Pokaż pełną wersje : Spike Sword
paffelek
29-07-2007, 22:20
Nie wiem czy było czy nie, bo jest spam tematów o Spike Swordzie, ale daje to tutaj. Oceńcie sami, OTS czy nie?
http://www.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078&mode=related&search=
Nie bluzgać :P
koleś na filmiku ma nick Shadow Rex. W podpisie na tibia.com pisze, że zrobił SS Quest :P ale pisać sobie można :D
Nacpany_Wlodek
29-07-2007, 22:31
You have found a spikesword.
Czy "spikesword" nie powinno być oddzielnie?
OTS-ik
Ps. A poza tym, jeśli to miała by byc prawda, niech ktoś weźmie z nim trade z spike swordem i da screen na tibia.pl.
Okrutny Pitevo
29-07-2007, 22:34
To ots.
Kto widział żeby były manasy na rooku? (1.13min - 1.20min)
^^
@edit
"Shadow Rex mówi: "
Pozdro
Pitevo
paffelek
29-07-2007, 22:36
To ots.
Kto widział żeby były manasy na rooku? (1.13min - 1.20min)
^^
Pozdro
Pitevo
Jakie manasy? Przecież to były Life Fluidy.
@Włodek
Fakt, nie zauważyłem za pierwszym i drugim razem :D tak więc, OTS :D
Ots na 100%, mino mag walił z explo, pozatym You have found SPIKESWORD nie powinno byc razem ;]
ZOMG...było 50000x na forum o tym filmiku :x
Michal_angel
29-07-2007, 22:53
ciekawe ;p ja 1 raz widzę ;p ale ots chyba :)
Początek filmu 100% normal tibia, od momentu "you have found golden key" moim zdaniem może zaczynać sie film z otsa, zauważcie jak ten mino mag dziwnie biega tak jak na otsie, gdy był w rogu co w normalnej tibi by stał w miejscu, to on uciekał jak na otsie, a później ta gafa z "You have found spikesword". 8o
Aby zrobić by spike sword na rooku znikł z tych kamieni to żaden problem.
Wiem, że troche osób wykonało quest na rooku ze spike swordem ale jeszcze nikt nie spoilował tego questu.
Jeśli się myle to poprawcie mnie B)
edit:
Bardzo mnie zdziwiło też to ze koles na rooku Level: 18 w mino maga przebijał sie jak w masło, każdy hity trafiony miał i każdy hit 15+
Ale zawsze jest pewne "ale"
Wg mnie ta cała zabawa z znikniecie Spike Sworda z tej wysepki nie ma sensu bo gdzie ten mieczyk sie teleportuje?Do skrzynki?To jest bez sensu.Gdyby było tak jak na filmiku to na każdym servie była by masa Spike Sword'ów.
zauwazcie za kazdym razem jak ten noob cos pisze to pisze np.
Shadow Rex mowi
oO
ot blx?
robert22
30-07-2007, 14:44
Up
AHHAHAHAHAAJHAHAH mówi ale czy wy wiecie, że istnieje takie coś jak spolszczona Tibia, i jest np. ork włócznik..., ale to już było zobacz do działu tajemnice rooku...
Fikusziom
30-07-2007, 18:17
To Ots. Skąd on by sie niby domyślił co zrobić w tym quescie:confused:
BingooCola
30-07-2007, 22:20
Ots bo jak sie manasowal to nie jak na rl tibii :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.