im coś? Nie. No to czemu oni mają dać ci coś? Za darmo nic nie ma.

Wy tracicie Cip Soft się cieszy że mają zysk . Na takich naiwniakach jak Wy (Przepraszam serdecznie za obrazę .) .

Kto traci ten traci. Gdyby nie paccowie nie mógłbyś grać w te grę.

To tyle. Pomyśl zanim coś jeszcze napiszesz.

Voon
29-07-2007, 20:45
swoją wypowiedź wyedytowałeś (?) ale po wypowiedzi Bloodwin'a moge przypuszczać co tam było napisane. Nic w życiu nie ma za darmo (takie rzeczy to tylko w erze :P ) tak samo jak w grze. Płace > wymagam > zyskuje (i kropka). Kup Pacc'a a zobaczysz jak to jest. Ja osobiście kupiłem pacca tylko dla zabawy (sprawdzenia jak to jest być tylko lepszym [płatnym]). I jak narazie nie żałuje tej decyzji. Mówisz że to kasa w błoto... hmm czy ja wiem? Moja kasa, mój wybór. I tyle. A tak między nami - po co kupujesz jedzenie i je jesz ? Przecież prędzej czy później wyląduje w kiblu.
3m sie =)

Sorry za błędy ale sie śpiesze :)

Vanhelsen
29-07-2007, 20:54
Ludziska jego mać! Przestańcie traktować FACC jako podstawowe konto gry!!!
Tu jest całkiem na odwrót, CipSoftowi zależy na graczach PACC i do nich ta gra jest kierowana, a konto FACC to tylko coś w rodzaju bezterminowego trailera!... -.-"