Pokaż pełną wersje : Granie w Tibie a Laptop & iPlus.
Co myślicie o takim połączeniu?Czy ktoś już wpadł na taki mało genialny w swojej prostocie pomysł ;s?
Ja od jakiegoś czasu jestem posiadaczem laptopa z iPlusem i szczerze nie polecam,zastanawiam się czy to może nie wina laptopa,to że mam takie lagi,ale podejrzewam jednak że to iPlus szkodzi.
Prosze o wypowiedź kogoś kompetentnego :)
Hu'stler
30-07-2007, 11:45
Wtam
Tez myslalem ze bedzie to dobry pomysl ale jednak sie zawiodlem , jedyne do czego sie to nadaje jak dla mnie to robienie uhow.(choc i tak zdarzylo mi sie pasc pare razy na kicku na rotwormie czy larvie)
Nie dosc ze lagi jak sam skur***** to do tego rozlacza neta co chwile.
Osobiscie nie polecam ale z tego co wiem to w wiekszych miastach typu Warszawa,Krakow,Poznan... jest duzo lepiej.
Nie wiem czego się spodziewaliście po internecie radiowym. Naprawdę trudno jest znaleźć "lokalnego" providera radiowego który zapewnia komfortowe warunki grania w gry online, nie wspominając o takich kwiatkach jak iPlus, Orange Go czy co tam jeszcze jest.
Jest to intenet "ostatniej deski ratunku" nadający się do przeglądania poczty i czytania for.
Niestety prawda jest taka ,jak to określił przedmówca.A myślicie że z biegiem czasu ten radiowy internet będzie udoskonalał technologie ,co pozwoli grać w gry p2p ;>?
Niestety prawda jest taka ,jak to określił przedmówca.A myślicie że z biegiem czasu ten radiowy internet będzie udoskonalał technologie ,co pozwoli grać w gry p2p ;>?
Z czasem, napewno internet przez kabel przejdzie do lamusa a my bedziemy mieli do niego dostep z kazdego miejsca na swiecie. Kiedy to bedzie?? Ktoz to wie :P
Yyy... Nie ma takiego czegoś jak gry p2p, zapewne chodzi ci o gry mmo. W takich grach najważniejsza jest jakość połącznia, która jak wnioskuję w tych przypadkach nie jest najlepsza. Ale postęp jest szybki i na pewno za jakiś będą coraz lepsze łącza pozwalające w miarę dobrze grać online.
Klawiatura
01-08-2007, 00:58
O ile sie nie mysle to albo w Chinach albo Japoni, podajze w Tokio jest na terenie calego miasta bezprzewodowy internet o laczy szybszym 10 razy od najlepszego dostepnego w polsce internetu. Tam nawet na komorkach maja lepszy interent niz my normalnie:P Masakra:P Ciekawe kiedy taki interenet bedzie ogolno dostepny:P A informacje o tym internecie znajdziecie w ubieglym badz nowym wydaniu Focus'a
Jak Tokio to chyba nie ChRL :P
Ponadto piorytetowego znaczenia w grach online nie ma prędkość (przepustowość łącza). Można mieć nawet 100mb/s, ale jeśli się będzie mieć wysokie opóźnienia (ping, lathency) o komfortowej grze można zapomnieć.
O ile sie nie mysle to albo w Chinach albo Japoni, podajze w Tokio jest na terenie calego miasta bezprzewodowy internet o laczy szybszym 10 razy od najlepszego dostepnego w polsce internetu. Tam nawet na komorkach maja lepszy interent niz my normalnie:P Masakra:P Ciekawe kiedy taki interenet bedzie ogolno dostepny:P A informacje o tym internecie znajdziecie w ubieglym badz nowym wydaniu Focus'a
Gdzies kiedys bylo, ze w elektronice jestesmy 2 lata za amerykanami a 3-4 za japonia ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.